|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 1:09 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | NECH Hradec
Wod1
AMRAP 12 min
800 metru beh
A pak uz jen po zbytek casu
21 pistoli
15 pushpressu s 60 kg
9 vyskoku na bednu
Tohle cviceni jsem poradne podelal. Dal jsem jen 2 kola a nejaky pistole. Jelikoz mi delaji problem, tak jsem se zeptal svoji rozhidci, jestli muzu mit patu na gumovy podlozce, ktera byla pod cinkou s pushpressem, abych ji mel trochu vyse, ale ta mi to zakazala, ze to je pry proti pravidlum. Coz me pak trochu nasralo, kdyz jsem videl ze v ostatnich heatech to tak delqji a dokonce jim to rozhodci nabizeji. Ale je to moje blbost, pac mam ty ze mpistole umet i bez toho. Jinak rekneme ze mi nebyla uznana kazda treti pistole, protoze jsem vzdycky lehce skrtnul nohou o zem. Pushpressy v pohode a vyskoky tragedie. Tak kazdej patej opet no rep.
Wod2
Hang clean and jerk 60 kg. Zacinalo se na 5 ti a kazdou minutu pridat jedno oapkovani.
Tady jsem si veril a myslim, ze sem si nevedl zas tak uplne spatne. Dal jsem 9 kol a k tomu 8 reps. 10 jsem dat mohl, ale zbytecne jsem odpocival. Bohuzel nevim, jak jsem v tomhle cviceni dopadl, protoze nam nikdo jedql samotny vyslwdky z toho wodu coz by bylo zajimavy vedet.
Takze do finale jsem nepostozpil a to stejne jako v usti o 2 mista. Jinak jestli to tu bude cist martin, tak by me zajimal bodovaci system.
Jinak atmosfera byla podle me mnohem lepsi nez v usti a obcas mi z ni sel i mraz po zadech, coz bylo neco uzasnyho!
Jinak si nechci furt stezovat, ale rozhodci byli rozhodne lepsi nez v usti, ale furt to ma trhliny. Treba Ilja je naprosto vybornej rozhodci a kdyby byli vsichni jako on, tak by si nikdo nemohl na nic stezovat. Aoe jinak to bylo paradni, ale dospel sem k rozhodnuti, ze cf pro me asi proste neni, takze dochodim permici pak zacnu hrat na pocitaci, pac v tom sem byl vzdycky dobrej |
no tak jsem to přečet .-)
díky za stížnosti.
ADD Rozhodčí: až budou mít za sebou 2-3 závody, bude to o něčem jiném. Na gumu pod patou ses ptát neměl. Jako zakázanou techniku jsme to neuvedli, takže to vlastně bylo povoleno. V ten okamžik ti rozhodčí řekla co řekla, ale v podstatě neudělala chybu, protože o podložení paty řeč nebyla .-) Kdyby někdo vznesl dotaz na breefingu, bylo by po problému.
S výsledky mi to je líto a opět jen můžu zopakovat, že beru vinu na sebe. Prostě selhalo to co jsem pokládal za samozřejmé a nakonec jsem vděčný "kanceláři" že vyprodukovala to co vyprodukovala v rukách. Příště to bude určitě lepší. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
Tak se vracim zase k psani logu a snad mi to i vydrzi. Jen takovy shrnuti posledni doby. Cvicil jsem porad, ale ted uz do toho chci proste davat trochu vic, jelikoz v Hradci mi postup do finale utekl o 2 mista a to uz me fakt sere. Vcera prisla vyplata, takze jsem koupil protein a BCAA (ty od extrifitu a muzu rict, ze jsou chutove lepsi jak AMINO-X a to minimalne o tridu)
Jinak v pondeli jsem delal 200 thrusteru na cas a mel jsem pak takovou svalovku, ze to byla spis svalova horecka, protoze jsem nemohl vubec chodit. Sednout na zachod neslo, sednout do auta neslo, jit po rovine neslo, proste nic neslo. Dneska to jeste trochu citim, ale uz je to skoro OK.
Dnesni trenink
I Faze rano
6x5 Bench 80kg (jel jsem ho asi po pul roce a po vcerejsku me neskutecne bolely prsa, takze to bylo uplne akorat)
Max boxjump za 10 minut (co nejvyssi vyskok) - bedna a 10x20kg kotouce + 1x10kg kotouc. Jsou to bumpery, takze nejak nevim jak vysoky to bylo, ale muj dojem je, ze to bylo kurevsky vysoky
6/6 ktb snatch
3x Muscle up
3x HSPU
x6 + 25x Thruster 52,5
Cas:18:53 hodne slaby, prsa to nedavaly
II faze odpo
Strict press 1x 62,5
6x3 good morning 70kg
7x2 squat snatch 40,45,50,55,60,65,65x1
500m veslo
18-15-12
Burpees
Pushpress (55)
Shyby
500m veslo
Cas:1539 to uz bylo lepsi, ale slo to rychleji
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: |
Jinak v pondeli jsem delal 200 thrusteru na cas a mel jsem pak takovou svalovku, ze to byla spis svalova horecka, protoze jsem nemohl vubec chodit. Sednout na zachod neslo, sednout do auta neslo, jit po rovine neslo, proste nic neslo. Dneska to jeste trochu citim, ale uz je to skoro OK. |
Wow , ani se te svalovce nedivim
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Super že se vracíš ke psaní.
Kde momentálně cvičíš? Doma? Doufám, že se příští rok uvidíme na nějakých závodech! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
Crossfit Praha. Vyhovuje mi, ze muzu prijit kdykoliv a nemusim si rezervovat dopredu hodinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt říjen 25, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
Ja teda nesouhlasim, ze si chciplej a nejde ti to, pokazde se nestacim divit, jakej si terminator. Prijdes a za chvili odchazis odcvicenej :)
Co ten sphynx? Chcete se na nej mrknout? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá říjen 26, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
Po vcerejsku zada uplne na sracku stejne jako prsa, takze mi zabralo asi 30 minut, nez jsem to rozhejbal.
Na zacatek jsem si dal z hecu 500 metru veslo , protoze kolega potreboval motivaci. Poslednich 70 metru jsem uz vypustil, pac sem vedel, ze me porazi. Bylo to tusim za 1:28 . Kolega za 1:24,4
Power Clean : 3,3,3,3,2,2,2,2 (80,85,90,95,100,100,102,5,105x1) Po vesle jsem byl celkem na dne a tahlo se to se mnou celou dobu
Hang Squat Clean and Jerk : 15 minut technika se 70 kg
1 0x6 Ring dips pauza 10-15 vterin
10x5-7 Toes to bar pauza 10-15 vterin
15 min mobility
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po říjen 29, 2012 11:25 am Předmět: |
|
|
Dneska pekne vyzivny rano.
15 x wallball - start v kazdou celou minutu po dobu 10 ti minut
3 min pauza
6/6 pistole x 10 30 vterin pauza
5 min pauza
21-15-9
Goblet squat
Klik na ktb
Cas posledni casti 2:38
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út říjen 30, 2012 10:12 am Předmět: |
|
|
Ranni protazeni.
Dosedy: 5,5,5,3,3,3 - 100,105,110,115,120,125 ( za ty cisla se stydim, plus jsem nqkonci zjistil, ze je delam blbe. Ale od priste uz to bude ok)
Kliky na bradlech + 35 kg na max opakovani v 6 ti seriich: 5,3,5,3,3,2
Predklony na dynamiku: 6x3x60
Hang squat clean: za 15 min najit svoje maximum pro 2 opakovani: 2x100,1x105 ( slo by to i dvakrat, ale malo jsem se soustredil a navic sem si malem pri druhym opakovani zlomil zapesti. Loket se mi zastavil o koleno. Snad bude ruka ok.
10-1
Klily
Shyby
Cas:4:22
Dneska to bylo uspechany. Na celej trenink jsrm mel asi hodinu. Takze pquzy minimalni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út říjen 30, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Ranni protazeni.
Dosedy: 5,5,5,3,3,3 - 100,105,110,115,120,125 ( za ty cisla se stydim, plus jsem nqkonci zjistil, ze je delam blbe. Ale od priste uz to bude ok)
Kliky na bradlech + 35 kg na max opakovani v 6 ti seriich: 5,3,5,3,3,2
Predklony na dynamiku: 6x3x60
Hang squat clean: za 15 min najit svoje maximum pro 2 opakovani: 2x100,1x105 ( slo by to i dvakrat, ale malo jsem se soustredil a navic sem si malem pri druhym opakovani zlomil zapesti. Loket se mi zastavil o koleno. Snad bude ruka ok.
10-1
Klily
Shyby
Cas:4:22
Dneska to bylo uspechany. Na celej trenink jsrm mel asi hodinu. Takze pquzy minimalni. |
ty hangy jsou slušný, ale na druhou stranu, když vezmu co bylo na regionálkách ... jsme to ale amatéři .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
Tak zapesti boli jak pica, ale sklenicku udrzim, takze to neni tak hrozny.
10 x 2 snatch balance ( 2 x 40, 4 x 45, 2 x 50, 2 x 55) stalo to pekne za picu, jelikoz mi delalo problem udrzet treba jen pvc trubku pri rozcviceni. Ale kousnul sem to, pac sem nedaval zadny velky vahy. Spis jen technika
4 x 500 metru veslo 2 min pauza mezi seriema ( 1:34,6 ; 1:38,9 ; 1:39,6 ; 1:49,6) posledni serii jsem bohuzel vypustil 100 metru nekde uprostred, protoze to proste neslo. A muzu rict, ze po treti serii se mi chtelo regulerne brecet. A to myslim vazne, protoze twkovou bolest sem nezazil ani nepamatuju.
25 toes to bar
25 sedlehu + 25kg
Na celej trenink jsem mel asi 40 minut, takze celkem tempo. Zitra volno.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 11:18 am Předmět: |
|
|
15 min amrap
3 hspu
5 power clean
7 pistoli kazda
7 shybu podhmatem
6 kol a 3 hspu. Ale nektery kluci dali i 9 kol. Nechapu. Pistole me celkem brzdily, pac uz sem byl vysilenej.
4,4,4,3,3,3 mrtvola
120, 130, 140, 150, 155, 157,5
Tak ta posledni serie byla brutalne vydrena a technicky uz nic moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 11:17 am Předmět: |
|
|
Vcera po temer 24 hodinovem nedobrovolnem pustu. Stalo to uplbe za hovno
Sumo deadlift 4,4,4,3,3,3....140,145,150,155,155,155
8 kol
4 hang squat clean 65 kg
5+5 vypadu s drzenim 10 kg kotouce v kazdy ruce
Dneska uz trochu lepsi
6x5 bench dynamicky 70 kg
8x3 drep dynamicky 100 kg
12-9-6-3
Thruster 50 kg
Ktb press
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|