Zdar, tak včera 0 sachrů, naspáno tak 3 hodiny a to je moc, celkem to šlo a ani jsem nepocítil nějakou únavu na to včera bez sachrů, takže pohoda, ale ted mám po tréninku a jsem mrtvej, samozřejmě že to na něm šlo znám, tělo oslabeno, ale pohoda.
PRSA
1.bench
10,10 (60)
6,6,6,6,6 (80)
3,3,3 (90)
2.jč lavice nahoru
8,8,8,8,8 (25)
3.rozpažky
15,15,15 (14)
TRICEPS
1.expanze ve stoji s EZ
10,10,10 (30)
6,6,6 (40)
15 (15)
2.kladka
10,10,10,10 (25)
-ze začátku jsem opět cítil upon, ale řekl jsem si že půjdu i přes bolet a ono to přestalo :)
3.pack-deck
10,7 na každou ruku (5)
-takovej bonůsek :DDD
Dnes byly na řadě NOHY a RAMENA...v noci jsem opět moc nespal, únava byla znát, v posce tak 50 stupnů, hlava bolela, ale po pár dřepech mě to nakoplo a jel jsem jak mašina ,prostě nádhera a opět povedenej trénink!!!
Ramena jsem vypustil pro bolest v levém rameni, takže jen cvik upažování....
Mas tam zeleninu, 2x250g tvarohu a ja nevim co jeste, takze ono ti to v souctu nejakych alespon 50-80g sachru da, podle toho, kolik zeleniny jsi jedl.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru