|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: st září 19, 2012 8:48 am Předmět: |
|
|
me hot blood vubec nevyhovoval, ucinkova na me tak, ze mi po nem bylo blbe  vyhodou je cena, takze me pak tolik nemrzelo ho vysypat do kose _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
Zaslal: st září 19, 2012 9:01 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | me hot blood vubec nevyhovoval, ucinkova na me tak, ze mi po nem bylo blbe vyhodou je cena, takze me pak tolik nemrzelo ho vysypat do kose |
Cena? Dyť to vyjde cenově stejně jak tvůj oblíbenej assault
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st září 19, 2012 9:07 am Předmět: |
|
|
ja mel nastesti jenom to 300g baleni, takze proto sem mel nejak ulozeny v pameti, ze je levnej  v tom pripade je to ale jeste daleko horsi, btw chut je taky, jak to rict, vyjimecna _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st září 19, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
Jo tak chuť u těhle doplňků vůbec neřešim  po takovejch dobrůtkách jako vapor,neurocor nebo hemorage už mě snad nic nepřekvapí. No doufám, že ten hotblood bude mít aspoň nějaký účinky (pozitivní  )
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st září 19, 2012 9:34 am Předmět: |
|
|
| metlak napsal: | sakra, teraz vaham medzi neurocore a tym vasim ospevovanym assaultom |
Já sem pro neurocore,sice chuť hrozná ale pumpa,síla i stimulace parádní což nemůžu říct o assaultu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st září 19, 2012 9:57 am Předmět: |
|
|
mne ale napriklad neurocore (orange) velmi chutil, skoro ako dzus _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st září 19, 2012 10:16 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | mne ale napriklad neurocore (orange) velmi chutil, skoro ako dzus |
Já měl jen fruit punch a to bylo hrozný
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st září 19, 2012 12:39 pm Předmět: |
|
|
fruit punch je podla mna vseobecne na hovno prichut,este som nepil dobry fruit punch od nikoho _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 11:17 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | me hot blood vubec nevyhovoval, ucinkova na me tak, ze mi po nem bylo blbe vyhodou je cena, takze me pak tolik nemrzelo ho vysypat do kose |
Hot blood je spíš creatinová a argininová směs než nějaký nabuzovák. Proto je vhodnější ho dávat třeba po tréninku nebo mimo trénink.
A nebo třeba hodinu před, pokud se něco dlabe přímo ve fitku, začne to fungovat třeba až v půlce tréninku a nebo se to může vracet při těžším workoutu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: so listopad 03, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
Nemá někdo zkušenosti s tímto produktem? Cellucor NO3 Black Chrome
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvědav plánuji si koupit OLIMP HMB MEGA CAPS 1250 což má docela obstojné recenze tak uvidíme jak to půjde _________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
Scandale
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
Trec je Polska firma a polske vyrobky. Neni to kvalita jako od spickovych vyrobcu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
hmm tak sem vyzkousel ilegalni JACK3D  a musim rict, ze na tom DMAA asi fakt neco bude  ne ze by me to nejak extremne nakoplo, ale spis navodilo takovou prijemnou naladu na cviceni - lehce euforickou..
a pozor, neplest s MDMA
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|