|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
tak...co bylo tedka par poslednich tydnu se nejak neda povazovat za normalni zpusob zivota co sem delal doted ponevadz sem mel hodne hodne prace...jak psychyicke tak fyzicke a hodne stresu...
takže to shrneme co sem stihnul když sem se dostal k činkam
62 jednoručka nad hlavu...ale hodne těžce...ale ten den šlo vše těžce
potom včera sem byl taky rozbitej a nedal sem ani 220 deadlift...ale dal sem si parkrat 90loglift nejaky pressy snim a pak sem jeste naložil dalšich 20kg na 110 a dal sem ho taky :) ale bylo to dost těžke
dneska sem se rozcvičil a šel na axle...
po tlakoch s 87 sem postupne pridaval az na 120 a zkousel novou techniku...hlavne premisteni
110 slo vpoho i nad hlavu jak prd...citim zlepšeni...
120 na prsa vpoho...vyraz sem posral a pak sem spadl
130...na prsa těžko ale vyrval sem to tam...sem se nasral a pak sem to vypalil nahoru :)...byl to super vyraz a verim ze bych to dal
...ale protože sem tam z nějakyho zahadnyho duvodu zapomel bradu...sem si malem vylamal zuby...respektive jeden se mi uštipl...a spodni se mi uvolnily...snad budou držet...to mě vysililo a pak sem 15 minut jenom ležel a počital si zuby opatrně...zebralo mi to hodně sily...dal sem pak jeste par opaček s 90tkou ale nešlo to moc...tak sem pak zase ležel a odešel...
síla byla paradni...a pude nahoru :) mam dobrej protein :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
V rijnu planuji poprve skusit pushpress, a uz ted si rikam esli si nenamlatim bradu, hm...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 11, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | V rijnu planuji poprve skusit pushpress, a uz ted si rikam esli si nenamlatim bradu, hm... |
Když na to budeš myslet, tak ne. Ale určitě to hrozí, mě se to povedlo třikrát a jednou to bylo jakože vážně asi hodně. Ale zuby mám všechny, takže v pohodě. Chce to se soutředit. U Military pressu máš ale už ty záda v pohodě?
edit: :D sry smile, nevšiml jsem si, že to judson psal do tvého logu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
vpohode alespon vim ze sem alespon vy dva chodite :D
je tu nejak mrtvo ;)
no me se to stalo parkrat pri crossfitu a nadhozech, thrusterech...ale to protože to je šilene tempo a člověk je totalně na s*ačky tak už ta činka lece všelijak :Djednou mi přistal trh na halve...parkrat sem s lehkou vahou prešlihl nadhoz a přistal mi moc vysoko ne na prsa ale na krku spiš no ale jako to je proste normalka...jak jinak se chces neco naučit...dneska to byla fakt tvrda lekce
ale proste 130kg na prsou na tluste trubce vaha me dusi mozek nefunguje ... mozna sem mel osu moc na krku ale bylo to dobre zamceny no tak sem mi to libilo ale mel sem proste spatne halvu nemel sem bradu nahoru dost myslim ze sem se podival pres cinku do zrcadla ... nejsem si jistej ale možna to bylo tim...
jinak co se tyka dušení tak sem daval ten 110 log tak to bylo něco...to sem uplně silou lapal po dechu jak sem ho tam měl...nešlo se naddechnout...musel sem ten vzduch tam natlačit uplně... :D žůžovní musim ho znova zvažit...mam po dezření že ma vic ak 90 v zakladu ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to že už máte prostory? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 12:28 pm Předmět: |
|
|
no jo :)
nechtěl sem nic prozrazovat...ale tak...že jste to vy kluci tak mala ochutnavka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
Tak to fakt tiež len čumím, wow, to je čistý luxus. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
tohle je hoši jenom slabej start :) brzy přijde naše objednavka...a pak jeste dotahnem jednoučky...zatim nic neřikam ale bude to super hračkarna :)
takto vypada naše specialni supervysoka 256cm klec s doplnky, ještě dostane černou barvu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | tohle je hoši jenom slabej start :) brzy přijde naše objednavka...a pak jeste dotahnem jednoučky...zatim nic neřikam ale bude to super hračkarna :)
|
A budete tam mit i tohle? :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne srpen 19, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: |
takto vypada naše specialni supervysoka 256cm klec s doplnky, ještě dostane černou barvu :)
|
Ta klec je uplne super parada. Proc tak vysoka, na jaky cviky ? Zatim me napadlo ze hlavne kvuly hrazde na zhyby.
Tam snad pujde delat uplne vse s pristavenou laveckou.
Kdo ji delal, a jak ? nebo castecne doma delana a castecne obednane dily ? Treba ty presne velke otvory na posuvne zarazky a trny na bokach na kotouce bych nezvladl, ale jinak ostatek jo.
Je nejak rozdelavaci aby sla prevazet ? (vlastne asi urcite, dyt neprojde dverma) Nebyly by na ni plany ?
Moje pidi klicka se tomu nemuze rovnat, mit prostory, hned bych si udelal neco poradneho.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|