Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle už je moc, to už je na fyzickou reakci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Tak tohle už je moc, to už je na fyzickou reakci

To lze přece řešit mnohem elegantněji, než řvaním či inzultací. Stačí hodit činky tazateli na nohy a s ledovým klidem odvětit - právě jsem skončil, amigo.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když já jsem takovej přímej člověk, a tímhle způsobem si nikoho prostě "vychutnat" neumím
honzaj95

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

viděl jsem pána, kterej v triku policie, z kterého tekly špeky zabavil půlku posilky pro sebe a zvedal prázdnou osu na biceps, pak se mnou v šatně asi 30 minut mluvil, po tom co vylezl ze sprchy a celu dobu si ručníkem mnul přirození a tvrdil, že ještě tak 3kg dolů a bude to v pohodě (on 3kg dolů), zakazoval mi mrtvé tahy a snad všechny cviky na záda a podruhé co jsem ho viděl si holil podpaží v šatně u umyvadla. do té posilky už nikdy nepůjdu.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chytrý =) docela vtipný, že vidíš problém u někoho jiného a řešíš to takhle :D
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi bych v rámci zachování duševního zdraví volil stejnej postup, protože varianta vypudit toho dobytka pryč nevypadá moc reálně :P
honzaj95

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co mu mám říct? pane prosím oholte si podpaží doma a vraťte těch 30 činek zpátky? ještě by mě zatknul
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud už jsi takovej, že někomu neřekneš tvůj problém a radši bezmocně ustoupíš, tak je furt mírnější řešení chodit cvičit v jinej čas, což je i tak dost smutný, ale co už...
honzaj95

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak vzhledem k tomu, že onen dobytek se tam zná s majitelem a personálem a já dochodil permici a plánuju chodit do modernějšího a hlavně levnějšího fitka mi to připadne jako docela dobrý řešení
Wass

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
:D to je vlastně dost dokonalé... tenhle pocit mám já o hodně dalších a vsadím se, že všichni tihle lidi si o mě myslí to samé, když jedu ty svoje bulhary, trhy a výrazy s JC a další cviky, o kterých se pumpovačům hrudníku a bicepsu ani nesnilo. Takže každej je vlastně gym freak

tak vidim, že aspoň nejsem sám... třeba i obyčejný mrtvý tahy vidim fakt málokdy a když je začnu dělat já a zvedám těch svejch 60 kg (sem úplnej začátečník) tak mi taky přijde, že mě maj lidi za exota ve stylu "co to ten novej kluk dělá za divnou věc?"
honzaj95

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wass napsal:
guruhonza napsal:
:D to je vlastně dost dokonalé... tenhle pocit mám já o hodně dalších a vsadím se, že všichni tihle lidi si o mě myslí to samé, když jedu ty svoje bulhary, trhy a výrazy s JC a další cviky, o kterých se pumpovačům hrudníku a bicepsu ani nesnilo. Takže každej je vlastně gym freak

tak vidim, že aspoň nejsem sám... třeba i obyčejný mrtvý tahy vidim fakt málokdy a když je začnu dělat já a zvedám těch svejch 60 kg (sem úplnej začátečník) tak mi taky přijde, že mě maj lidi za exota ve stylu "co to ten novej kluk dělá za divnou věc?"

a pak se na ně podíváš a oni dělají čtvrt dřepy
Reiben

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera přišel do posilovny chlápek (bicepsový pumpovač level 30) a asi po 2 minutách: "Áá, mě bolej záda jak svině, dneska na to seru, čau." . A jednou jsem ho slyšel jak se baví s jedním chlápkem:
Pumpovač: "Co jedeš dneska?" (klasika, tohle slyším v posilovně snad pokaždý, co tam jsem a nikdy se mi nestalo, že by někdo odpověděl, že jede celý tělo.)
Chlápek: "Nohy a ruce"
Pumpovač: "Ruce si dám s tebou, ale cvičit nohy je zbytečný! Cvičím 8 let a ani jednou jsem je necvičil!" ... a ještě k tomu nasadil takovej ten ksicht jako, že se mu to úplně štítí cvičit nohy
Revin

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ono když pak člověk dva dny chodí jak nam**anej kačer, tak si někdy říkám jestli není lepší ty nohy necvičit
Majesty

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni.
grogy

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2012 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Neni.

Není

Když budeš nohy cvičit pravidelně, tak ani po těžkým tréninku, to není tak hrozný.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: