Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
V tom je Fran tak krásná, my malí kluci chcípnem u thrusterů a vy velcí u shybů :D
Motýlky taky rád nemám, nedělám je a taky je neumím. Švihání shybů ještě snesu, ale na motýlky mám svoje ramena až moc rád.
Do zblití jsem ještě nikdy necvičil, musím vyzkoušet
A prosímtě, nepiš už nikdy xfit

mám dojem že chcípám nejvíc u thrusterů :D to je naprosto šilenej cvik..ale pomalu si zvykám :D...nedavno sem zkoušel thrustery s 80kg...docela masakr :) ale chtěl bch zkusit s kilem to by bylo pošušnání :D

žádný švihání ani motýlky :) já jezdím shyby poctivě...a najednou bych jich c svetlé chvilce mohl udělat 16 :D brzo se odvařím... : ( 99kg ráno na lačno :D chápeš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 12:27 am    Předmět: trenal Odpovědět s citátem

den 18.7. středa

lehkej trenink č.1

u pana Tkadlčíka v jeho zemljance :D

pokus o max axle deadlift, tlouštka trubky 6cm ;) vic než je obvykle 5cm

160 jak nic nekolikrat, 180 ja nic nekolikrat, 210 dost těžko ale se zařváním to tam šlo :) odpočatej na max bych možna tech 220 dal :D pořad ale slaby...na strongmany musim jezdit 230 na opakování :/ shit... :D chce to lepší protein ;)

dřepy light 75 a 100kg hluboky na opakování dvanáctky 4 serky

už sem skrz propocenej i kdyz vlastne zatim nic moc :D

lehkej trenink č.2

- ne žadna pauza mezi treninkama nebyla jen asi 15 minut na dojiti do posilky :)
-posilka u rumla přerov...u zimaku

tlaky na ramena v sedě za hlavou pokladane az na krk
60x12
80x10
90x3
100x3-pekna serka , slo by i vic ale nechtel sem to prepalit zbytecne
60x12
70x10

military press
60x12
pak začal jura otravovat že chce jet push pressy a byl jenom jeden stojan plus se nam tam motal dalši ocas na dřepy...už abych měl lepši prostor pro trenink...v te posilce bylo tisic stupnu a zadny vetrani...sem se dusil...

push press
80x8
100x6 už to bylo těžky po tlacích a včerejšim benču

tak jsem se rozhodl napumpit a dodelat tricak...
serky s jednoručkou za hlavou
serky o 20ti opakovanich s traverzou 70kg na uzko
stahovani kladky

ještě sem nasral juru sem šel kolem neho kdyz jel ramena a dal sem dalši serku 12 s 60tkou :D ale už sem byl unavenej ;)

stroj bradla 90kg pumping
zakopávání na hamstry 5 serii + vlozeny serie na bicák asi 6 serek
bicak jednoručky 3 serky
predkopavani 4 serie tezky koleno v piči boli
shyby na bradlech s vlsatni vahou 3 serie hodne opacek
zada latisimy na stroji 3s
zada veslovani 3s
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Smile04 dne pá červenec 20, 2012 11:53 am, celkově upraveno 1 krát
Smile04

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hej lidi sháním nějakyho né uplně retardovanýho svářeče v Brně co by byl ochotnej svařit něco jako jsou hrazdy na CF na zed takovy dva trojuhelniky na zed a mezi nema tyč žejo :) potřebujem to nějak levně...tak nějak rozumně a nebo v naturáliích :D

znáte někoho? moc díkes :) my to šecko svařujem až v píči nad labem a nechcem šecko vozit do brnou je to k piči...tak za každy info a telefonaty moc diky a pripadne něčím oplatím to je na domluvě
Draper

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
hej lidi sháním nějakyho né uplně retardovanýho svářeče v Brně co by byl ochotnej svařit něco jako jsou hrazdy na CF na zed takovy dva trojuhelniky na zed a mezi nema tyč žejo :)potřebujem to nějak levně...tak nějak rozumně a nebo v naturáliích :D

Jako ze bys mu na jeden vecer pujcil jednu ze svych 4 milenek a nebo Ondru (v pripade opacne orientace) ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

další prosba prosím jestli nemáte známého v pneuservisu / u velkých pracovních / zemědělských strojů, družstvo apod...potřebujem sehnat tak 400-500kg penumatiku menší už máme...moc díky za info odměna jistá ;)
haino

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

www.mapy.cz/#d=firm_1955319_1&t=S&x=18.262989&y=49.595659&z=17&i=15
Musí to být okolí Brna,nebo to mám zítra prozkoumat? [Kozlovice]
Smile04

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 1:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
www.mapy.cz/#d=firm_1955319_1&t=S&x=18.262989&y=49.595659&z=17&i=15
Musí to být okolí Brna,nebo to mám zítra prozkoumat? [Kozlovice]

dík ale to ser je to moc daleko ;) snad najdem neco tadyk ... :) převoz např 500kg pneu už neni takova prdel ;)
Smile04

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trenink sobota

takovej rehabilitační trénink...zítra a pozítří mě čeká cestování a zkoušení našeho nového strongman nářadí takže to bude pecka :) když se podaří tak budou fotky a videa nejpozději v pondělí večer ... so... stay tuned :D

orbitrek 10 min vrazedny tempo a sprinty minutove

veslo 10min 2222m obtiznost 7

zakopávání
15*20zahrivacka
25*12zahrivacka
40*6
50*3
60*3
70*3

good mornings
40*15
60*12
80*12
100*12
krásné procítěné

předkopy
50-80 stejny system jako zakopy takže trojky- boleeest v koleni desna

legpress
50-90 hodne opakování, střídání-hackeny-širší-a prdel dole uplně podržet a pak exploze až do nadskočení...pak už sem chodil docela jak naprcanej kaček :D vice serek tadyk to me docela bavilo

docela stačilo na procítění až až :) protahoval sem se dneska mezi cvikama a taky pumpoval lytka :) at jsou prohraty...prokrveny

na závěr třešnička 30 vznosů v jedné sérii :)

visel sem na hákoch at si nekurvim uchop na zitřek :) ale každopadně při tehle serii jsem v pulce objevil nejaky uplne novy sval a zjistil že mě kurevsky bolí :D pokud to sval byl...bylo to jakobypravy kraj brisnich svalu a bolelo to až pod pažu...hodně divný...spiš jakoby nějaka dlouha věc šlacha jeslti něco takovyho tam existuje zda se mi to podivný každopadně bolelo to jako svině a hodně sem se přemahal abych to dojel skrze tohle pže to bylo jak dybych mel prasknout a vytect :D asi neco s mezizebernakama az na latisimus jinak nevim...
secret78

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2012 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už si sa prihlásil na tie preteky?
Smile04

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:

čau en zatim ne do kdy musim? my totiž jen vahame jestli jednotlivce nebo team složíme :) shanime nějakou uran babu :D...

jiank to neberem moc vážně ale jeli by jsme
secret78

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
secret78 napsal:

čau en zatim ne do kdy musim? my totiž jen vahame jestli jednotlivce nebo team složíme :) shanime nějakou uran babu :D...

Neviem dokedy ale videl som tam tým KULTURISTI tak, že či to nie si ty
Smile04

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ráj na zemi? :) večer bude nejaky to videjko :D

axle 117kg- slabej spodek ale to přijde :)

Smile04

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2012 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Smile04 napsal:
secret78 napsal:

Neviem dokedy ale videl som tam tým KULTURISTI tak, že či to nie si ty

nene náš tým by se zcela jistě jmenoval "lidský zrůdy" nebo "malí kokoti" nějak tak :D
Smile04

PříspěvekZaslal: út červenec 24, 2012 2:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vytuněná verze treninkoveho videa...jen tak lehkej trenink testování nové ještě nedodělané výbavičky :)
tohle je jenom taková malá ochutnávka z velké kopy dobrot co bude následovat...video obsahuje i starši
kousky sem to splacal dokupy jako že letní nácvik :)...jinak se těšte...brzo přijde...BOMBA :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: