|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: po červen 25, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Tak tohle už je moc, to už je na fyzickou reakci |
To lze přece řešit mnohem elegantněji, než řvaním či inzultací. Stačí hodit činky tazateli na nohy a s ledovým klidem odvětit - právě jsem skončil, amigo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: pá červen 29, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
viděl jsem pána, kterej v triku policie, z kterého tekly špeky zabavil půlku posilky pro sebe a zvedal prázdnou osu na biceps, pak se mnou v šatně asi 30 minut mluvil, po tom co vylezl ze sprchy a celu dobu si ručníkem mnul přirození a tvrdil, že ještě tak 3kg dolů a bude to v pohodě (on 3kg dolů), zakazoval mi mrtvé tahy a snad všechny cviky na záda a podruhé co jsem ho viděl si holil podpaží v šatně u umyvadla. do té posilky už nikdy nepůjdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
chytrý =) docela vtipný, že vidíš problém u někoho jiného a řešíš to takhle :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
Asi bych v rámci zachování duševního zdraví volil stejnej postup, protože varianta vypudit toho dobytka pryč nevypadá moc reálně :P
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud už jsi takovej, že někomu neřekneš tvůj problém a radši bezmocně ustoupíš, tak je furt mírnější řešení chodit cvičit v jinej čas, což je i tak dost smutný, ale co už...
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: pá červen 29, 2012 3:01 pm Předmět: |
|
|
tak vzhledem k tomu, že onen dobytek se tam zná s majitelem a personálem a já dochodil permici a plánuju chodit do modernějšího a hlavně levnějšího fitka mi to připadne jako docela dobrý řešení
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: pá červen 29, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D to je vlastně dost dokonalé... tenhle pocit mám já o hodně dalších a vsadím se, že všichni tihle lidi si o mě myslí to samé, když jedu ty svoje bulhary, trhy a výrazy s JC a další cviky, o kterých se pumpovačům hrudníku a bicepsu ani nesnilo. Takže každej je vlastně gym freak |
tak vidim, že aspoň nejsem sám... třeba i obyčejný mrtvý tahy vidim fakt málokdy a když je začnu dělat já a zvedám těch svejch 60 kg (sem úplnej začátečník) tak mi taky přijde, že mě maj lidi za exota ve stylu "co to ten novej kluk dělá za divnou věc?"
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: pá červen 29, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Wass napsal: | | guruhonza napsal: | | :D to je vlastně dost dokonalé... tenhle pocit mám já o hodně dalších a vsadím se, že všichni tihle lidi si o mě myslí to samé, když jedu ty svoje bulhary, trhy a výrazy s JC a další cviky, o kterých se pumpovačům hrudníku a bicepsu ani nesnilo. Takže každej je vlastně gym freak |
tak vidim, že aspoň nejsem sám... třeba i obyčejný mrtvý tahy vidim fakt málokdy a když je začnu dělat já a zvedám těch svejch 60 kg (sem úplnej začátečník) tak mi taky přijde, že mě maj lidi za exota ve stylu "co to ten novej kluk dělá za divnou věc?" |
a pak se na ně podíváš a oni dělají čtvrt dřepy
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
včera přišel do posilovny chlápek (bicepsový pumpovač level 30) a asi po 2 minutách: "Áá, mě bolej záda jak svině, dneska na to seru, čau."  . A jednou jsem ho slyšel jak se baví s jedním chlápkem:
Pumpovač: "Co jedeš dneska?" (klasika, tohle slyším v posilovně snad pokaždý, co tam jsem a nikdy se mi nestalo, že by někdo odpověděl, že jede celý tělo.)
Chlápek: "Nohy a ruce"
Pumpovač: "Ruce si dám s tebou, ale cvičit nohy je zbytečný! Cvičím 8 let a ani jednou jsem je necvičil!" ... a ještě k tomu nasadil takovej ten ksicht jako, že se mu to úplně štítí cvičit nohy _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Revin
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 12:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
Není
Když budeš nohy cvičit pravidelně, tak ani po těžkým tréninku, to není tak hrozný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|