Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 582, 583, 584 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Hrozně mě sere, když si chci otevřít plechovku tuňáka nebo třeba sledích filetů a to úžasný "očko" na otevírání se urve a zůstane mi v ruce. Takže to pak musím otevřít otvírákem nebo ručně, což zejména v případě těch oválných plechovek se sleděma znamená, že je všude ten posranej olej z toho. To bych tu plechovku nejradši rozšlapal .

To chce trochu zrucnosti, plechovku otevres i bodakem na samopal. S takovym pristupem by ses na vojne, kde se prevazne jedlo z plechovek moc nenajedl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marash

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw: Ale tak já to umím otevřít, to ne že ne (v minulosti jsem se několikrát v různých případech divil, kolik lidí vůbec neumí používat otevírák), ale třeba u těch sleďů je problém, že stačí fakt minimální tlak a ten olej z toho začne téct..
grogy

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 12:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
marash napsal:
Hrozně mě sere, když si chci otevřít plechovku tuňáka nebo třeba sledích filetů a to úžasný "očko" na otevírání se urve a zůstane mi v ruce. Takže to pak musím otevřít otvírákem nebo ručně, což zejména v případě těch oválných plechovek se sleděma znamená, že je všude ten posranej olej z toho. To bych tu plechovku nejradši rozšlapal .

To chce trochu zrucnosti, plechovku otevres i bodakem na samopal . S takovym pristupem by ses na vojne, kde se prevazne jedlo z plechovek moc nenajedl

Tak tak, jednou když mi bylo nejhůř (měl jsem hlad), a byl jsem daleko od civilizace, tak jsem pechovku dokázal otevřít i klíčema sice to byla hrozná práce, a zničenej klíč, ale najedl jsem se

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 2:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Porad nemuzu usnout
Grimley

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 5:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
marash napsal:

To chce trochu zrucnosti, plechovku otevres i bodakem na samopal. S takovym pristupem by ses na vojne, kde se prevazne jedlo z plechovek moc nenajedl

V dnesni dobe by sis bodakem na samopal nevypichl ani oko :D
riker

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem byl dneska na mereni tuku (inbody 230) a vyslo me ze mam 10% tuku. Pritom po six-packu ani stopa...

tak kolik % teda musim mit ??
secret78

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
tak jsem byl dneska na mereni tuku (inbody 230) a vyslo me ze mam 10% tuku. Pritom po six-packu ani stopa...

tak kolik % teda musim mit ??

Asi treba aj nejaké kocky, ja rozhodne nemám 10 percent ale kocky sú z nejakého uhla vidieť :D
kubaz

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

asi tak, je treba mit to bricho proste vycvicene, ja sem po diete ted pribral hafo tuku, mam cca 90 pas a kostky mi jdou furt v pohode videt
e-witch

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... proč musím vyfasovat na hlídání psa, co má tak šílené větry
mikro6

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Rostislaw napsal:
marash napsal:

To chce trochu zrucnosti, plechovku otevres i bodakem na samopal . S takovym pristupem by ses na vojne, kde se prevazne jedlo z plechovek moc nenajedl

Tak tak, jednou když mi bylo nejhůř (měl jsem hlad), a byl jsem daleko od civilizace, tak jsem pechovku dokázal otevřít i klíčema sice to byla hrozná práce, a zničenej klíč, ale najedl jsem se

Treba mať ostrý nož a tým plechovku otvoriť, druhou rukou so servítkou ju držať, olej ostane v plechovke. ;)
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... proč musím vyfasovat na hlídání psa, co má tak šílené větry

Dej si luštěniny a uteče on
e-witch

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... vážím si faktu, že mě nepodceňuješ
U.B0B

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2012 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz slysim, jak nase zdravotnicvi narika, ze nema penize ....
mati navstevuje mesicne lekare a ten ji pravidelne predepisuje leky na mesic. ok. ale, ... tech tablet jednoho predepsaneho leku je v krabicce 28!!. t.z. lekarna vydava 2 baleni na mesic. lek je plne hrazen, takze zajima nekoho pristi mesic, kolik mu zbylo leku/tablet?? ne. zase je vypsan recept na cely mesic - t.z. 2x28 tablet. pritom v blistru tech tablet je vzdy jedno okynko prazdny - 7 kusu. no, a jedna krabicka (28tablet) stoji 2770,-Kc. a nas debilni stat, tak hradi kazdemu kdo leky uziva mesicne 5540,-Kc ...
to nikdo ze zodpovednych v CR nevi, ze mesic ma 30-31 dnu? a i kdyby dodani 3 tablet do baleni stalo 1000,-Kc, tak stat stale usetri..!
mohla by si takove chovani dovolit tato firma, kdyby jejim odberatelem nebyl nas stupidni stat??
cipinek

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2012 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
kdyz slysim, jak nase zdravotnicvi narika, ze nema penize ....
mati navstevuje mesicne lekare a ten ji pravidelne predepisuje leky na mesic. ok. ale, ... tech tablet jednoho predepsaneho leku je v krabicce 28!!. t.z. lekarna vydava 2 baleni na mesic. lek je plne hrazen, takze zajima nekoho pristi mesic, kolik mu zbylo leku/tablet?? ne. zase je vypsan recept na cely mesic - t.z. 2x28 tablet. pritom v blistru tech tablet je vzdy jedno okynko prazdny - 7 kusu. no, a jedna krabicka (28tablet) stoji 2770,-Kc. a nas debilni stat, tak hradi kazdemu kdo leky uziva mesicne 5540,-Kc ...
to nikdo ze zodpovednych v CR nevi, ze mesic ma 30-31 dnu? a i kdyby dodani 3 tablet do baleni stalo 1000,-Kc, tak stat stale usetri..!
mohla by si takove chovani dovolit tato firma, kdyby jejim odberatelem nebyl nas stupidni stat??

to tvoje matka ojebává stát, protože tamnemusí chodit pravidelně přesně v den, kdy ji má lékař předepsat další balení, toto je debilita roku, co tady popisuješ a ona ty zbylé tablety z druhého blistrhu vyhazuje do hajzlu?, to je tak blbá??? to jenom nezodpovědní debilové takto ojebávají stát!!! to nemůže tam jít jenom třeba 9-10 měsíců v roce??? neříkej, že ne toto je jenom debilita toho doktora a tvé matky dohromady, revizního lékaře na vás...
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne červenec 22, 2012 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase jsem urvanej a nemuzu kurva spát..mne mrdne uz

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 582, 583, 584 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: