|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
No vidíš, aspoň ti půjdou prachy rovnou do kapsy:-) mužem to udělat kdekoliv _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt říjen 11, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
11.10.
db TGU - up to 1x45kg PR!
shadow boxing - 5x2min.
parada  , aspon sem si spravil chut po tom vcerejsim marnym military pressu.. jinak z kreatinu se sodou mam dobrej pocit a z amino1 taky _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
12.10.
SHYBY C) 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 5x, 4x, 3x, 2x, 1x (pauzy 1 min.)
kb windmill - 6x24kg, 4x32kg
kb pistol squat - up to 29kg FAIL a luplo mi v zadech a tim pro me trenink skoncil, podarilo se mi to behem dvou hodin trochu zlepsit, ale furt se pohybuju zhruba jako 80ti letej dedek  sem zvedavej, co to udela do zejtra, snad to nebude jeste horsi.. no proste v prdeli  sem debil, ze sem se pokousel jit zbytecne s vahou nahoru, bohuzel zjevne na ukor techniky _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
diky, snad budu  sere me ze zrovna ted, kdyz sem cejtil, ze by to mohlo jit nahoru, navic se blizi KB5 challenge (listopad) a na ni sem se chtel poradne pripravit a predvest nejaky slusny vykony.. vsechno se sere proste vzdycky v tu "nejlepsi" dobu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Tak to nasere o to víc,mám něco podobnýho pobolívá mě rameno zrovna když jdu silově docela nahoru ...  fuck..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so říjen 13, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
aktualizace stavu zad: uz je to trosku lepsi, ale porad zadna slava.. podarilo se mi dostat se do pozice kobry (to vcera neslo ani omylem) a lehce sem se pokousel to uvolnit (fakt minimalne a hodne pomalicku), bederni oblast je pomerne ztuhla a urcity pohyby doprovazi bolest (tem se samozrejme snazim, co nejvic vyvarovat), bolest nikam nevystreluje.. uvidim, co to udela do pondeli a pak se rozhodnu, jestli navstivim doktora, nebo ne _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
aktualizace stavu zad 2: porad se to pomalu zlepsuje, ale i tak to stoji za hovno, cviceni nepripada vubec v uvahu.. dopoledne sem sel k dr., ale byla tam takova hromada gerontu, ze sem cekani nevydrzel a sel domu, tak zejtra znova  od vcera rano davam diclofenac a mozna je to lepsi i diky nemu, kazdopadne dneska sem vzal jenom jeden rano a pokud to nebude nutny, dalsi davat nebudu.. jinak muzu sedet a stat i chodit celkem bez problemu, akorat predklon je hodne omezenej, i kdyz i v tomhle ohledu se to trochu zlepsuje _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 9:33 am Předmět: |
|
|
aktualizace stavu zad 3: takze chirurg me vcera poslal na RTG a na nem nastesti zadny trauma nebylo (ufffffffffff), pak me pro jistotu odeslal k vysetreni na rehabilitaci, kde mi bylo potrvzeny, ze o nic vaznejsiho nejde, takze sem se dohodl, ze budu v "lecbe" pokracovat sam a muj postup byl pochvalen  (teplo, protahovani, diclofenac v pocatecni fazi..)
nejvic sem se samozrejme obaval, aby to nebyla plotynka  , ale dopadlo to dobre a vezmu si z toho pro priste ponauceni  uvidim, jak se to bude zlepsovat, vcera sem po rozhejbani byl uz schopnej udelat OH squat s tyci a nebo i GM, coz byl predtim velkej problem.. akorat to chce pomalu, nejdriv vystrecovat a pak pozvolna zvysovat rozsah pohybu
tenhle tejden zadny cviceni, krome protahovani, urcite nebude a potom uvidim, nejspis by to mohlo pozvolna jit.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 10:15 am Předmět: |
|
|
Ja jsem proto prestal pistol squaty se zatezi delat. Asi sis vsiml, ze kdyz se to jede ass to grass, tak se neda absolutne udrzet rovna lumbarka. Bez zateze to nebude mit takovej vliv, ale se zatezi uz asi ano, navic se k tomu obcas pridava rotace diky velke vaze a nedodrzeni techniky.
Nehrotil bych to stou zatezi, ja jeden cas taky zkousel pridavat. Dopracoval jsem se taky na 30kg. Kupodivu mi to ale na normalni drep nic nepridalo. Naopak, kdyz normalne drepuju, tak jsem schopnej ten vykon zopaknout, ikdyz je cilene necvicim. Ono je to hlavne totiz o stabilite, kterou kdyz obcas potrenujes s vlastni vahou, tak to staci. Na silu nohou klasika predni, zadni drepy.
Kazdopadne ti preju, at ses co nejdriv v cajku. A zkus cvicit bricho podle tohodle, ti to zaroven krasne uvolni zada
http://wiki.cviky.info/index.php/Cvičení_břicha_při_bolestech_zad
zkracovacky a vysunovani nohou v leze _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st říjen 17, 2012 10:36 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Ja jsem proto prestal pistol squaty se zatezi delat. Asi sis vsiml, ze kdyz se to jede ass to grass, tak se neda absolutne udrzet rovna lumbarka. | jasne, vsiml.. nicmene sem vzdycky cejtil nejvetsi tlak spis na bricho, zada to bez problemu zvladaly, jenze u ty max. zateze uz sem to neudrzel v optimalni pozici a sel sem hodne do predklonu, cimz se samozrejme ten tlak na zada o dost zvysil a tohle byl vysledek trenoval sem to hlavne kuli jedny soutezi, jinak bych tomu zas tak prostoru nevenoval, ale je pravda, ze sem byl i zvedavej, jak s to do budoucna projevi na drepu a vlastne i dl..
| magion napsal: |
Kazdopadne ti preju, at ses co nejdriv v cajku. A zkus cvicit bricho podle tohodle, ti to zaroven krasne uvolni zada
http://wiki.cviky.info/index.php/Cvičení_břicha_při_bolestech_zad
zkracovacky a vysunovani nohou v leze | diky, znam a jednu dobu sem taky s uspechem pouzival _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út říjen 23, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
tak uz sem zacal cvicit, ale sou to spis takovy rehab treninky, takze to ani nema smysl psat, neni to jeste uplne ok, ale kazdym dnem je to lepsi a lepsi  ted to jenom neuspechat, abych neskoncil jako mistni invalidni cast fora  nejhorsi je, ze mam zrovna takovou chut poradne si zacvicit, ale proste nemuzu  no nic, konec srdceryvneho prispevku _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
Lustre ako sa darí?, očakávam návrat vo veľkom štýle _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
dobre, diky za optani  zada jeste u nekterejch pohybu cejtim, treba tgu delat zatim moc nemuzu, ale nevadi, to je otazka casu a dost cviku muzu delat bez nejakyho vetsiho omezeni.. takze navrat urcite bude, pristi tejden se zase musim dostat do starejch koleji s jidlem (na to sem ted tak trochu sral)), poridim jeste nejaky doplnky, at mam ten "zacatek" trochu lehci a verim, ze to pude.. uz se tesim _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|