- je to divný cvičit s 20% váhama, ale prostě nechci nic uspěchat
- z pondělka jsem si natáhl šlachu za kolenem, takže na vině zřejmě veslo/hyperextenze (nebo já:-)), stejně to nechápu, rozehřátý a rozcvičený jsem byl dost. Do PÁ bude bolest pryč
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dřep s JČ + goblet dřep + kliky na JČ: Bic + tric: Plank + zkracovačky:
Veslo: 100m's sprint HIIT, 10s pauzy
- rychlovka, nebylo moc času
- od PO až do PÁ budu v praze na brigádě, takže trénink nebude ani 1, přesouvám tedy začátek plánu o týden
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dnes se půjdu večer zřejmě proběhnout, poprvé :) a navíc v nových botkách, tak jsem na to zvědavý. Ale rozhodně to nebudu přehánět.
Jinak dnes končím s LG, který jsem kombinoval s WD a pojedu zase čistou WD.
Důvody:
- ráno/dopoledne vždy netrpělivě čekám , doslova se "dívám na hodiny", když že už bude těch 14:00/15:00 abych se mohl konečně najíst. Né že bych měl hlad, ale že prostě chci a těším se
- jak jsem avizoval, chci jít s BW v kvalitě nahoru a bojím se, že bych to NEUŽRAL , s WD budu moct jíst i přes den a večer se naložit pořádně, takže příjem bude moct být vyšší
- nevím jestli to má něco společného, ale od té doby, co mám těch 16h půst se mi zdá, že jsem odpoledne/k večeru vždy unavený a musím jít spát , to se mi nikdy nestávalo
Jediný rozdíl bude tedy ještě v tom, že první jídlo (řec.jogurt+mandle+drcené ořechy) nebude hned ráno (v 8, 9:00), ale později, cca kolem 11:00, ať je ten půst od večera delší (cca 13hod).
-
- myslel jsem, že po pauze dám tak 2-3km, ale dal jsem 7 - navíc v nových botech s novým běžeckým stylem přes špičku, radost!
- boty sedí, běželo se dobře, i když to nejsou silniční speciálky...lýtka KO, zítra to bude zajímavý
- nebudu brečet že bylo teplo, dnes se mi se sparingem běželo výborně
Naposledy upravil Frozz. dne so červen 30, 2012 10:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Pauzy nebyly přesně měřený, ale počítám 20s, případně jsem si jen lehnul na zem, chvilku si užíval ten pocit a pak zase rychle vstal a šel jsem k čince, takže minimální.
Jak to vidíš s tou minimalistickou obuví?
Myslíš si, že se hodí i pro začínajícího běžce?
Nemám velkých amic. Jen tak rekreačně 4x do týdne vyběhnout.
Mám do 90kg. Do teď jsem běhal jen vyjmečně a právě nevím, zda-li koupit vysokou klasiku s co největším odpružením a nebo se rovnou naučit na minimalistickou obuv. CO myslíš? Terénem bude asi ze 75% silnice...
Mini. je vhodná i pro začátečníka, ale vybral bych zpočátku spíš nějakou s lepším tlumením (ale stále téměř nijakým oproti klasickým botám) s rozdílem pata-špička alespoň pár mm.
"běh v minimalistické obuvi by měl zpočátku tvořit asi 10% celkového naběhaného oběmu.
V následujícím období je pak možno přidávat zhruba 10-15% týdně a postupně zvyšovat čas a vzdálenost."
- ne jako já, který to napálí hned 7km
- brzo ráno před prací, byli jsme s bráchou a se psem, ale tempo bylo svižné
- zítra, pozítří práce, v sobotu narozeniny takže grilovačka - možná bude i prasátko. Každopádně to bude extrémní overfeeding fáze
edit: lýtka mě bolí už 4 den
Takžee:
- zítra (vlastně už dnes) oslava v rodinném kruhu + samoz. trénink (doufám, že mi bude hrozně moc pršet, to bych si opravdu přál)
- sobota párty u kámoše - 4 lidi slaví naráz narozeniny, takže to bude mela
- od pondělí začínám konečně nový tréninkový plán
- další sobotu další oslava, pro změnu slaví 2 kamarádky...
No vypadá to zajímavě, těším se na všechno .
Konec hlášení.
- brzo ráno, kolem 6:30 jsem si dal ve svižném tempu běh na Červený vrch do lesa
- chtěl jsem vyzkoušet ty nový botky v přírodě - a musím říct, že i když byla mokrá zem a všude plno kamení, větví a kořenů, šlo to parádně
- ale lýtka mám zase na kaši, ty dostávaj opravdu na prdel :-)
Jinak dneska si budu jíst co chci - 200g Studentské pečetě, ovoce, hodně oříšků a pistácií, večer králíka se štouchánýma bramborama, nějaký sladký nealko...
edit: upřímně musím napsat, že mě s těma botkama a novým stylem běhu začaly ty vytrvalostní tratě docela i bavit
Takže zde je finální verze plánu, inspirováno D. Johnem (viz předchozí stránka pro více info):
Warm-up:
Shyby: 5-5-5
Veslo: 500m
3 kola (20kg tyč):
8x přítahy k pasu
8x pushpress
8x přední dřep
8x goodmorning
Plán: PO - mrtvý tah (+ biceps, zapažování-delty)
UT - brigáda (fyz. práce, ale ne náročná, tzn. "aktivní volno" )
ST - 1. fáze: dyn. bench , 2. fáze: METCON (komplex) CT - cleansquat (+ triceps, veslo)
PA - 1. fáze: full snatch , 2. fáze: TABATA veslo SO - 1. fáze: 3-5km běh , 2. fáze: důkladné 45min protahování, guma rehab ramena
NE - HIIT sprinty (+ sled work s vestou, švihadlo)
Naposledy upravil Frozz. dne st červenec 11, 2012 10:46 am, celkově upraveno 3 krát
- běh trval 30min, nevím jestli je to dobré nebo špatné, ale běžel jsem svižně
- vychází to na 14km/h, je to ale spíš orienačně, terén byl asfalt se zatáčkama, stoupáním a klesáním
- lýtka mám zase na šrot jsem prostě blbec že v těch botech běhám hned takový objem, ale zase kvůli tomu nepoběžím jen 3km - podle mě si zvyknou
Motivace při běhu:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru