klobúk dole, neskutočné raw výkony v poslednej dobe, si borec
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
klobúk dole, neskutočné raw výkony v poslednej dobe, si borec
Díkec chlape, konečně to zas začíná trochu vypadat, nechci to zakřiknout, ale taky z toho mám radost Jinak už jsem s tim chvástáním trapnej, ale podařilo se mi včera tu raw mrtvolku přetavit v 275 kg v půldresu, čímž jsem si vlastně zvednul osobák na mrtvolce ve full equipu o 5 kg
edit:
(až bude hotovej sestřih červenec/srpen, tak video stejně smažu, ale abyste věděli, že nekecám )
tlaky s jednoručkami na rovnej lavičke 60ky x 3 opáčka:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
no jo no se podivej na strongmany samej tlak 120...140 na opakování...takže je to třeba :) ale tak kdyz vemu tu statiku a k temu vemu ze sem celkem explosivni a rychlej tak snad pod to nahopsam parkrat :D se ukaže přišti sezonu ;)
tedka mam 102,5kg a jde to nahoru...skoda jen ze v tom horku se blbe laduje...doufam ze do pristi sezony budu mit tak 110+pevnou vahu...pokud vic tak jedine s vodou a sádlem :) ale asi neni jina cesta...takže beru straveny a jdu do meka :D
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru