Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak...co bylo tedka par poslednich tydnu se nejak neda povazovat za normalni zpusob zivota co sem delal doted ponevadz sem mel hodne hodne prace...jak psychyicke tak fyzicke a hodne stresu...

takže to shrneme co sem stihnul když sem se dostal k činkam

62 jednoručka nad hlavu...ale hodne těžce...ale ten den šlo vše těžce

potom včera sem byl taky rozbitej a nedal sem ani 220 deadlift...ale dal sem si parkrat 90loglift nejaky pressy snim a pak sem jeste naložil dalšich 20kg na 110 a dal sem ho taky :) ale bylo to dost těžke

dneska sem se rozcvičil a šel na axle...

po tlakoch s 87 sem postupne pridaval az na 120 a zkousel novou techniku...hlavne premisteni

110 slo vpoho i nad hlavu jak prd...citim zlepšeni...
120 na prsa vpoho...vyraz sem posral a pak sem spadl
130...na prsa těžko ale vyrval sem to tam...sem se nasral a pak sem to vypalil nahoru :)...byl to super vyraz a verim ze bych to dal

...ale protože sem tam z nějakyho zahadnyho duvodu zapomel bradu...sem si malem vylamal zuby...respektive jeden se mi uštipl...a spodni se mi uvolnily...snad budou držet...to mě vysililo a pak sem 15 minut jenom ležel a počital si zuby opatrně...zebralo mi to hodně sily...dal sem pak jeste par opaček s 90tkou ale nešlo to moc...tak sem pak zase ležel a odešel...

síla byla paradni...a pude nahoru :) mam dobrej protein :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Judson

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V rijnu planuji poprve skusit pushpress, a uz ted si rikam esli si nenamlatim bradu, hm...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
V rijnu planuji poprve skusit pushpress, a uz ted si rikam esli si nenamlatim bradu, hm...

Když na to budeš myslet, tak ne. Ale určitě to hrozí, mě se to povedlo třikrát a jednou to bylo jakože vážně asi hodně. Ale zuby mám všechny, takže v pohodě. Chce to se soutředit. U Military pressu máš ale už ty záda v pohodě?

edit: :D sry smile, nevšiml jsem si, že to judson psal do tvého logu
Smile04

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vpohode alespon vim ze sem alespon vy dva chodite :D

je tu nejak mrtvo ;)

no me se to stalo parkrat pri crossfitu a nadhozech, thrusterech...ale to protože to je šilene tempo a člověk je totalně na s*ačky tak už ta činka lece všelijak :Djednou mi přistal trh na halve...parkrat sem s lehkou vahou prešlihl nadhoz a přistal mi moc vysoko ne na prsa ale na krku spiš no ale jako to je proste normalka...jak jinak se chces neco naučit...dneska to byla fakt tvrda lekce

ale proste 130kg na prsou na tluste trubce vaha me dusi mozek nefunguje ... mozna sem mel osu moc na krku ale bylo to dobre zamceny no tak sem mi to libilo ale mel sem proste spatne halvu nemel sem bradu nahoru dost myslim ze sem se podival pres cinku do zrcadla ... nejsem si jistej ale možna to bylo tim...

jinak co se tyka dušení tak sem daval ten 110 log tak to bylo něco...to sem uplně silou lapal po dechu jak sem ho tam měl...nešlo se naddechnout...musel sem ten vzduch tam natlačit uplně... :D žůžovní musim ho znova zvažit...mam po dezření že ma vic ak 90 v zakladu ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale nevzdával si to..
Poman

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadá to že už máte prostory?
madball

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2012 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Vypadá to že už máte prostory?

Teď na to koukám, že to pozadí bude asi Petrov. Vypadá to i celkem prostorně.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jo :)

nechtěl sem nic prozrazovat...ale tak...že jste to vy kluci tak mala ochutnavka :)

balbi

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně luxusní, tam bych byl každý den
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to fakt tiež len čumím, wow, to je čistý luxus.
Smile04

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle je hoši jenom slabej start :) brzy přijde naše objednavka...a pak jeste dotahnem jednoučky...zatim nic neřikam ale bude to super hračkarna :)

takto vypada naše specialni supervysoka 256cm klec s doplnky, ještě dostane černou barvu :)
Poman

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slint slint uh uh
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
tohle je hoši jenom slabej start :) brzy přijde naše objednavka...a pak jeste dotahnem jednoučky...zatim nic neřikam ale bude to super hračkarna :)

A budete tam mit i tohle? :)

Judson

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

takto vypada naše specialni supervysoka 256cm klec s doplnky, ještě dostane černou barvu :)

Ta klec je uplne super parada. Proc tak vysoka, na jaky cviky ? Zatim me napadlo ze hlavne kvuly hrazde na zhyby.
Tam snad pujde delat uplne vse s pristavenou laveckou.
Kdo ji delal, a jak ? nebo castecne doma delana a castecne obednane dily ? Treba ty presne velke otvory na posuvne zarazky a trny na bokach na kotouce bych nezvladl, ale jinak ostatek jo.
Je nejak rozdelavaci aby sla prevazet ? (vlastne asi urcite, dyt neprojde dverma) Nebyly by na ni plany ?
Moje pidi klicka se tomu nemuze rovnat, mit prostory, hned bych si udelal neco poradneho.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: