Rozcvicka : 2000 metru veslo (cas 07:01 ) nevim jestli je to dobrej cas, ale pod 7 minut sem to teda kurva mohl dat . (Jinak jsem jel na 100%)
Muzes se podivat do tabule rekordu, myslim ale, ze ty tvy vysledky jsou celkem slusny, zvlast kdyz jsi nikdy nijak seriozne nevesloval (??) a delas to vicemene jen v ramci CF ne?
http://www.concept2.com/us/racing/records/default.asp
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dneska velice vyzivne. Pisu z mobilu, takze to bude bez upravy.
500 metru veslo za 1:24.8 ( tady z toho mam opravdu radost a vim,ze jsem to jel vazne na max.)
Jackie
1000 metru veslo
50x thruster 20 kg
30 shybu
Cas: 8:40
Team WOD
50x BW drep
100 kliku
100 vyskoku na bednu
50x BW pushpress
Cas:29:49 k
Ve dvojici. Drepy a pushpressy byly kombinaci nasi BW,coz je 170kg. Takze jsme na drep jeli 142x60 kg a na pushpress 212x 40 kg. Drepu jsne udelali kZdy 71 a pushpressu jsem dal tak o 30 vic nez partak. Jeden jel drepy a druhy kliky,dokud nemel kazdy sto a pak to samy i s vyskokama. No bylo to pekne hnusny.
Jinak po vesle sem byl uplne v pici,ale mam z toho radost, protoze to je asi jedina vec ve kterym jsem hodne dobrej
Veslo jsem mel za 3:12.2. Dokoncil jsem ho na pokraji smrti a muzu rict, ze jsem nemohl chodit a to myslim smrtelne vazne. Tak 10 minut jsem se z toho dostaval. Ale nekdo to udelal po me za 3:11.6, takze sem pekne nasranej, ale bezva vykon.
Na cleany jsem si nalozil 80, protoze 60kg byloé moc lehky a rekl bych, ze to bylo tak akorat. Zbytek je jasnej.
Pak jsme si jeste s kamosem dali 5 serii shybu s minutovou pauzou. Dal jsem jich myslim 68, coz je trochu slabsi, ale celkem se divim, ze jsem to po dnesnim treninku dal takhle dobre.
Malem sem umrel. Ruce v haji po vcerejsich shybech, takze to bylo jako shybovat na tyci se strepama.
Pak vypady s cinkou 40 kg a anglicaky. Jeden sel vypady ( asi 10 metru do kopce a druhej delal anglicaky). Pak vymena az do ty doby nez mel nekdo 50 anglicaku.
ráno si pusť tohle a jestli tu práci nedostaneš tak nevím
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Mezi cvikama minuta a pul pauza. Jel jsem to s kamosem, takze si nepamatuju presny vysledky. Spis slo o to se navzajem porazit v jednotlivych cvikach. Ja vyhral pushpressy a sedlehy. On zbytek
Jinak kozy mam totalne uplne na sracku, takze zitra si dam nejakej silovejsi trenink.
Vcera nejaky drepy. 12x3x100 (pauzy cca 30 sec) a planky
Dneska:
Time: 19:34 (jako asi by to slo rychleji, ale ne o moc a navic jsem nevedel tempo na vesle, tak jsem se zbytecne setril...ale jak rikam..dalo by mi to tak minutu maximalne)
Time: pres 10 minut. Uplne jsem vyhorel. Jakmile je neco squat clean, tak sem v hajzlu. Plus bylo neskutecny vedro a byl sem zpocenej uuuplne vsude, takze ani shyby se nedelaly lehce.
Na zaver 3x1 minuta plank (1 minuta odpocinek mezi seriema).
Jinak zitra mame s kamosem pripravenej specialni trenink, tak se tesim jako maly dite.
BTW zkousel jsem max DU a dal jsem jich 85. Dal bych i vic, ale nesnasim, kdyz na me nekdo mluvi a zvlast, kdyz rika vtipy. Takze sem se zacal smat a posral to. Maximum mam 101
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru