|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
a jak se ti to povedlo? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
No trochu sme se přetahovali u bazénu, mě se do vody nechtělo, tak sem se vzepřel až moc velkou silou a přepadl na druhou stranu do skleněné tabule.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Občas to tak mám,ale nechci se vzdat ani cinek,ani behani,tak dokud beham jen do tech 6 km,tak to jde,ale az budu navyšovat km,tak to budu muset poupravit a posilka holt pujde trochu stranou. Ale pro me je ten pulmaraton vyzva a chci si jednou rict,ano,ubehl jsem to :) |
S tím 1/2 maratonem to mám stejně. Věřil bych si na něho, počítám, že tak od 16tého km by to bylo už hodně o vůli ale myslím, že bych ho dal. Maraton si vůbec neumím představit, že bych se donutil dokončit, ta druhá půlka to by bylo utrpení, ale třeba se jednou odhodlám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne červenec 22, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
No pro mně je ten ten půlmaraton max. A jak se znám,tak já poběžím jen silou vůle už od 10 km  Ale mam ještě hodně času..natrenuju. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 11:28 am Předmět: |
|
|
Tak po zranění první aktivita konečně  . K nezhojeným jizvám na zádech se mě přidala ještě voda v koleni, takže jsem měl o zábavu postaráno. Teď už snad bude vše OK tak zlehka začínám něco málo dělat, ikdyž za dva týdny jdu ještě na operaci pro změnu se štítnou žlázou, takže bude zase pauza, ale co už-prostě se to tak krásně sešlo.
Běh
30:00 - 6km na dráze
+ 50 kliků
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 11:30 am Předmět: |
|
|
jsem ti psal pmku _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st srpen 15, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
Posilka
kliky bradla/shyby nadhmat ->5x
bradla: 10,8,8,7,6x
shyby:4,4,3,3,3x
benč/stahování kladky na hrudník ->5x
benč:60kg-10,9,8,7,6x
kladka:60kg-9,8,7,6,5x
sed-lehy:5x10-15
Nebylo to nejhorší na to, že byla tak dlouhá pauza. Zatím se bojím jet dřepy, protože vytahování/vytlačování vody z kolena už fakt zažít nikdy nechci  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 10:12 am Předmět: |
|
|
Běh
47:00 - 9,5km UB-Slovstroj-UB
No mám celkem dost - musím tu fyzičku nahnat zpátky trochu. Jinak po včerejšku mě bolí od pasu nahoru snad všechny svaly - klasika po výpadku z posilky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 10:43 am Předmět: |
|
|
Posilka
shyby podhmat/kliky/dřepy ->5 kol
shyby:7,5,4,4,3x
kliky:15,14,12,10,10x
dřepy:5x20
břicho:zvedání noh.5x8-10
tlaky na ramena JČ 20kg-8,8,7,6x
body row 7,7,6x
Ve svižnějším tempu, tak mě to vyhovuje asi nejvíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po srpen 20, 2012 10:03 am Předmět: |
|
|
Posilka
benč/shyby nadhmat ->6x
benč:70kg-8,7,7,6,5,5x
shyby:4x4,2x3
dřepy 50kg-5x8
břicho-svíčka:5x8-10
kliky na bradlech/přítahy JČ k pasu ->3x
bradla:8,7,7x
přítahy:26kg-3x8
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út srpen 21, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
Běh
43:30 - 8,6km UB a okolí
Ráno na lačno, dokud nebylo takové vražedné vedro.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út srpen 21, 2012 11:58 am Předmět: |
|
|
cvičit nalačno mi nevadí..ale běhat nedávám..  Závidím.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st srpen 22, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
Je to o zvyku. Cvičit na lačno jsem ještě nezkoušel, ale myslím že by to problém nedělalo. Mě se právě s prázdným žaludkem běhá nádherně.
Plavání
35 minut - něco přes 1km kraul+prsa
Poslední cca 3 měsíce mám trochu jiné priority než cvičení a stravu, takže jím docela málo (3x denně, cca 50-80g bílkovin na den), ale statečně to doháním pivama - a paradoxně se mi zdá, že ta forma je minimálně stejná ne-li lepší, než když se to snažím dodržovat  zajímavé no..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|