|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: st červenec 11, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wass

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
Nevim, jestli to je hloupost nebo ne, třeba měl dotyčný nějaký zdravotní problémy, ale prostě týpek měl na sobě minimálně půl hodiny v kuse pásek a přitahoval horní kladku na záda (?) a pak s nim cvičil i na legpressu (???)... dobře, kdyby to byl nějakej namakanec, tak to pochopim, ale on měl závaží na obou o 10kg menší, než se kterym cvičim já a to sem začátečník a fakt by mě nenapadlo si na tohle brát pásek.
Ale tak už sem viděl i cvičit biceps ve stoje s páskem... třeba to má odůvodnění, ale co sem pochytil, tak se pásek používá jen na fakt těžký cviky jako je dřep nebo mrtvola, ne? Kdyžtak mě opravte.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
Wass:
Je to jednoduchy, ja pasek pouzival celej zivot, skoro na vše, biceps, bench, nohy, MT, proste skoro vsude. Kdyz se na to clovek vysere, jako ja, pak ten stred tela stoji za hovno, co nadelas a pasek potrebujes.
Posledni 3 mesice pasek nepouzivam vubec na nic, ale jde proste o to cvicit cely telo.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 10:23 am Předmět: |
|
|
Tak o tohle se musím podělit.
Naposledy jsem se ve fitku nedostala k poslednímu cviku - abdukci. Celou dobu, co jsem cvičila na addukci (2*1 min bez pauzy) seděla vedle holčina a "cvičila" způsobem 1*roznožka, 1 min šmrdlání čehosi na iPhonu. Tak jsem čekala. A čekala. Ona přidala 2 min znuděný pohled kamsi do stěny. Na dotaz, kolik toho ještě má, odpověděla "nevim, zatim můžu  ". Tak jsem se na to vyflajzla a šla se protáhnout, stejně mě bolely nohy z dřepů.
Když jsem po 10 min strčinku odcházela, ještě roznožovala
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 11:58 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | honzaj95 napsal: | Dnes se připravuju nadhodit si činku na pushpress a kdyžuž jsem nachystanej a zatáhnu, tak mě do ní ňákej idiot kopne kolenem a začne ještě nadávat a stěžovat si |
Jednou jsem taky chystal na pushpress a těsně kolem mě se ke stojanu pro nějakej kotouč začal plížit neznámý borec. Tak jsem mu nevěnoval pozornost, srovnal se a zabral na přemístění. Nějak jsem nezaregistroval, že se borec mezitím s kotoučkem plíží zpátky, nevim co čekal že budu dělat, ale když mu konec činky prolítnul asi 5 centimetrů od hlavy, čuměl jak puk |
Kdybys ho křísnul, mohl jsi platit bolestné. Ať se chová jak chce, za činku máš odpovědnost ty
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
Mablung to čo bola za hlúposť, borec má mať hlavne otvorené oči a uvedomovať si, čo sa okolo neho deje, niečo podobné sa mi stáva bežne, pchajú sa tam, odkladajú kotúče počas série a pod., ale dávam si na to dosť pozor preventívne, bo tiež nemám záujem tam niekomu dať železom cez hlavu. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 12:10 pm Předmět: |
|
|
a není náhodou jedno z nepsaných pravidel držet bezpečnou vzdálenost a osobní prostor? dokonce v některých posilkách to mají jako pravidla
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 10:01 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Mablung napsal: |
Kdybys ho křísnul, mohl jsi platit bolestné. Ať se chová jak chce, za činku máš odpovědnost ty |
Jasně, a když ti někdo vrazí během série hlavu mezi cihly na pec-decku, tak za ten stroj taky máš odpovědnost ty, co? |
To jsou dva rozdílné případy. Kdybys někomu vrazil na peck decku pěstí, mohl bys být žalován pro ublížení na zdraví. Kdyby mezi sériema vrazil hlavu mezi cihličky, byl by to pouze pokus o sebevraždu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Mablung napsal: |
Kdybys ho křísnul, mohl jsi platit bolestné. Ať se chová jak chce, za činku máš odpovědnost ty |
Jasně, a když ti někdo vrazí během série hlavu mezi cihly na pec-decku, tak za ten stroj taky máš odpovědnost ty, co? |
To jsou dva rozdílné případy. Kdybys někomu vrazil na peck decku pěstí, mohl bys být žalován pro ublížení na zdraví. Kdyby mezi sériema vrazil hlavu mezi cihličky, byl by to pouze pokus o sebevraždu. |
Ty asi nemáš právní vzdělání že? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | To jsou dva rozdílné případy. Kdybys někomu vrazil na peck decku pěstí, mohl bys být žalován pro ublížení na zdraví. Kdyby mezi sériema vrazil hlavu mezi cihličky, byl by to pouze pokus o sebevraždu. |
Áááha, takže když budu cvičit na protisměrnejch kladkách a borec se do toho zamotá, tak je to omezování osobní svobody. Když se do toho zamotá frajerka a stáhne jí to tepláky, tak vyfasuju sexuální obtěžování. Když mezi cihličkama přistane kanárek a já ho rozmáčknu, tak je to týrání zvířat. Už je mi to jasný, díky za výklad! :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|