Já ti to říkám od začátku
Ale jsem rád, že ses rozhoupal a potvrdil si, že jsi stejnej kripl jako já
Dobrý je, že za nějaký dva měsíce intenzivního cvičení se dá hodně spravit.
Já ti to říkám od začátku
Ale jsem rád, že ses rozhoupal a potvrdil si, že jsi stejnej kripl jako já
Dobrý je, že za nějaký dva měsíce intenzivního cvičení se dá hodně spravit.
Tak to doufam ze me terapeutka to spravny cviceni ukaze, zatim uvazuji o koupi sedaciho balonu do prace.
Jinak jsem ale urcite daleko mensi kripl nez ty
Ono jít k ortopedovi není to samý jako dát si několik týdnů rehabilitací, kde na tobě fyzioterapeut (ka) najde dysbalance a pokřivenosti o jakejch se ti nezdálo
Já na cvičení seru, provádím všechny možný dementně vypadající pohyby, nic mě nebolí a je mi krásně
jako všichni tady sem taky totálně dom*danej člověk a ty "srandovně vypadajici pohyby---ruzne krouzeni protahovani zad rukou nohou, uklony do stran s jednoručkama, hyperextenze, i ty do boku, lehani si na lavku do mostu, ruzne krouceni se jak had...to šecko uvolnuje a pomaha...myslim že vice než masaž...a to mam važne podezření že mam zkurvenej obratel na spodních zádech...pže při masáži při zatlačení na jisty misto sem se málem po... :) a je to tam stabilně už dlouho, rozmasirovat to nejde...neco s obratlem no...na zada pomaha fakt hodne veci...koulet se v klubičku po pateři...věšet se na dlouho na haky na hrazdě...a nebo supe je lehnou si na ohnuty zakopávání (rozumej zakopavaci lavka ktera nei rovna, nybrž ta co tě láme v pase), zahaknout nohy a jak mas drzaky na ruce tak zabrat nadechy vydechy :) paradne to natahne člověka
jinak pokud me boli jedna strana zad...pak je to většinou z mrtvoly...poněvadž tam se použivá uchop každou rukou jinak a to tělo jde normálně dovrtule to jde krásně vidět jak to kříví člověka...chce to střídat ty uchopy a jezdit i nadhmatem a nebo to uplně vyřad na čas...mrtvoly nejsou jedinej zpusob jak udělat zada...popravde znam par kultutistu i dobrych co mrtvoly nejezdi..a kdyz tak jen vyjimečně...
Na nohy stale jen vypady, drepy zatim zruseny a pak krom vypadu me nenapada co jineho v domacich podminkach delat. Serie a opacka i vahy jak posledne, ale stihl jsem to odjet o 4min rychleji, este by se tam jedna serie vlezla, priste asi pridam na 65kg.
Military naposled na 2 mesice, takze se slo na max. a povedlo se. Dal jsem presne tolik kolik jsem odhadoval.
pecka, maš peknú silu o forme nehovoriac, dobré to je.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zacina se me to bez toho MT libit ).
Zhyby se docela povedly, tak nejak jsem je pekne procitil.
Po dlouhe dobe konecne zarazeny pritahy JR k brichu v klece na lavicce, zada ze zdaj ok, snasi to, zacal sem s malou vahou, koncem mesice bych mel byt z5 na normalu 60kg.
A konecne bench press jak ma byt, po asi 3 tydnech se bench sila vratila, tesko rict cim to bylo, mozna preci jen tou kladkou co jsem delal pred tim. Ted me poradne boli kozy, tak to ma byt.
Incline press zatim male vahy, nekdy bych chtel jet s 50kama aspon 5ky, uvidime esli tento mesic.
Na tricaly me nenapadla zadna extra obnena, takze pojedu to co v cervnu.
Navic zarazan HSS cvik mezi serie, este to musim doladit kam to vmacknu.
1.8.2012
ZADA
zhyby, vice nez sire ramen, start 19:33
5x, 6x, x, x
zhyby, na hodne siroko s oporou nohy
10x, 10x, 10x, 10x
zhyby paraller uchop, end 20:03
5x, 5x, 5x, 5x
pritahy JR k brichu klek na lavicce, start 20:05 end 20:18
12x52, 10x52, 12x52, 12x52
Kolena pekelne bolely, hlavne pravy, ale jako vzdy nekdy po 3ti serii kolena rezignovaly a dalo se to docvicit. Ze byly tak hodny tak dostali serii navic, stale este pod 30min.
Dneska me to vraci, ua ua..
Chtelo by to stroj na predkopavani, ten by k kolenum mel byt o dost setrnejsi, jenze to neni zadna jednoducha lavicka ktere jsem doposud vyrabel.
Ramena VC v sede zahlavu, poprve v mesici, cekal jsem to teda lehci, ocividne u toho milirary zabiraj uplne jiny svaly a to, ze jsem na military daval 5x80 se tu moc neprojevilo.
Dalsi znema na tento mesic je predpazovaji s JR, to jsem naopak cekal ze bude tessi ale tech 20kg se dalo v pohode. Z prestavek jsem vyradil plank, pac to me desne boli ramena, a zaradil cvik na HSS.
Na bical je zmena EZ v stoje, ale protoze kvuli zadum nechci absolutne zadny cheating, dal jsem zatim hodne malou vahu.
Zkvalitnil jsem plank, takze musel zkratit na 60sec abych to udrzel.
Ani sem ti neokomentoval ten military. Narovinu nevim, jestli bych to vubec s takovou vahou dal, za me palec nahoru.
Obcas si rikam ze bych mel skusit nejaky ty PP, PC atd. , jenze bych to musel okoukat na jotube, a este bych si nejspis znicil domaci posilku, takze zatim nic, zustanu u pomalych nedymanickych cviku.
Paradni trening vcera, super pocasi.
Zacal jsem dost pozde a tak jsem spichal, hlidal pauzy na vteriny a v mackl vse pod 2h. Takto by se me to libilo pokazde.
Zhyby dobry.
Pritahy JR dobry, priste uz zvednu vahu.
Bench press usel, splnil jsem co posledne, ale dost natesno, vecinu poslednich opacek jsem tlacil na krev vic jak 5 sec.
Na incline press jsem pridal 2kg a pocet opacek je este stale trosku vetsi nez bych chtel.
Na triceps stahovani kladky jsem vahu prehnal, tehnika sla do haje a pomahal jsem si hrudnikem a zadama, priste uberu.
JR v klece na lavicce, start 21:55 end 22:06
10x22, 10x22, 10x22, 10x22
LYTKA
vypony na nohy stridave mezi seriema tricalu
Posledni dobou me nejak kolisa vaha, vcera jsem navazil extreme nizkou , nejmensi BW za poslednich asi 5 mesicu : 103kg.
Takze me to nedalo, abych to nezdokumentoval fotkama ) Jenze vysly pekny jen 2, snazil jsem se o ukazku tricepsu, ale spise to vypada na ukazku predlokti, asi nejaky blby uhel pac vypada jak od Pepka namornika
Super trening vcera, akorad me dneska vsechno boli, hlavne nohy a zada.
Ty zada me stvou, nejak me to stale jde pres tu spodni cast, kde by nemelo, ale mam dnes v planu poradny protahovani a zitra by to melo byt o dost lepsi.
Vypady, to sem cumel, kolena bolely podstatne min nez posledne. Trochu zem zmenil postoj, vice propinam zada smerem nahoru a dozadu a kolenem nejdu az k zemi, ale asi tak 5cm nad, takze uhel u druheho kolena neni tak ostry.
Ale je me jasne ze to celkove neni na obem, pocet tech opacek je moc velkej a dal bych v poho i vic, jenze pridat vahu kvuli kolenum a zadum se bojim. Zatim sem zkratil pauzi na 1,5min abych si to ztizil.
Military press v sede za hlavu stale nejde jak bych chtel, cekal jsem ze budu davat vic.
Biceps EZ v stoje asi zrusim, vubec se u toho nemuzu zaklanet, hned citim to misto v zadech, takze jedu male vahy a to je na prd.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru