Mr. Olympia 2012

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mr. Olympia 2012  Úvodní stránka -> Soutěže -> Mr. Olympia 2012
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Základný postoj - Kai, o míľu, front double bi - phil dajme tomu, 3. hrudník z boku - Kai, 4. triceps- Phil, 5. Back double - vyrovnané (u mňa Kai), 6. lat spread: Kai, 7. Brucho stehná: Kai a veru o dosť, 8. most muscular: ako ktorá: vyrovnané. Tak sa uvidí, forma trošku lešia Kai (prekvapivo, som fakt dá, že mu to vyšla:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dzardas

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Základný postoj - Kai, o míľu, front double bi - phil dajme tomu, 3. hrudník z boku - Kai, 4. triceps- Phil, 5. Back double - vyrovnané (u mňa Kai), 6. lat spread: Kai, 7. Brucho stehná: Kai a veru o dosť, 8. most muscular: ako ktorá: vyrovnané. Tak sa uvidí, forma trošku lešia Kai (prekvapivo, som fakt dá, že mu to vyšla:)

Ty už máš fotky? snad to nehodnotíš podle toho videa Navíc jsi asi velký fanoušek Kaie :D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

100% souhlas.
Ten klasickej Phil a ten kdy sá Kai ruku v boku a propne nohu, tak... WOW!!!

jo a

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzardas napsal:
Ty už máš fotky? snad to nehodnotíš podle toho videa Navíc jsi asi velký fanoušek Kaie :D
Názor jako názor. Fotky mohou být taky zavádějící, stejně jako video. Nejlepší jsou oči a podle fundovaných názoru lidí, kteří psali třeba na ten twitter je to 50:50. Uvidíme zítra, kam se komu forma posune. Rád bych viděl zítra na Kaiovi rozřezaná stehna jako v roce 2009.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
papaya

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzardas: Každý má právo na subjektivní názor. I já ho s klukama sdílím a ano, podle toho nekvalitního videa. Doufám, že to rozdýcháš.. Běž si raději udělat vločky, než budou fotky
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak podle fotky Backdoublebiceps, .. Kai 200% wins
Dzardas

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Dzardas napsal:
Názor jako názor. Fotky mohou být taky zavádějící, stejně jako video. Nejlepší jsou oči a podle fundovaných názoru lidí, kteří psali třeba na ten twitter je to 50:50. Uvidíme zítra, kam se komu forma posune. Rád bych viděl zítra na Kaiovi rozřezaná stehna jako v roce 2009.

Tím jsem myslel, že to video je ve špatný kvalitě a nejsou tam vidět detaily což na fotkách uvidíme (ne na fotce z videa)...

To snad dělají na musculardevelopment.com naschvál, že tam nedají fotky phila nebo kaie! už mě štvou
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fotky budou tak za 20 minut :D
Dzardas

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Dzardas: Každý má právo na subjektivní názor. I já ho s klukama sdílím a ano, podle toho nekvalitního videa. Doufám, že to rozdýcháš.. Běž si raději udělat vločky, než budou fotky

Já nikomu názor neberu. Ale říkat tady, že kai je o 200% lepší atd z videa je směšný, tak si dej rači vločky ty s klukama a ***
Dzejvr

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby Phil dělal každej rok pokrok jako doteď, asi bych si myslel, že je mimozemšťan. Kai hodně zlepšil pas, je prostě jinej a tento rok nejlepší.
Dzardas

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak jsem celkem zvědavej, kam zařadí Branche. Je to oblíbenec rozhodčích, takže si myslím, že hůř jak na 5. místo ho bohužel nedají... Co myslíte?

Naposledy upravil Dzardas dne so září 29, 2012 7:28 am, celkově upraveno 1 krát
Dzejvr

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vrcholky bicepsů má Kai prostě neskutečný !!!
Dzardas

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se mi zdá, že Dennis vypadal na videu lépe než ve skutečnosti. Pro mě trochu zklamání : (

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil guruhonza dne so září 29, 2012 7:45 am, celkově upraveno 1 krát
jari

PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Phil už má fotky na MD, nemůžu si pomoct ale loni se mi připadal lepší.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mr. Olympia 2012 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: