|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jir.ka
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 1:30 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | Pcheee, ja videl na zavodech "borce", ktery pri drepu pustil cinku a pomohl si rukou o koleno aby to zvednul. Kupodivu mu to u rozhodcich k jeho udivu neproslo |
Takze tu cinku drzel na zadech jen jednou rukou? To mu nespadla? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | Pcheee, ja videl na zavodech "borce", ktery pri drepu pustil cinku a pomohl si rukou o koleno aby to zvednul. Kupodivu mu to u rozhodcich k jeho udivu neproslo |
Takhle nějakej expert z fóra dřepoval těch 20x180 nebo co to bylo, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 1:51 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | jir.ka napsal: | | kuše napsal: | | jir.ka napsal: | | typek si jede bench na multi pressu a kdyz uz nemuze, tak jako dopomoc si pod cinku strci kolena a jeste tam 1-2 opacka dotlaci :D |
jsi si jistej, že to je ve správným topicu? |
ano jsem si jisty. Kam bys to zaradil ty |
tak jestli to jel čistě a vymáčkl poslední dvě na krev, neviděl bych v tom problém.... spíš bych to viděl jako šikovnost :) |
od toho má multipress zarážky, aby, když už nemůže, si tam mohl činku klidně odložit a ne si lámat páteř a dávat nohy za hlavu
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 2:04 pm Předmět: |
|
|
Guru:
Nejhorší je, když rodiče svý děti nevedou k žádnýmu pořádnýmu stravování. Od mala jim věčně kupujou sladkosti, sladký pitíčka, berou je do mekáče a doma vařej hnusy nebo ještě lépe nevařejí vůbec a žerou nějaký polívky z pytlíku, párky atd.. Potom nemají být lidi tlustý když už od narození je tlustý rodiče vedou k takovýhle stravě. Je to hnus. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Guru:
Nejhorší je, když rodiče svý děti nevedou k žádnýmu pořádnýmu stravování. Od mala jim věčně kupujou sladkosti, sladký pitíčka, berou je do mekáče a doma vařej hnusy nebo ještě lépe nevařejí vůbec a žerou nějaký polívky z pytlíku, párky atd.. Potom nemají být lidi tlustý když už od narození je tlustý rodiče vedou k takovýhle stravě. Je to hnus. |
Mě nikdo nikdy nevedl ke sportu (ze široké rodiny tzn tak 50 lidí co počítám) sportuju aktivně jen já, bratránek a bratr. A ani ke správné, nebo aspoň nestupidní, stravě - každej týden rajská, dvakrát týdně knedlíky, maso někdy, snídaně vůbec, večeře cokoliv, ... hodně sladkostí a ovoce. A sportovat jsem začal sám od sebe a to samý normálně jíst. Takhle mi to přijde OK. Podle mě v sobě má mít každej člověk sám od sebe touhu se hejbat a pokud zrovna nemá v prdeli štítnou žlázu, tak tlustej nebude. To jídlo je horší, tam podle mě chybí vzdělávání ve škole, která by se tomuhle měla věnovat, protože je to nejzákladnější téma.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Turakam napsal: | | Aaaale včera opäť prídem a v silovom stojane týpek drtí odušu bicáky s prázdnou osou, ked sa pýtam, že reku, koľko toho ešte má, tak, že 6! sérií...klud, pohoda, dobre som sa zatiaľ rozcvičil no. |
Do posilky nechodivam, ale tohle nechapu, to jako tolik lidi nedokaze zvedat cinku na bicaly ze zeme ? magori |
Ja proste takym ludom poviem, aby sa presunuli inam a hotovo. Vacsinou nie je problem, i ked raz jeden pan protestoval ze "tu cvicim teraz ja" ale mal uz iba jednu seriu tak som to nechal tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
Dneska mě dostal klučina v šatně.
První: "Tak co, co si dneska jel?"
Dotyčný: "No hele... bicák... lýtka... a pak.... mmm... jo předloktí!"
O to víc mě to dostalo, když vím, že to je jeden z hokejistů juniorů HC Energie KV. Teď jsem si i vzpomněl na některé trenéry mládeže, co slyšeli o HSS asi jen v rádiu. A zrovna u hokejistů, kde jsou záda sakra přetěžovaný a bez silnýho středu je to o zranění a dysbalancích. Ach jo... a pak tu máme vychovat nějaký kvalitní hokejisty. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Guru:
Nejhorší je, když rodiče svý děti nevedou k žádnýmu pořádnýmu stravování. Od mala jim věčně kupujou sladkosti, sladký pitíčka, berou je do mekáče a doma vařej hnusy nebo ještě lépe nevařejí vůbec a žerou nějaký polívky z pytlíku, párky atd.. Potom nemají být lidi tlustý když už od narození je tlustý rodiče vedou k takovýhle stravě. Je to hnus. |
Jono je to tak.. dneska sem byl na koupaku a kdyz sem se dival tak 70% decek tam melo nadvahu a nekteri znich celkem i extremni
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 10:58 pm Předmět: |
|
|
No já dnes poprvně zavítal do Blue Gymu v Brně, protože tu byl doporučován.. a jestli víte, jak je to video s borcem co cvičí a ukrutně u toho huláká, tak tam mají ekvivalent, tlustšího borca co zřejmě nosí v práci melouny.
Zaplatím vstup (pěkná obsluha, btw  ) vlezu do šatny a z vedle od sprch/umyvadel chrochtání a tahání sopla až z paty, rachot že jsem myslel, že se dáví. Toto trvalo snad minutu, vylezl zmiňovaný trhač a šel cvičit. Já se převlíknu, jdu do fitka, rozehřátí, nějaké to rozkoukání co tam je, tak jdu na lavičku ke stojanům na JR a tam už trhač a řev jak sviňa. Tak jsem se lekl, protože není normální, aby někdo přeřval Panteru ve sluchátkách, a on stojí a drtí bicepsy na EZ a na každé straně 5kg kotouček.
Takové uřvané sety dal tři, po každém mohutné oddechování, drsné sezení na lavičce s kutopřísným výrazem "jsem KILLER", pak přihodil další 5kg kotoučky a megamazec nanovo.
Pravda, mírně začal na řevu ubírat, když jsem vedle něj začal tahat moje váhy na tlaky, ale to možná bylo způsobeno únavou hlasivek.
Zbytek tréninku trávil s řevem u kladek
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 11:21 pm Předmět: |
|
|
| jir.ka napsal: | | drlift_ napsal: | Pcheee, ja videl na zavodech "borce", ktery pri drepu pustil cinku a pomohl si rukou o koleno aby to zvednul. Kupodivu mu to u rozhodcich k jeho udivu neproslo |
Takze tu cinku drzel na zadech jen jednou rukou? To mu nespadla? :D |
Jj, mel to vychytany, ocividne se neocitnul v podobne situaci poprve
|
|
| nahoru |
|
 |
Unknown9547
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
Včera som podruhé narazil na jedného borca, ktorý posledný krát venoval väčšinu tréningu svojím bicepsom. Situácia sa zopakovala a borec si odjazdil biceps, zľahka triceps a ešte viac z ľahka prsia.
Dnes prišiel krátko po mne znova a tak som s napätím čakal, čím ma prekvapí. A to teda prekvapil...
Odjazdil si ten istý tréning...
Šikovne sa mi podarilo odsledovať jeho približný tréningový plán so všetkými vychytávkami a rád by som sa oň s vami podelil.
Všetko nižšie spomenuté som skutočne uňho videl a je to používané v praxi.
TOTAL BEACH BICEPS TRAINING
(Názov si plánujem zaregistrovať)
Zásady TBBT:
- Nutno cvičiť aspoň 2 krát týždenne - ideálne 2 dni po sebe
- Po každej sérii je nutné prejsť k ďalšiemu cviku
- Kradnutie náčina a obsadzovanie spotov ďalším cvičencov podporuje anabolické procesy
- Odporúča sa priniesť do fitka šiltovku (hlava vďaka nej lepšie reaguje na kyslíkový dlh)
- Imageové oblečenie povinnosťou
Cviky (NIKDY NEMENIŤ!!!)
Triceps:
Tricepsové tlaky na stroji
Tricepsové sťahovanie hornej klady (ako adaptér použiť lano)
Prsia:
Peck-deck
Kľuky na bradlách
BICEPS:
NUTNO POUŽIŤ ČO NAJVIAC KOMBINÁCIÍ, KAŽDÚ ZA TRÉNING ASPOŇ RAZ!!!
Celkový počet kombinácií: 24
Náčinie:
- jednoručky
- EZ
- veľká činka
Spoty:
- v stoji (dôležité stáť pred zrkadlom, ideálne je sa postaviť do rohu miestnosti, tak aby ste sa videli v dvoch zrkadlách naraz a striedavo sledovali techniku zdvihu z predu a z boku)
- v sede
- na scottovej lavičke
Úchopy:
- Klasický (podhmat)
- Nadhmat
- Kladivový
- S vytáčaním zápästia
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 10:52 pm Předmět: |
|
|
| Unknown9547 napsal: | Včera som podruhé narazil na jedného borca, ktorý posledný krát venoval väčšinu tréningu svojím bicepsom. Situácia sa zopakovala a borec si odjazdil biceps, zľahka triceps a ešte viac z ľahka prsia.
Dnes prišiel krátko po mne znova a tak som s napätím čakal, čím ma prekvapí. A to teda prekvapil...
Odjazdil si ten istý tréning...
Šikovne sa mi podarilo odsledovať jeho približný tréningový plán so všetkými vychytávkami a rád by som sa oň s vami podelil.
Všetko nižšie spomenuté som skutočne uňho videl a je to používané v praxi.
TOTAL BEACH BICEPS TRAINING
(Názov si plánujem zaregistrovať)
Zásady TBBT:
- Nutno cvičiť aspoň 2 krát týždenne - ideálne 2 dni po sebe
- Po každej sérii je nutné prejsť k ďalšiemu cviku
- Kradnutie náčina a obsadzovanie spotov ďalším cvičencov podporuje anabolické procesy
- Odporúča sa priniesť do fitka šiltovku (hlava vďaka nej lepšie reaguje na kyslíkový dlh)
- Imageové oblečenie povinnosťou
Cviky (NIKDY NEMENIŤ!!!)
Triceps:
Tricepsové tlaky na stroji
Tricepsové sťahovanie hornej klady (ako adaptér použiť lano)
Prsia:
Peck-deck
Kľuky na bradlách
BICEPS:
NUTNO POUŽIŤ ČO NAJVIAC KOMBINÁCIÍ, KAŽDÚ ZA TRÉNING ASPOŇ RAZ!!!
Celkový počet kombinácií: 24
Náčinie:
- jednoručky
- EZ
- veľká činka
Spoty:
- v stoji (dôležité stáť pred zrkadlom, ideálne je sa postaviť do rohu miestnosti, tak aby ste sa videli v dvoch zrkadlách naraz a striedavo sledovali techniku zdvihu z predu a z boku)
- v sede
- na scottovej lavičke
Úchopy:
- Klasický (podhmat)
- Nadhmat
- Kladivový
- S vytáčaním zápästia |
trapný a ne zas tak špatnej trénink... chování cvičence je ovšem jiná kapitola
|
|
| nahoru |
|
 |
Unknown9547
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 12:07 am Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | trapný a ne zas tak špatnej trénink... chování cvičence je ovšem jiná kapitola |
2 po sebe nasledujúce dni odjazdiť split (?) tréning (Biceps, Triceps, Prsia), kde cviky striedaš po 1 sérii a venuješ väčšinu času bicepsu (využívajúc pri tom skutočne všetky možné kombinácie cvikov na biceps s voľnou váhou) a popri tom len zľahka pretiahneš triceps a ešte menej času venuješ prsiam = ne zas tak špatnej trénink?
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|