secret78: diky, ENOX uz je doma, jeste velmi dobre tipnout olympii a budu na vyherni pricce i v celkovem :-)
ostatni: ten prvni WOD, bohuzel neodpalim , financne se tam nedokazu dostat, auto potrebuje opravit predni brzdy coz mne vyjde cca na 2500+prace a finance na zavody nezbydou, zkousel jsem jeste domluvit spolecnou cestu at usetrim na benzinu (samotneho by me to vyslo cca na 900kč za cestu + startovne), ale z okoli je jen jediny clovek co tam jede a ten cestou zpet jede ke znamym do Olomouce na noc, sakra tesil jsem se na paradni soutez, ze poznam par CFtaku odsud, hodim slovo s Morrisonem a nakonec nic, nicmene Vam vsem budu drzet palce a at dopadnete co nejlepe, a kdyz to nevyslo, tak se mozna ukazu jako divak na Strongmanovi u hotelu Petra Bezruce 1.9., mam to par kilometru od baraku, tak trebas se potkam s nekym z fora tam
Crossfit #182
WOD (W)
For time:
42.5 kg
20 Deadlifts
20 Thrusters
20 Power Cleans
20 Push presses
20 Front squats
20 Snatches
20 Squat cleans
Na to, ze s Hang power cleanama nad 60 kg byl v dubnu jeste sileny problem, tusim ani 70 kg tehdy nepadlo, tak ted to slo jako po masle, takze vse nad 70, vcetne 70tky je PR :-)
Crossfit #184
Shoulder press
40 kg x 12
50 kg x 10
60 kg x 4,3,3
Hang power clean - tezsi serie uz jemny poddrep, viz. videa
60 kg x 8
70 kg x 5
75 kg x 3
80 kg x 3
85 kg x 3
90 kg x 2
95 kg x 0,0
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Saleb: nerikam, ze to je dobry priklad, ale na CF Regionals byl WOD ve kterem bylo 30x 100kg Hang power clean. Takze tech 100-130kg, bude tak odpovidat CF atletum co maji tech 80-85 kg
Saleb: nerikam, ze to je dobry priklad, ale na CF Regionals byl WOD ve kterem bylo 30x 100kg Hang power clean. Takze tech 100-130kg, bude tak odpovidat CF atletum co maji tech 80-85 kg
Prave co jsem se setkal at uz s atlety nebo hokejisty (NHL) tak nikdo nejel hang clean vice nez sto a ani jsem nikdy nikoho vic jet nevidel.
Ja si myslim, ze 100 kg nebude problem, zvlaste pro nekoho kdo ma +85kg. Jsou tu lidi jako cocman, stepartin, apod. co jsou schopni dat v klidu clean pres 100 kg a verim, ze i hang power clean se 100 kg by jim po kratkem treningu nedelal problem. Vsak zkus do treningu na mesic zaradit nejakou 3x3 na hang power clean a verim, ze po mesici tam budou velmi pekne cisla.
Ja si myslim, ze 100 kg nebude problem, zvlaste pro nekoho kdo ma +85kg. Jsou tu lidi jako cocman, stepartin, apod. co jsou schopni dat v klidu clean pres 100 kg a verim, ze i hang power clean se 100 kg by jim po kratkem treningu nedelal problem. Vsak zkus do treningu na mesic zaradit nejakou 3x3 na hang power clean a verim, ze po mesici tam budou velmi pekne cisla.
ja hang clean jezdim bezne, ale diky za radu. Na 70kg BW mam maximalku 100kg zatim.
saleb: tak to je pekny vykon :-), proto si myslim, ze clovek vazici +85kg se zmaknutou technikou a par lety cviceni za sebou, by nemel mit ze 100kg zas tak velky problem
Fuj to byl hnus ty sprinty, kopec jeden z nejprudsich v okoli, ale slo to pomerne dobre, vzdalenosti berte s rezervou, i ty casy, je to vse jen priblizne, u poslednich sprintu jsem se uz zacal cely trepat.
+ Dneska zacnu trosku modifikovaneho wendlera (jen co se tyce cviku), ne ze bych ho modifikovat chtel, ale nemuzu si dovolit jezdit drepy na max, kdyz nemam jisteni + nemam kde benchovat. Vcera jsem si ho procital a pripada mi o dost lepsi v tom, ze ho muzu jet delsi dobu nez 3x3, ktera mi sice funguje, ale vzdy jak dojdu k vaham blizicim se maximu, tak me to tak odvari, ze nemam ani naladu, uz ty vahy snizovat a pokracovat dal. Tady je presne nastaveny deload, ktery se aspon budu snazit dodrzet.
Crossfit #185
WOD (M)
Sprinty do kopce - vzdalenosti jsou priblizne dle mapy
180m Sprint do kopce - cca 25 sec
180m Vyklus z kopce
90m Sprint do kopce - cca 12 sec
90m Vyklus z kopce
180m Sprint do kopce - jeste pod 30 sec
180m Vyklus z kopce
90m Sprint do kopce - cca 14 sec
90m Vyklus z kopce
180m Sprint do kopce - cca 35 sec
180m Vyklus z kopce
90m Sprint do kopce - cca 15 sec
90m Vyklus z kopce
90m Vyklus z kopce
90m Sprint do kopce - cca 17 sec
90m Vyklus z kopce
90m Vyklus z kopce
90m Sprint do kopce - cca 17 sec
90m Vyklus z kopce
90m Sprint do kopce - cca 14 sec
90m Vyklus z kopce
ja hang clean jezdim bezne, ale diky za radu. Na 70kg BW mam maximalku 100kg zatim.
tak to je velice slušné...musíš lítat pod tu činku jak včelka...
a nad hlavu kolik?
prave jezdim jen power variantu tedy max lehke podrepnuti. nad hlavu zatim max 95kg pushpress (pushjerk nejezdim)
a nad hlavu kolik?
prave jezdim jen power variantu tedy max lehke podrepnuti. nad hlavu zatim max 95kg pushpress (pushjerk nejezdim)
no tak to je jasny ono umět psrávnej vzpěračskej squat clean a pushjerk do roznožky je hardcore jako prase...osobně ze squatclenu mam šilenej respekt...
naštěstí na nacvik strongmanskych disciplin si vystačims power variantama a lehkym odpružením/hopsnutim pod činku :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru