▼ ZRANĚNÍ
• Natrzeny vaz/slacha v pazi ■□□□□
( postupne se zraneni leci, porad ale obcas pri jistych pohybech citim bolest )
• Pohmožděná pravá spodní žebra ■■■□□
( na treninku pri pokusu o trenink bricha jsem si trosku namohl ty zebra zase, snad to bude v cajku skoncil sem docela s predstihem nez mi tam neco ruplo ... )
▼ ZAJÍMAVOSTI/KECÁNÍ PRO DNEŠEK
Tak dneska zase vyskove prace, pak sem si zajezdil trosku s vyskovou plosinou, pretahali jsme par pytlu materialu a jinak pohoda v praci :)
Jidlo nic moc, ale v ramci mezich bych rekl, kdyz si vemu jak si lidi stezujou na posranou skolu, ze nemuzou normalne jist :D tak mi to prijde smesny v tuhle chvili :)
Skoda toho, ze ty zebra nemam jeste v cajku, trosku mne to omezovalo u multipresu...typek tam rikal, ze pry kdyz mam nalozeno tak k ty vaze na multipresu pricist 25kg a mam realnou vahu ... no nevim :D prijde mi to jako blbost a nebudu to vubec srovnavat s normalnim drepem (jo a presel sem na multipress protoze u nas zrusili stojan na drepy kreteni, s jednoruckama se mi cvicit nechce a nahazovat si 80kg nebudu :D)
Jo a abych nezapomnel zitra mi prijde combat a konecne ochutnam (mlecna cokolada) s V44 vitaminama :)
edit. Trosku moc zeru chleba jsem si vsiml, uz mne na to upozornila i pritelkyne, ale dnes bych vecer uz do sebe nic jinyho nedostal :)
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
▼ ZRANĚNÍ
• Natrzeny vaz/slacha v pazi □□□□□
( myslim, ze se to vylecilo ... uvidime necham to tu tyden, pokud neucitim zadne pichani/rezani, tak je to v pohode )
• Pohmožděná pravá spodní žebra ■■□□□
( pomalicku se to lepsi )
Dneska mi dosla krabice s V44 vitaminama od Extrifitu a krabice s Combatproteinem.
V44 mam na rok zadarmo, takze super. ProteinCombat mi nejak moc nesednul uvidim zitra jestli to bude lepsi. (mam mlecnou cokoladu)
zkus tuhle variantu dřepu s jednoručkama:
stačí i relativně lehký váhy a skvěle to bere i core
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
▼ ZRANĚNÍ
( myslim, ze se to vylecilo ... uvidime necham to tu tyden, pokud neucitim zadne pichani/rezani, tak je to v pohode )
• Pohmožděná pravá spodní žebra ■■□□□
( pomalicku se to lepsi )
Dneska mne nemel uz kdo odvezt do prace, takze sem jel i do prace na kole, opet:) Nejspis takhle pojedu i zitra a pozitri (v nedeli sem si vzal volno) a pak cely pristi tyden.
Naposledy upravil Prasopes. dne ne červenec 01, 2012 3:35 pm, celkově upraveno 1 krát
▼ ZRANĚNÍ
( - )
• Pohmožděná pravá spodní žebra ■■■■■
( Trenink sel uplne suprove, vahy jsem zas o trochu nadhodil vejs, parad ... nic mne nebolelo celej trenink, pak najednou lehnu na bench lavici a rup, zebra zase v pici, odcvicil sem jaks taks bench a pri pritahach uz jsem proste nemohl, musel sem poproti i kamarada at mi pomuze s odtahanim kotoucu, na hovno, takze ted do vyleceni koncim s posilkou, prace+kolo zustat musi, skusim zapojit i strecing )
Takze viz. zraneni, total na hovno den pro mne. Navic combatprotein je pekne hnusnej oproti extrifitackymu WPC ...
Co se tyce V44 tak mi barvi moc do kanarkovo zlute barvy, docela mne to vydesilo, ale nasel sem si, ze to dela vit. B, tak snad pohoda:)
▼ ZRANĚNÍ
( - )
( dneska sem se nemohl skoro ani hnout, myslel sem, ze nakonec nepujdu ani do prace, ale tak nejak jsem to prekous, este ze zejtra volno )
-
▼ ZRANĚNÍ
• !vyleceno! Natrzeny vaz/slacha v pazi □□□□□
( - )
dnes jidlo na hovno, volnej den a cekal sem, ze budu zrat mnohem vic, ale nejak nebyla vubec chut a ani nalada ... resp. nebyl vubec hlad ...
Naposledy upravil Prasopes. dne út červenec 03, 2012 8:00 pm, celkově upraveno 3 krát
▼ ZRANĚNÍ
( zadne zlepseni nepozoruju, odedneska mazu vectorem, pomaha mi na narazeniny, natazeniny apod. 2x denne )
-
z MMA, sparing na mne spadl (trosku tezsi sparing), v tom klubu, kde sem byl je to trosku o uraz, vic veci mi rikalo at to tam zabalim, ale tak daval sem trenerovi sance dokud se nestalo todle no :) moje chyba.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru