|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 5:05 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | eSko napsal: | | Pavelcb napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Nic se nezvrhlo :D Alkohol a cigarety jsou pro ty slabe jedince.. kdo chce kam ... |
kouřim tak 30 denně |
Doufám, že cigaret. |
černých kožených, prý novinka |
tak takhle on prijma ty bilkoviny
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | dneska mam zase náladu na pi*u Do prdele,zabíjel bych na na potkání!!! |
Napiš si pár dobrovolnejch nočních a budeš mít možnost seberealizace a uvolnění páry
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá červenec 13, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 14, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
Jeden chlapec se mě dnes ptal, jestli musí spát 8h denně, aby mu rostly svaly. Včera mi posílal The Art of Velkovykrm a chtěl slyšet názor.
Další se mě dnes po dvanácté (to počítám jen ze zpráv na fb - jenom  ) ptal, jestli už mi jeden kluk (pozdrav apofisovi :D) poslal tréning pro něj.
Někdy mám chuť je poslat za někým jiným, protože je to otravný
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
Mne tu nebo na FB lide pisou soukrome zpravy neustale s zadostma o rady, kontroly treninku, jidelnicku a veci souvisejici se cvicenim. Na 90% z nich vubec nereaguji (at si o tom mysli kdo chce co chce, to je mne jedno), na 5 % odepisu, ze nejsem soukroma internetova poradna (ne zadarmo) a ze je tu od toho forum a tech zbylych 5%, to mam bud dobrou naladu :-) a nebo jsou to lide, kteri sem na forum chodi uz dlouho, kteri jsou mne nejakym zpusobem symptaticti a chci jim poradit a na ty si cas najdu.
Ani nechci videt, kolik takovych zprav chodi treba CIZOPASNIKOVI nebo Freimenovi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červenec 14, 2012 11:34 pm Předmět: |
|
|
Vaše problémy bych chtěl mít. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 6:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 7:02 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Ještě abych si na nějaký sociální sítě přidával nějaký pošuky z fóra o posilování |
ten první je z fora a s tím druhym se občas vidím v posilce. Má stejný otázky pořád do kola. Poslal jsem mu asi 8 článků, který si měl přečíst a vždy se po měsící dozvím "když najdeš zase nějaký dobrý články klido mi to posílej.. [:-)] " "a ty už si přečetl tamty, co jsem ti poslal?" "ne jeste ne ok.. budu cist a az to prectu tak si zase reknu.. [;)] " .... božééé :D Asi ho nezajímana testosteronová výživa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
to je kopírovanej chat z fb :D.... ]:-P tohodle a }:-| bych považoval za specialni, ale ty nepoužívám už dlouho
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 10:42 am Předmět: |
|
|
Ženská dokáže zamotat hlavu, a to pořádně. Vůbec se mi nechce jít cvičit... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
sere me, ze sem nejakej nachcipanej, urcite je to z toho zkurvenyho pocasi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|