..ale u vypadu mi uz tu napsali, ze je to take namahave na klouby
Jestli je cvičit chceš a chceš něčeho dosáhnout, tak cvič. Přeci z rozpisuneškrtneš výpady....protože jsou nmáhavé na kllouby...to bys zachvili vyškrtal benchpress, tahy, přítahy a buh víc co jeste..totální bejkovina.
..ale u vypadu mi uz tu napsali, ze je to take namahave na klouby
Jestli je cvičit chceš a chceš něčeho dosáhnout, tak cvič. Přeci z rozpisuneškrtneš výpady....protože jsou nmáhavé na kllouby...to bys zachvili vyškrtal benchpress, tahy, přítahy a buh víc co jeste..totální bejkovina.
Presne tak, to uz rovnou muzes doma sedet a nedelat nic. Mozna je namahas, ale s tema vahama co jedes urcite trpet nebudou. Ve vsech sportech je nejakym zpusobem clovek namaha vic, nebo min a od jakyho veku Hlavne je delej dobre.
Ok díky moc :) jo však ty váhy nejsou nijak závratné na bench tak maximalne 50kg v seriich, vypady 40kg, biceps s velkou cinkou tak 28kg :-) Tak jo, od pondělí se na to vrhnu!
Ok díky moc :) jo však ty váhy nejsou nijak závratné na bench tak maximalne 50kg v seriich, vypady 40kg, biceps s velkou cinkou tak 28kg :-) Tak jo, od pondělí se na to vrhnu!
tak pak dej vedet, s jakou vahou zvladnes regulerni serii buhlaru
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Já zatím jel bulhary s 2x20kg (nebo 25kg už nevím) po 7op a bylo to pěkně hnusný, je to výborný cvik.
Jediná škoda je, že ten cvik moc lidí nezná - necvičí. O tom, jak je náročný na balanc se ani nemusím zmiňovat..
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Já zatím jel bulhary s 2x20kg (nebo 25kg už nevím) po 7op a bylo to pěkně hnusný, je to výborný cvik.
Jediná škoda je, že ten cvik moc lidí nezná - necvičí. O tom, jak je náročný na balanc se ani nemusím zmiňovat..
moje max je 3x6x (2x)17
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru