|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | tieto tvoje maratóny na mŕtvolu som nikdy nevedel pochopiť, neskutočné, inak starý dobrý draper s miliónom sérii a opáčiek je späť. |
Starej Drejpr, pokud jde o styl cviceni, se uz nikdy nesmi vratit, protoze uz to neni takovy svarny junak jako pred par lety a na "stara" dojebana kolena (teda dojebane zatim jen jedno, ale co neni, muze byt ) poznava, uz to vlastne ani nejde takhle cvicit (chapej nicit), respektive jde, ale zvladnutelne je to jen chvili a ne rok v kuse jako drive, takze pekne v klidku, zadny hroceni. Tohle je sice mozna lehce nadnormal oproti beznym treninkum, ale oproti starejm maratonum uplna pohodicka :)
Hlavne mne tu nic nepiste o tom, ze jste mne to pred lety rikali _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Starej Drejpr poznava, uz to vlastne ani nejde takhle cvicit (chapej nicit), respektive jde, ale zvladnutelne je to jen chvili a ne rok v kuse jako drive, takze pekne v klidku, zadny hroceni. |
Já jsem ti před lety nic neříkal, takže to napsat můžu. Ne, dělám si srandu, jsem spíš zvědav, jak ti to půjde, když začneš cvičit malinko hlavou a ne to šílený spalování svalstva a CNS co jsi dělal dřív. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 12:20 pm Předmět: |
|
|
14/10 RAMENA, BICEPS
tlaky VC v sede pred hlavu
30kg x 12
35kg x 10
40kg x 8,8,8
35kg x 10,10,10
30kg x 15
-silove uz o neco lepsi na tu bidu
upazovani s JR
8kg x 12
9kg x 12
10kg x 12
10kg x 12 + 8kg x 12 + 6kg x 15
10kg x 12 + 8kg x 12 + 6kg x 15
10kg x 12 + 8kg x 12 + 6kg x 20
tlaky na MP za hlavu
osa + 5kg x 10
osa + 10kg x 10,10,10
osa + 10kg x 10 + osa x 10
-chtel jsem neco na zadni delty s JR ale nebylo zrovna misto a ani JR a vlastne se mne ani nechtelo, tak jsem dal tohle. Nevim, kolik ma ta osa, asi 20kg...
predpazovani s JR
7,5kg x 15,15
7,5kg x 12 + 5kg x 12
7,5kg x 12 + 5kg x 12
7,5kg x 12 + 5kg x 12
bicepsovy zdvih JR
10kg x 12
12,5kg x 10
15kg x 10
17,5kg x 8,8
17,5kg x 8 + 12,5kg x 10 + 10kg x 15 + 7,5kg x 20
15kg x 10
bicepsovy zdvih EZ - skotovka
22,5kg x 12
25kg x 10
30kg x 8,8,8
25kg x 12
bicepsovy zdvih na kladce
35kg x 15
37,5kg x 15
40kg x 12
42,5kg x 12
45kg x 10 + 35kg x 10 + 30kg x 15 + 25kg x 20
40kg x 12
-nic moc oproti vcerejsku, takovy divni, nemastny, neslany, navic jsem silene nachlazenej (jo vim, je to neohleduplne a sobecke prskat tam bacily na ostatni...  ). Po dlouhe dobe jsem videl Guruhonzu a Madballa. Guru uz neni tak uschlej jak na fotkach :D a Madball je neskutecne silny zvire a strasne se mne libi jeho technika silovych cviku. Tohle byl 3. trenink po sobe, zitra volno. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | ... Guru uz neni tak uschlej jak na fotkach :D... |
Souhlas. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 1:30 pm Předmět: |
|
|
Tlaky za hlavou nejsou cvik na zadní delty.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tlaky za hlavou nejsou cvik na zadní delty. |
Ano tlaky za hlavou jsou totiž cvik uplně na hovno. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Johncreasy napsal: | | Tlaky za hlavou nejsou cvik na zadní delty. |
Ano tlaky za hlavou jsou totiž cvik uplně na hovno. |
Při nízké váze a dokonalé technice to, myslím, není cvik úplně na závadu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Poman napsal: | | Johncreasy napsal: | | Tlaky za hlavou nejsou cvik na zadní delty. |
Ano tlaky za hlavou jsou totiž cvik uplně na hovno. |
Při nízké váze a dokonalé technice to, myslím, není cvik úplně na závadu :) |
Neni no, Poman bude mít aspoň kšefty
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
Tlaky za hlavou jsou super...ikdyž je už půl roku nejezdím, protože bolí.  Pomanovi jde ale spíš mrtvola no. Ale pravda je, že nejlepší kombinace jsou vysoké váhy při dokonalé technice.
Naposledy upravil Johncreasy dne ne říjen 14, 2012 3:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 3:32 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | vidíš, Drapere, ještě se dokonce něco přiučíš od zkušenějších kolegů
Johncreasy: "chtel jsem neco na zadni delty s JR ale nebylo zrovna misto a ani JR a vlastne se mne ani nechtelo, tak jsem dal tohle" - z toho se dá vyvodit, že na zadní delty dnes žádný cvik nezařadil a místo cviku na zadní delty dal jiný cvik |
Ne. Z toho se dá vyvodit, že to byla Drejpova náhrada pro zadní delty. A pokud je to naopak, tak je to významově špatně zakomponované.
Naposledy upravil Johncreasy dne ne říjen 14, 2012 4:23 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
harry
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
.. no hlavně mu zase tady nelízejte pr..., protože ten blázen zase vyroste, pojede své maratony a pak jej budete opět za půl roku litovat, jak si něco urve.
Nehrej machra, dej na každou partii 3-4 série, nebudeš muset ani tak žrát a tělo ti poděkuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
Co to tady je? :)
Jediny, na co bych tu reagoval, je post johna, ale na ten za me zcela spravne odpovedel kolega blazen  Jeste ze ho tu mam a je tak bystrej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne říjen 14, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
odedneška nejím už jinou než jasmínovou rýži, dík :D
tenhle log bude zase dobrej jako dřív, nepochybuju o tom, že budeš za chvilku zas ve formě, protože tě to cvičení fakt baví a pak to bude jen otom, co bude priorita. Jen tak dál  (to abych nemrkal)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|