vcera s odpalenyma tricalama 5x90 tlak za halvou v sede, nic moc ale to pude az se zregenruju ;)
To je sakra dobry, ja dam max 5x80 a to uz tady tento druh tlaku trenuju peknych par let [/quote]
já ramena necvičím dalo by se říct vůbec...rostou jako z vody odjakživa...tlaky za hlavou sem jezdil sem tam okolo 17ti...
roky v bluečku sem tam jenom jednoručky ale moc ne ani...v sede za hlavou tot am skoro nejde na tom posranym multipressu ma clovek uplne vytočeny zapěstí a trasa osy je uplně v prdeli
no a abych to upřesnil tak to dole pokladam na krk ;) uplně...
ale je to slabota...davam 100-105 aji a tedka přišti tyden vyzkušam kolik bude real maxko...jiří tkadlčík me vyhecoval tím že píše že dal 130x3 nebo kolik :D
pro začatek pumpovačka bicaky a tricaky na rozehřátí lehce :)
axle press z pásku (continental)
90 x 2
110 x 1 super easy
130 x 1 premisteni maličko zaškobrtlo na bříško ale prdl sem to na ty kozy dalšim hmitem vršek uplně jak hovno...very easy
140 změna techniky z continental na házení výš na břuch to mi jde :)
výraz byl vpohodě to jo ale nezvladl jsem locknout to hned protože mě to táhlo trochu dozadu...par vteřin sem to srovnaval dopředu...pak dozadu a nakonec sem to kurva locknul :) BOMBA!!!!
nato jak to byl kpiči pokus tak se sam divim že sem to zamkl ale prostě jsem musel :D
nasral mě pan tkadlčík že dal 130 a 140 tesně nedal...tak mám radost že sem to tam prdnul...ale von to tam dá taky když si dva dny odpočine předtim :D to se nebojim
pak sem si dal bench press už jenom sem začal velmi zlehka...no...ale nakonec se z toho vyklubaly šestky 120, 130 !! a pozor pozor :D šestka 140 :D
Cheating jako prase, odrážíš se prdelou od země jako svině.
Je vidět, že jseš taky zkrácenej, protože ti v hloubce ulítávaj trochu spodní záda. Kolik tam máš?
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Je vidět, že jseš taky zkrácenej, protože ti v hloubce ulítávaj trochu spodní záda. Kolik tam máš?
sorry trenére, tak díky trenéte, jo sem zkrácenej jako stará štětka trenére :D...cheating brutální to je jasny bez odrazení prdelí od zeme bych nedal 3x200 :D
Jsem si říkal, že se s tím na zádech třepeš jako osika, ale ta 200ka tě trochu omlouvá.
Já se ani neohnu pro ten váš šutr, takže zas tak zkrácenej nebudeš, máš ještě co dohánět.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Doufam ze jsi to myslel jako ironii, ja takhle "cheatuju" porad
Doufam ze jsi to myslel jako ironii, ja takhle "cheatuju" porad
Jinak vykon paradni, myslel jsem ze drepes min?
Urcite to myslel jako ironii ;)
Moc nedrepuju no jezdil sem max do 170 ale vetsinou trojky s 160 na drepy si noc neverim.melo to byt jedenkrat 200 ale byla sila vpoho na ty tri.alespon si konecbe zacinam trochu verit na drepech.v kleci mam pocit jistoty ;)
táááák pozor pozor :D holky máme topení v SPC gymu kdo to ještě neví tak už bude snad teplo no :D ale rozhodně hodně makejte a dýchejte at nemusíme tolik topit :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru