Concept2 Log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 79, 80, 81  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Concept2 Log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Concept2 Log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

101 DU bez chyby? Ty vole
cocman

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozcvicka:

100 shybu

Cas :6:48 (üz se to lepsi, ale priste to musim srazit pod 6 minut, coz si myslim, ze neni uplne nerealny)

WOD :

10 min AMRAP
10 DU
1 Clean and Jerk (60)
1 Burpee pull up
20
2
2
30
3
3
atd.

Dal jsem kompletni 5ty kolo. Bylo naprosto NESKUTECNY vedro (30 ve stinu, ale tam sme bohuzel necvicili). No a jelikoz jsem clovek, co chodi v kratasech a triku i kdyz je venku 5 stupnu, tak to je pro me ocistec. Ale zase si rikam, ze aspon budu mit natrenovano az se bude cvicit nekde s klimatizaci.

Pak jeste na dojeti:

Anglicaci do kopce (prumerne 6)
10 kliku s uvolnenim
10DU

5kol

Jinak asi budu muset omezit ten assault jenom na treninky s vahama, protoze na kardio mi to vubec nesvedci. Dal jsem si odmerku a za 10 minut sem byl neskutecne zpocenej a to sem sem jel autem . Prvni cviceni dam vzdycky v pohode, ale pak mi blbne tlak (cerno pred ocima atd..hnus)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocman

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patek

200 OH vypadu s 20 kg kotoucem (pokazdy, kdyz se kotouc dostane na uroven hlavy, tak 10 anglicaku...takze sem delal 90 anglicaku )

Cas : 21:neco

Na tohle sem byl fakt tragickej.

5 kol Cindy s 10 kg vestou

Cas : 3:38 (10 kg je tezsich nez se zda)

30 Muscle upu

Cas : 11:15 (uz jsem byl dost unavenej po tom vsem)

Dnesek

Rozcvicka

100 shybu (6:30)
100 kliku (5:50)

Takze celkove 11:20 (a to sem asi pul minuty odpocival po shybech, takze bych to mohl dat i pod 11)

100x KTB swing (stridani po 10ti s kamosem, takze poisledni serie uz byla celkem oskliva, protoze jsme ji delali po 20ti opakovanich)

5 anglicaku s intervalem 15 vterin . Meli jsme 15 vterin na 5 anglicaku a stridali jsme se, takze v podstate 15 vterin prace a 15 vterin volno az do ty doby, kdo driv odpadne. Kamos to vzdal po 12 kole, protoze uz se nevesel do 15ti vterin.

Pak sem si dal jeste vecer doma 50 anglicaku a nejaky HSPU .
cocman

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a vlastne novej rekord na DU 111 . A opet me rozesmal kamos
Moocha

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2012 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těch 100 shybů je opravdu bráno jako rozcvička, nebo jedeš na plno? Na to, že máš 90? kg, je to dost dobrý..
cocman

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No je to rozcvicka na plno . Az ty shyby stahnu pod 5 minut, tak budu spokojenej. Jinak mam 93, ale to neni takovej rozdil.
cocman

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mel bejt trenink s kamosem, ale nemel cas, takze dneska bez shybu na zacatek.

Rozcvicka

100 kliku - 4:20

Squat clean : Up to 1x117.5 (PR)

WOD

21-15-9

Clean
Ring dips

Cas :8 minut

Slabota...jen se sundal kotouce z osy a sel na to. Ale mohlo to bejt lepsi. Fakt me sere, jak sem vysokej, protoze na tomhle je to fakt nevyhoda.

100 kliku - 4:59

50 sedlehu a pak nejaky planky . U tech sem si daval pozor aby to bylo perfektne provedeny, takze jen po 30ti vterinach. Ale bricho me z toho bolelo neskutecne.

A asi za hodinku jsem si dal lehci beh. Stahnul sem si novou aplikaci do telefonu, tak jsem ji zkousel.

800 metru beh
50 pistoli (25,25)
800 metru beh

Cas :11 minut

Na to ze sem bezel po polni ceste a druhych 800 metru bylo jenom do kopce, tak to jde. Smad ted diky tomu zacnu vic behat, protoze to fakt potrebuju.

Jinak mam video toho Squat cleanu, ale nevim esi ho sem dat, pac tm rvu jak zvire
cocman

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybych necvicil vcera to premisteni, tak bych podezrival pritelkyni, ze mi dala neco do piti a zmlatila me zeleznou tyci.

I.Faze

100 shybu
180 kliku

II.Faze

10 min intervalove veslovani ( 1 minuta na max, 1 minuta odpocinek x 10 )

O proti minule sem se zhorsil o 16 metru tusim, ale na to, ze jsem to jel po prvni fazi a po vcerejsim treninku to beru jako uspech. Celkem 3049 metru . Jinak dam ruku do ohne ze tohle bylo to nejhorsi, co sem kdy podstoupil. Kdo to nezkusi, tak nema vubec tuseni o tom, jak vypada peklo v podobe cviceni. Kam se na to hrabe 20 rep squat program.

100 sedlehu
100 drepu

A hura domu
cocman

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska lehce.

7 kol cindy
2 minuty pauza
400 metru beh na max
2 min pauza
5 kol cindy
2 min pauza
100 ktb swingu 16 kg

Na to ze bylo 30 stupnu ve stinu...ale stejne hnus. Nesnasim vedro.

Zejtra zaslouzeny volno
cocman

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze dneska ANGIE

100 shybu (6:20)
100 kliku
100 sedlehu
100 drepu

Celkovy cas? 16:39 Kurva joo!

Ale slo by to i lip. Mezi shybama a klikama jsem mel asi 30 vterin pauzu, pac sem se premistoval (na mokry trave klikovat fakt nebudu). Ale mam z toho fakt radost. Zvlast kdyz vim, ze vsechno bylo, tak jak to bejt ma. Shyby, brada nad tyc. Kliky, dotek hrudniku a ne bricha. Sedlehy, az nahoru a az dolu. Drepy, pekne pod paralel a nahore pekne propnout boky. Navic me sledoval kamos a ten vzdycky picuje, kdyz delam neco spatne . Navic uz pri shybech jsem vedel, ze to bude dobry.

Jinak vcera sem si koupil amino-x a musim rict, ze mi to teda znatelne pomohlo. V tuhle denni dobu vubec necvicim a na to, ze sem mel posledni jidlo vcera v 8 vecer to bylo vazne moc dobry. Mel sem ty sily az prekvapive dost a na klicich se mi to potvrdilo. Zvlast, kdyz jsem je mel za 4 minuty. Pokud to takhle bude dal, tak to bude asi jedinej suplement, co si budu dal kupovat.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik g (odměrku?) dáváš před tréninkem?
cocman

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Normalne 1 odmerku...pekne zarovnanou. Jeste nejsem tak ve vate, abych daval vrchovatou
Moocha

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O dvě minuty.. Dal jsi mě o 2 minuty, mě, 70kg prcka stydím se za sebe hodně dobrá práce :)
cocman

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2012 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele mam z toho o to vetsi radost, ze muj predchozi cas (tusim 22 minut) jsem udelal v dobe, kdy jsem mel Fran za 4:26 (ted asi 7 minut :-D). Ale shyby mi moc nejdou. Jsem asi 15 shybu pod svym maximem na jeden zatah. Ted jsem jich dal 20 jenom. Takze je to chce vylepsit no.

Ale neboj. Ted jak mam to pro antium, tak z toho kreatinu natahnu vodu a + 3 kg na hrazde budou zase znat

BTW. Doufam, ze Angie bude na Beast Challenge
cocman

PříspěvekZaslal: so srpen 04, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vcera probehla jeste druha faze. Nasral me Luster s tim svym btn jerkem, tak sem si rek, ze to taky zkusim . Jinak moc jiste to na tom videu nevypada a taky to nebylo, protoze to je podruhy v zivote, co mam nad hlavou 100 kg

Mrtvoly :3x3x135,3x3x125 (start v kazdou celou minutu)
Planky : 3x35 vterin

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Concept2 Log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 79, 80, 81  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: