|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po září 10, 2012 1:26 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: |
tak nejak....kdyz nekoho drep bavi, proc ne, ja ho nenavidim, tak ho necvicim |
A proto zustanes navzdycky pussy, puso |
Majesty prostimte radeji se neztrapnuj
| Saphenus napsal: | judson- hovoril som ti hned aby si s tym siel k doktorovi.
nabuduce ked ti niekto povie aby si siel k doktorovi tak ho posluchni... dufam ze ti povedali ze si riskoval meningitidu a trombozu sinusov a vobec infekciu nie len tvare ale aj nervovej sustavy |
Nevim, kolik lidi by napadlo jit s takovouhle zdanlive celkem banalitou k doktorovi, me teda urcite ne a to uz jsem par takovej bolestivejch vredu mel. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Saphenus
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po září 10, 2012 5:15 am Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: | | madball napsal: | | Majesty napsal: | | RoscoeArbuckle napsal: | | riker napsal: | sice me tady asi upali za kacirstvi, ale stejne to reknu - proc bych mel chtit velky tezky nohy? Sice bych byl schopnej dat tunu na drep, ale pri vsech ostatnich sportech by me to jenom omezovalo... |
tak nejak....kdyz nekoho drep bavi, proc ne, ja ho nenavidim, tak ho necvicim |
A proto zustanes navzdycky pussy, puso |
Řekl bych, že do očí bys mu to asi neřekl. |
Proč ne, já mám pro mírnou retardaci pochopení |
Nevím, kolik teď vážíš, ale řekl bych, že 30kg tam rozdíl bude na stejnou vejšku a nějaký to tetování by mu asi na odvaze taky nepřidalo, a když se k tomu přidá i milej úsměv... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po září 10, 2012 5:40 am Předmět: |
|
|
No dobry, ale zase bych mu treba utekl  nedrepat je stejne blbost a napsa bych to komukoliv, ale at si lidi delaj co chcou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po září 10, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
Jak (ne)závažné je onemocnění Stafylokokem? Přivezl jsem si z Ameriky dáreček ... co jsem tak četl, tak se to přenáší i dotekem, takže do posky dnes asi nepůjdu  .
edit: tak je to staphylococcus epidermidis
edit: hm a navíc ještě nějaký enterococcus species, pecka! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne po září 10, 2012 2:04 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po září 10, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
Naprosto brutálně jsem si zablokoval krk zvednutím telefonu k uchu. Já se na to fakt vy... Příště si asi zlomím nohu u večeře nebo co.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po září 10, 2012 3:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po září 10, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | No to sem rad, ze jste se pobavily, oblicej uz me zplaskl, ze by me vlastni mama poznala.
Nejspis me pusti driv jak za planovanych 5 dni.
Sakra ja sem nadrzenej na cviceni jako nikdy, uz se to po pauze se zadama rozjizdelo, a ted tohle |
Absolutně tě chápu. Já bych mohl už napsat o akné knížku, jak dlouho jsem s tím měl problémy (teď už jen trochu, díky sluníčku a jedné šikovné doktorce). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st září 12, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
Lednice přecpaná masem a zeleninou atd. se podělá...to se prostě musí stát zrovna teď _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st září 12, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
Dnes mě naštvali v Blue gymu ... přijdu do šatny, tam se převlíkaj asi 4 chlapi, řeknu čau a nikdo není schopnej mě pozdravit .... když odhcázím, je tam asi 7 lidí, říkám čau, a pozdraví mě jeden člověk ... to nechápu ... když přijdu někam, tak pozdravím ne ? ... v posilce čau a nikdo mi nemůže odpovědět?... asi jsem buran z maloměsta (Pardubice), ale tam se běžně člověk v posilce pobaví s úplně cizím člověkem a je tam taková přátelštější atmosféra.... ale jinak Blue gym je fajn posilka :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|