Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jir.ka

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Pcheee, ja videl na zavodech "borce", ktery pri drepu pustil cinku a pomohl si rukou o koleno aby to zvednul. Kupodivu mu to u rozhodcich k jeho udivu neproslo

Takze tu cinku drzel na zadech jen jednou rukou? To mu nespadla? :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Pcheee, ja videl na zavodech "borce", ktery pri drepu pustil cinku a pomohl si rukou o koleno aby to zvednul. Kupodivu mu to u rozhodcich k jeho udivu neproslo

Takhle nějakej expert z fóra dřepoval těch 20x180 nebo co to bylo, ne?
blazen

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
jir.ka napsal:
kuše napsal:
jir.ka napsal:
typek si jede bench na multi pressu a kdyz uz nemuze, tak jako dopomoc si pod cinku strci kolena a jeste tam 1-2 opacka dotlaci :D

jsi si jistej, že to je ve správným topicu?

ano jsem si jisty. Kam bys to zaradil ty

tak jestli to jel čistě a vymáčkl poslední dvě na krev, neviděl bych v tom problém.... spíš bych to viděl jako šikovnost :)

od toho má multipress zarážky, aby, když už nemůže, si tam mohl činku klidně odložit a ne si lámat páteř a dávat nohy za hlavu
Reiben

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru:

Nejhorší je, když rodiče svý děti nevedou k žádnýmu pořádnýmu stravování. Od mala jim věčně kupujou sladkosti, sladký pitíčka, berou je do mekáče a doma vařej hnusy nebo ještě lépe nevařejí vůbec a žerou nějaký polívky z pytlíku, párky atd.. Potom nemají být lidi tlustý když už od narození je tlustý rodiče vedou k takovýhle stravě. Je to hnus.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Guru:

Nejhorší je, když rodiče svý děti nevedou k žádnýmu pořádnýmu stravování. Od mala jim věčně kupujou sladkosti, sladký pitíčka, berou je do mekáče a doma vařej hnusy nebo ještě lépe nevařejí vůbec a žerou nějaký polívky z pytlíku, párky atd.. Potom nemají být lidi tlustý když už od narození je tlustý rodiče vedou k takovýhle stravě. Je to hnus.

Mě nikdo nikdy nevedl ke sportu (ze široké rodiny tzn tak 50 lidí co počítám) sportuju aktivně jen já, bratránek a bratr. A ani ke správné, nebo aspoň nestupidní, stravě - každej týden rajská, dvakrát týdně knedlíky, maso někdy, snídaně vůbec, večeře cokoliv, ... hodně sladkostí a ovoce. A sportovat jsem začal sám od sebe a to samý normálně jíst. Takhle mi to přijde OK. Podle mě v sobě má mít každej člověk sám od sebe touhu se hejbat a pokud zrovna nemá v prdeli štítnou žlázu, tak tlustej nebude. To jídlo je horší, tam podle mě chybí vzdělávání ve škole, která by se tomuhle měla věnovat, protože je to nejzákladnější téma.
spider1029

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Turakam napsal:
Aaaale včera opäť prídem a v silovom stojane týpek drtí odušu bicáky s prázdnou osou, ked sa pýtam, že reku, koľko toho ešte má, tak, že 6! sérií...klud, pohoda, dobre som sa zatiaľ rozcvičil no.

Do posilky nechodivam, ale tohle nechapu, to jako tolik lidi nedokaze zvedat cinku na bicaly ze zeme ? magori

Ja proste takym ludom poviem, aby sa presunuli inam a hotovo. Vacsinou nie je problem, i ked raz jeden pan protestoval ze "tu cvicim teraz ja" ale mal uz iba jednu seriu tak som to nechal tak.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mě dostal klučina v šatně.

První: "Tak co, co si dneska jel?"
Dotyčný: "No hele... bicák... lýtka... a pak.... mmm... jo předloktí!"

O to víc mě to dostalo, když vím, že to je jeden z hokejistů juniorů HC Energie KV. Teď jsem si i vzpomněl na některé trenéry mládeže, co slyšeli o HSS asi jen v rádiu. A zrovna u hokejistů, kde jsou záda sakra přetěžovaný a bez silnýho středu je to o zranění a dysbalancích. Ach jo... a pak tu máme vychovat nějaký kvalitní hokejisty.
honzaj95

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když mluvíš o hokejistech, tak jak jsem psal, že jsem jednoho sejmul do kolene činkou jeho blbostí, tak to byl taky hokejista no a když jsem pak viděl ty dřepy a tahy, za 10 let se nedostanem na MS ani ze zákl skupiny
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Guru:

Jono je to tak.. dneska sem byl na koupaku a kdyz sem se dival tak 70% decek tam melo nadvahu a nekteri znich celkem i extremni
dogeatdog

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já dnes poprvně zavítal do Blue Gymu v Brně, protože tu byl doporučován.. a jestli víte, jak je to video s borcem co cvičí a ukrutně u toho huláká, tak tam mají ekvivalent, tlustšího borca co zřejmě nosí v práci melouny.
Zaplatím vstup (pěkná obsluha, btw ) vlezu do šatny a z vedle od sprch/umyvadel chrochtání a tahání sopla až z paty, rachot že jsem myslel, že se dáví. Toto trvalo snad minutu, vylezl zmiňovaný trhač a šel cvičit. Já se převlíknu, jdu do fitka, rozehřátí, nějaké to rozkoukání co tam je, tak jdu na lavičku ke stojanům na JR a tam už trhač a řev jak sviňa. Tak jsem se lekl, protože není normální, aby někdo přeřval Panteru ve sluchátkách, a on stojí a drtí bicepsy na EZ a na každé straně 5kg kotouček.
Takové uřvané sety dal tři, po každém mohutné oddechování, drsné sezení na lavičce s kutopřísným výrazem "jsem KILLER", pak přihodil další 5kg kotoučky a megamazec nanovo.
Pravda, mírně začal na řevu ubírat, když jsem vedle něj začal tahat moje váhy na tlaky, ale to možná bylo způsobeno únavou hlasivek.
Zbytek tréninku trávil s řevem u kladek
drlift_

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jir.ka napsal:
drlift_ napsal:

Takze tu cinku drzel na zadech jen jednou rukou? To mu nespadla? :D

Jj, mel to vychytany, ocividne se neocitnul v podobne situaci poprve
Unknown9547

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera som podruhé narazil na jedného borca, ktorý posledný krát venoval väčšinu tréningu svojím bicepsom. Situácia sa zopakovala a borec si odjazdil biceps, zľahka triceps a ešte viac z ľahka prsia.
Dnes prišiel krátko po mne znova a tak som s napätím čakal, čím ma prekvapí. A to teda prekvapil...

Odjazdil si ten istý tréning...
Šikovne sa mi podarilo odsledovať jeho približný tréningový plán so všetkými vychytávkami a rád by som sa oň s vami podelil.

Všetko nižšie spomenuté som skutočne uňho videl a je to používané v praxi.

TOTAL BEACH BICEPS TRAINING
(Názov si plánujem zaregistrovať)

Zásady TBBT:
- Nutno cvičiť aspoň 2 krát týždenne - ideálne 2 dni po sebe
- Po každej sérii je nutné prejsť k ďalšiemu cviku
- Kradnutie náčina a obsadzovanie spotov ďalším cvičencov podporuje anabolické procesy
- Odporúča sa priniesť do fitka šiltovku (hlava vďaka nej lepšie reaguje na kyslíkový dlh)
- Imageové oblečenie povinnosťou

Cviky (NIKDY NEMENIŤ!!!)
Triceps:
Tricepsové tlaky na stroji
Tricepsové sťahovanie hornej klady (ako adaptér použiť lano)

Prsia:
Peck-deck
Kľuky na bradlách

BICEPS:
NUTNO POUŽIŤ ČO NAJVIAC KOMBINÁCIÍ, KAŽDÚ ZA TRÉNING ASPOŇ RAZ!!!

Celkový počet kombinácií: 24

Náčinie:
- jednoručky
- EZ
- veľká činka

Spoty:
- v stoji (dôležité stáť pred zrkadlom, ideálne je sa postaviť do rohu miestnosti, tak aby ste sa videli v dvoch zrkadlách naraz a striedavo sledovali techniku zdvihu z predu a z boku)
- v sede
- na scottovej lavičke

Úchopy:
- Klasický (podhmat)
- Nadhmat
- Kladivový
- S vytáčaním zápästia
kuše

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2012 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Unknown9547 napsal:
Včera som podruhé narazil na jedného borca, ktorý posledný krát venoval väčšinu tréningu svojím bicepsom. Situácia sa zopakovala a borec si odjazdil biceps, zľahka triceps a ešte viac z ľahka prsia.
Dnes prišiel krátko po mne znova a tak som s napätím čakal, čím ma prekvapí. A to teda prekvapil...

Odjazdil si ten istý tréning...
Šikovne sa mi podarilo odsledovať jeho približný tréningový plán so všetkými vychytávkami a rád by som sa oň s vami podelil.

Všetko nižšie spomenuté som skutočne uňho videl a je to používané v praxi.

TOTAL BEACH BICEPS TRAINING
(Názov si plánujem zaregistrovať)

Zásady TBBT:
- Nutno cvičiť aspoň 2 krát týždenne - ideálne 2 dni po sebe
- Po každej sérii je nutné prejsť k ďalšiemu cviku
- Kradnutie náčina a obsadzovanie spotov ďalším cvičencov podporuje anabolické procesy
- Odporúča sa priniesť do fitka šiltovku (hlava vďaka nej lepšie reaguje na kyslíkový dlh)
- Imageové oblečenie povinnosťou

Cviky (NIKDY NEMENIŤ!!!)
Triceps:
Tricepsové tlaky na stroji
Tricepsové sťahovanie hornej klady (ako adaptér použiť lano)

Prsia:
Peck-deck
Kľuky na bradlách

BICEPS:
NUTNO POUŽIŤ ČO NAJVIAC KOMBINÁCIÍ, KAŽDÚ ZA TRÉNING ASPOŇ RAZ!!!

Celkový počet kombinácií: 24

Náčinie:
- jednoručky
- EZ
- veľká činka

Spoty:
- v stoji (dôležité stáť pred zrkadlom, ideálne je sa postaviť do rohu miestnosti, tak aby ste sa videli v dvoch zrkadlách naraz a striedavo sledovali techniku zdvihu z predu a z boku)
- v sede
- na scottovej lavičke

Úchopy:
- Klasický (podhmat)
- Nadhmat
- Kladivový
- S vytáčaním zápästia

trapný a ne zas tak špatnej trénink... chování cvičence je ovšem jiná kapitola
Unknown9547

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2012 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
trapný a ne zas tak špatnej trénink... chování cvičence je ovšem jiná kapitola

2 po sebe nasledujúce dni odjazdiť split (?) tréning (Biceps, Triceps, Prsia), kde cviky striedaš po 1 sérii a venuješ väčšinu času bicepsu (využívajúc pri tom skutočne všetky možné kombinácie cvikov na biceps s voľnou váhou) a popri tom len zľahka pretiahneš triceps a ešte menej času venuješ prsiam = ne zas tak špatnej trénink?
JENDA10

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2012 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Unknown9547: Můžeš mi, prosím, vysvětlit, co je směšnýho nebo špatnýho na tom, co ten kluk cvičil? Neřeším jeho chování v posilovně, pouze ten trénink. Děkuju

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: