|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
Zaslal: ne červen 24, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
Taky od nich nakupuju a jsem spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 9:44 am Předmět: |
|
|
Ma tu nekdo zkusenosti s Vitargo S2 od Genr8 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
| LaszloGogolak napsal: | | Lazy86 napsal: | | a co si myslíte o všem od té značky 4fitness ? maj tam levné všecko,a nepříjde mi to zrovna nekvalitní,jen bez příchutí a bez značky.. |
Brávám od nich Micelární kasein a naprostá spokojenost. Na chuti mi moc nezáleží, vybereš si jakoukoliv příchuť a přijde ti odděleně v sáčku. |
a neni ti divne ze maji drahy miccelar levnejsi nez levnou nahrazku jako kaseinat vapenaty ? _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: po červenec 09, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
Prosim vas, kdo jste vyzkousel uz OBA - neurocore a hemorage, muzete je srovnat? Mne hemorage funguje perfektne, lip nez assault, ale zajimalo by jestli stoji za to zkusit neurocore. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
nemá někdo zkušnosti s myo-blitz nebo testogen od ronnie colman series?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 22, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
Nazgul -
ja som myoblitz bral, nie je to zla vec. Prirovnal by som to k Jack3d.
Ricky1 -
bral som obidva, neurocore ani hemorage u mna vobec neucinkovali takze tie neviem povedat. Ale neurocore urcite chuti lepsie
Assault je (pre mna) stale king _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, má někdo zkušenosti s tribulusem od 4F.... (urcite vite co..)? Přemýšlím, jestli zvolit tuhle levnější variantu nebo si raději připlatit... Předem díky za odpovědi..
Naposledy upravil Davesix dne pá srpen 24, 2012 7:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá srpen 24, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
S tribulusem přímo ne, ale jinak docela dost nakupuji u nich a myslím, že nebyl problém, všechno dobrý. Takže bych to zkusil. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
FritzH
|
Zaslal: út září 04, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
Zdravím.....
Po dlouhém rozmýšlení bych rád vyzkoušel Tribulus, je mi jasné že někdo je jeho zastáncem, někdo jeho odpůrcem, já ho nevyzkoušel tak nemohu říct. Chtěl bych proto poradit od zkušených od jaké značky ho mám vzít. Mám typ bud na extrifit nebo od weidera, je mi jasné že se vyplatí užvat při vetším dávkování a myslím že od extrifitu by mohla jít kvalita a dobrá cena ruku v ruce ni?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út září 04, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
FritzH
|
Zaslal: čt září 06, 2012 8:13 am Předmět: |
|
|
Tak jsem na to koukal a vypadá to dobře, sice cena dosti vysoká ale asi to bude kvalita a s těma sapoinama co tam píšou docela zajímavá věc, extrifit sice píše 90% sapoinu ale bude to asi jak tam píše ten vemoherb.
Moc dík za tip Jari
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: út září 18, 2012 11:19 pm Předmět: |
|
|
mohli by ste mi poradit?  chcel by som si kupit nejaky predtreningovy stimulant a zvazujem medzi SuperPump od Gaspariho, Hot Blood od Scitecu a este Attackom (tiez Scitec)... mate s nimi niekto nejake skusenosti?  co by ste mi doporucili?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st září 19, 2012 8:41 am Předmět: |
|
|
Já si teď objednal napalm pre contest a hot blood tak jsem zvědavej,jinak těhle věciček sem měl už pěknou řádku a nejlepší byl asi hemorage black uc,jack3d,neurocore,nanovapor (usa verze) a napalm. A např. zde opěvovanej assault na mě vůbec neučinkoval. Pěkně napumpoval superpump 250 od gaspariho ale toe tak vše...o ostatních snad ani nemá cneu se zmiňovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|