|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 11:27 am Předmět: |
|
|
hram uz par rokov, mozole na dlani a na prstoch si mozu podat ruky _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
Já začal asi před týdenm, mám půjčenou kytaru a jsem zvědavej, jestli u toho vydržím, mám celkem velký ruce - prsty a je to fakt hrozný _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
Angus Young ma kratke a tucne prsty,Jimmi Hendrix mal dlhe chapadla  kazdy ma nejake prsty a nejaku ruku,ak pri tom vydrzis (a ze to bude boj) tak si svoj styl najdes _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
Pokud někdo řekne toto:
| citace: | | "Bral to, co my všichni... bylo tam EPO, testosteron, krevní transfuze," řekl Hamilton v loňském interview. |
Je to evidentní hloupost. Armstrong byl přibližně 40-50x ročně testován a všechny tyto látky jsou bezproblémů zjistitelné. Novináři stanovali před jeho domem a probírali se mu odpadky, například. Ten člověk byl testován a nikdy neměl dopingový nález. Jak mohou člověka, který neměl nález, potrestat?
Možná že něco bral, ale rozhodně ne tohle. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 03, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
Pokuta, 2.500,- _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 03, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Pokuta, 2.500,- |
za co?
ja dneska oprava auta za 9 000
stabilizatory, ulozeni a komplet predni brzdy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 03, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
Dopravní nehoda.
Jel jsem z fitka a nevšiml jsem si, že tam je zašitá STOPka. A jel jsem mezi barákama z vedlější na hlavní, ale je potřeba tam přejet přes chodník. Už jsem byl v půlce a naboural do
mě kluk na kole, kterého jeho rodiče nechali jet samotného napřed.
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1413466764756
Jezdím tak už několik let, buď já nebo sparing a nikdy problém nebyl, navíc nejde přes ty 2 domy vidět, Vždycky, když jsem (jsme) odtamtud jeli, tak lidi na chodníku počkali, bohužel kluk na kole ne. Ale neříkám, že to není moje vina. Jen, že z toho bylo akorát halo, protože tomu klukovi se nic nestalo, ani krev mu netekla, ale ženská byla nějaká praštěná, nejdřív chtěla, rychlou pak se diví proč houká, pak jí policejt řekne, že tam auta můžou jezdit a ona se za 5 minut zeptá, jak to, že tam jezdí, když se tam nesmí apod.
btw: i ten měšťák mi to chtěl vyřešit pokutou na místě. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po září 03, 2012 2:31 pm Předmět: |
|
|
To ses s tím kreslil kvůli nám, nebo to dělal policista na místě na iPadu do protokolu? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 03, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út září 04, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st září 05, 2012 8:29 am Předmět: |
|
|
Ranní návštěva místního útulku pro zvířata mi teda moc pozitivní energie nedodala
Fakt jsem nechtěl slyšet věci jako že ve vedlejší vesnici bydlí nějakej zkurvenej dědek co nesnáší kočky, sousedům je chytá a v pytlích háže do řeky.
Jaká je šance jít za mříže, když beze svědků starýmu zmrdovi zlámu hnáty a rozkopu držku?...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|