Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3M napsal:
na to ze delás kliky na bradlech s takovou hmotností tak bych si ten triceps predstovoval u tebe mnohem vetsí,,

Když se mrkneš na Arnieho fotky, tak ti musí bejt jasný, že jemu umožňujou jet takdle těžké kliky hlavně ty jeho obrovské kozy a pak je hold ten triceps trošku zastíněný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kliky na bradla jedu s krizenyma nohama svisle dolu, NE NA KOZY nohy dozadu telo propinany do 45° to by me ty kozy upadnuly, ale uz je to tady porad dokola.

Sem zvedavej, kdy zacnete psat, ze ramena jedu kozama a to stejny biceps a nohy

shyby já+40kg (březen 2012, TH=117, pred dietou)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Sem zvedavej, kdy zacnete psat, ze ramena jedu kozama a to stejny biceps a nohy

Nemusíš se hnedka urážet, já sem jen napsal, že na tvojí postavě dominuje hrudník, což je bez diskuze, a že hrudník pracuje i když nemá vhodné biomechanické podmínky (tzn. nepředkláníš se u kliků na bradlech). Ale celkově člověk který má takové benche jako ty, bude mít automaticky i sílu na kliky na bradlech. Nebojíš se někdy že se s tebou ty bradla urvou?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co by za to každej dal, kdyby na těch bradlech místo ramen a tricepsů cvičil jen kozy.

Arnie 70ky jsou brutální! Do konce roku bych to rád dal 1x =) na tvůj výkon se ale asi nikdy nedostanu.

edit: tak to jste borci :D ale i tak vím nevěřím, že to jedete hrudníkem

Naposledy upravil guruhonza dne čt srpen 09, 2012 9:12 am, celkově upraveno 1 krát
Pavelcb

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já třeba ty tricepsy na bradlech prostě cvičit neumím a jedu jen kozy
Turakam

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nápodobne, bradlá jazdím výlučne ako perfektný cvik na hrudník.
Judson

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I ja se pridam, nikdy se me nepodarilo jet kliky na radlech na trical, vzdy jsem citil jen hrudnik a ramena. Takze nakonec domaci bradla nepouzivam vubec.
Luster

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a ja u nich naopak vyhradne zapojuju triceps
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano dminantni mam hrudnik/zada, ale verte me, ze ja na ty kozy uplne kašlu, jedu jen rovny bench a to 1x tydne nic vic k tomu nedam a to jeste velmííííííííííííííííííííí opatrne pac se me dost trhaj a picha v nich, takze opravdu hrudnik, jedu hur nez nohy. Jestli je to spravedlivy nebo ne, za to ja nemuzu, zase nejedu takovou latu na nohy a MT.

ad kliky, kdyz se to jede spravne clovek si vybere co tam jede, jetli triceps nebo kozy, hodne zalezi na sirce bradlel, hodne zalezi na postoji svisle nohy, nepropinani hrudniku na rukach, To musi kazdy vedet sam. Kdybych to jel na kozy ta vaha me ty kozy urcite poskodi, u takovyho propinani by to bylo hned.
Je to stejny jako pullover, nikdy sem ho nejel a nepojedu, cinka v poloze vzadu me trha kozy, takze prakticky sem to nikdy nejel.

Pri tehle vaze me spis boli upony v ramenech, takze musim pomalu dojizdet a slapnout na zebrinu.

Jo mam strach ze povoli pač josu jen zahaknuty na zebrinach, ale nic jinyho tam neni.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na bradlech si vybírám - na tricáky skoro "ve stoje", bradla blíže k sobě a tím lokty k tělu, ramena dozadu, koukám před sebe, na prsa pak širší bradla, předklon, nohy dozadu, prostě kliky. Arnie se na tom videu trochu předklání, což není divu, když si toho tolik věší kolem pasu, ale to naprosto nevadí, jedná se o komplexní cvik, na tricáky jsou i další cviky. ps: subjektivní pohled, žádná kritika.

EDIT: postnul jsem dříve než jsem si stačil přečíst přechozí příspěvek Arnieho, ve kterém to pěkně shrnul.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo: neurazim se :)

Guru: zadny takovy mas o 20kg min nez ja, to bych zase musel pridat :)

vlk: pekne se shodnem na tehcnice :) Konecne neco jedu technicky lip nez ostatni
ElChino

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Stale me boli upony na levy strane ramena a koz, i pres to sem odjel bench, ale uz to neni vazne ono.

Arnie, na úpony doporučuju Diclofenac. Bez přepisu, asi za 30Kč a u mě funguje téměř okamžitě.
3M

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm tak uz to chápu proc ten triceps..neni takovej,,,takový kliky jsem taky se 4écítkou jezdíval kdyz jsem mel vetsí telesnou hmotnost.,.a zjistil jsem ze takovýmdle zpusobem cvicim kozy a ramena...ale s tricákem to nemelo nic spolecnýho ,,,az kdyz sem snízil váhu a snazil se to rvát tricepsem...tak to zaclo pusobit..a hlavne víc opakování,,
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3M nic ve zlym, ale nepis me do logu, tvoje nazory jsou mimo realitu. Vezmu fundovanej nazor, odpoved, ale blbosti ty cist nechcu ani je nebudu brat.
Neznas me, evidentne moje treniky jsi necetl, ani moje nazory proste nic, fakt o tenhle blesk z cistyho nebe nemam zajem.
Precti si par radku vejs, treba tam najdes odpoved od kluku, jak sparvne jet kliky na bradlech.

Tady me zna par lidi, vi jak za posledni roky cvicim a moc dobre vi, k cemu jsme se posledni 4 mesice odhodlal (Drejp, Guru, Turek, atp) me uz jen tak nikdo v tyhle fazy nenasere, svoje jsem si pro letosek splnil.

Ja ti taky nebudu cpat nazor proc s 90kg nedavas 180 na bench, protoze to je proste kravina a nebudu ti psat doelva, doprava, nahoru, dolu.

Jedem dal zasrany dve strany o nicem.

ElChino: Díky o tom sem vubec neslysel, ze tohle jde nejak řešit, krom klidu.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil Arnie_one dne čt srpen 09, 2012 9:44 pm, celkově upraveno 4 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arnie_one: III část - MEZIKONEC :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: