|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rostislaw

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | Hrozně mě sere, když si chci otevřít plechovku tuňáka nebo třeba sledích filetů a to úžasný "očko" na otevírání se urve a zůstane mi v ruce. Takže to pak musím otevřít otvírákem nebo ručně, což zejména v případě těch oválných plechovek se sleděma znamená, že je všude ten posranej olej z toho. To bych tu plechovku nejradši rozšlapal . |
To chce trochu zrucnosti, plechovku otevres i bodakem na samopal. S takovym pristupem by ses na vojne, kde se prevazne jedlo z plechovek moc nenajedl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marash
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 11:46 pm Předmět: |
|
|
Rostislaw: Ale tak já to umím otevřít, to ne že ne (v minulosti jsem se několikrát v různých případech divil, kolik lidí vůbec neumí používat otevírák), ale třeba u těch sleďů je problém, že stačí fakt minimální tlak a ten olej z toho začne téct..
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 12:19 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | marash napsal: | Hrozně mě sere, když si chci otevřít plechovku tuňáka nebo třeba sledích filetů a to úžasný "očko" na otevírání se urve a zůstane mi v ruce. Takže to pak musím otevřít otvírákem nebo ručně, což zejména v případě těch oválných plechovek se sleděma znamená, že je všude ten posranej olej z toho. To bych tu plechovku nejradši rozšlapal . |
To chce trochu zrucnosti, plechovku otevres i bodakem na samopal . S takovym pristupem by ses na vojne, kde se prevazne jedlo z plechovek moc nenajedl |
Tak tak, jednou když mi bylo nejhůř (měl jsem hlad), a byl jsem daleko od civilizace, tak jsem pechovku dokázal otevřít i klíčema sice to byla hrozná práce, a zničenej klíč, ale najedl jsem se
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 2:50 am Předmět: |
|
|
Porad nemuzu usnout _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
| riker napsal: | tak jsem byl dneska na mereni tuku (inbody 230) a vyslo me ze mam 10% tuku. Pritom po six-packu ani stopa...
tak kolik % teda musim mit ?? |
Asi treba aj nejaké kocky, ja rozhodne nemám 10 percent ale kocky sú z nejakého uhla vidieť :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
mikro6
|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Rostislaw napsal: | | marash napsal: | Hrozně mě sere, když si chci otevřít plechovku tuňáka nebo třeba sledích filetů a to úžasný "očko" na otevírání se urve a zůstane mi v ruce. Takže to pak musím otevřít otvírákem nebo ručně, což zejména v případě těch oválných plechovek se sleděma znamená, že je všude ten posranej olej z toho. To bych tu plechovku nejradši rozšlapal . |
To chce trochu zrucnosti, plechovku otevres i bodakem na samopal . S takovym pristupem by ses na vojne, kde se prevazne jedlo z plechovek moc nenajedl |
Tak tak, jednou když mi bylo nejhůř (měl jsem hlad), a byl jsem daleko od civilizace, tak jsem pechovku dokázal otevřít i klíčema sice to byla hrozná práce, a zničenej klíč, ale najedl jsem se |
Treba mať ostrý nož a tým plechovku otvoriť, druhou rukou so servítkou ju držať, olej ostane v plechovke. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... proč musím vyfasovat na hlídání psa, co má tak šílené větry |
Dej si luštěniny a uteče on
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 11:18 pm Předmět: |
|
|
kdyz slysim, jak nase zdravotnicvi narika, ze nema penize ....
mati navstevuje mesicne lekare a ten ji pravidelne predepisuje leky na mesic. ok. ale, ... tech tablet jednoho predepsaneho leku je v krabicce 28!!. t.z. lekarna vydava 2 baleni na mesic. lek je plne hrazen, takze zajima nekoho pristi mesic, kolik mu zbylo leku/tablet?? ne. zase je vypsan recept na cely mesic - t.z. 2x28 tablet. pritom v blistru tech tablet je vzdy jedno okynko prazdny - 7 kusu. no, a jedna krabicka (28tablet) stoji 2770,-Kc. a nas debilni stat, tak hradi kazdemu kdo leky uziva mesicne 5540,-Kc ...
to nikdo ze zodpovednych v CR nevi, ze mesic ma 30-31 dnu? a i kdyby dodani 3 tablet do baleni stalo 1000,-Kc, tak stat stale usetri..!
mohla by si takove chovani dovolit tato firma, kdyby jejim odberatelem nebyl nas stupidni stat??
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 11:40 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | kdyz slysim, jak nase zdravotnicvi narika, ze nema penize ....
mati navstevuje mesicne lekare a ten ji pravidelne predepisuje leky na mesic. ok. ale, ... tech tablet jednoho predepsaneho leku je v krabicce 28!!. t.z. lekarna vydava 2 baleni na mesic. lek je plne hrazen, takze zajima nekoho pristi mesic, kolik mu zbylo leku/tablet?? ne. zase je vypsan recept na cely mesic - t.z. 2x28 tablet. pritom v blistru tech tablet je vzdy jedno okynko prazdny - 7 kusu. no, a jedna krabicka (28tablet) stoji 2770,-Kc. a nas debilni stat, tak hradi kazdemu kdo leky uziva mesicne 5540,-Kc ...
to nikdo ze zodpovednych v CR nevi, ze mesic ma 30-31 dnu? a i kdyby dodani 3 tablet do baleni stalo 1000,-Kc, tak stat stale usetri..!
mohla by si takove chovani dovolit tato firma, kdyby jejim odberatelem nebyl nas stupidni stat?? |
to tvoje matka ojebává stát, protože tamnemusí chodit pravidelně přesně v den, kdy ji má lékař předepsat další balení, toto je debilita roku, co tady popisuješ a ona ty zbylé tablety z druhého blistrhu vyhazuje do hajzlu?, to je tak blbá??? to jenom nezodpovědní debilové takto ojebávají stát!!! to nemůže tam jít jenom třeba 9-10 měsíců v roce??? neříkej, že ne toto je jenom debilita toho doktora a tvé matky dohromady, revizního lékaře na vás... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 11:53 pm Předmět: |
|
|
Zase jsem urvanej a nemuzu kurva spát..mne mrdne uz _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|