Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 496, 497, 498 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
150kg axle, mission accomplished

hmm :)

ok...výzva přijata
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Mattto

PříspěvekZaslal: út říjen 23, 2012 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dnes, sice su to len dotahy z urovne nad kolenami, ale dal som 1 x 350 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro nekoho to bude no rep, protoze to nezacina z ramen, ale pro me to PR je, konecne jsem "ciste" bez pomoci nohou vytlacil nad hlavu svou BW

BW: 72 kg

Millitary press

72.5 kg x 1+1 (PP+MP)

https://www.zonetraininglog.com
Majesty

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je to no lift protoze je stokrat jednodussi to udelat takhle, odrazit to od ramen, nez to vytlacit z mrtveho bodu :-)
magion

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sevo Sevo, takle svindlovat.. ze se nestydis
Seva98

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proto jsem to napsal a dal tam i video

Ale je to zase o krok blize k cistemu pressu s BW

E: Tez jsem mohl jak nekteri co se nove registrujou tady, napsat strict shoulder press s BW 72.5 kg, nehodit video a veskere konverzaci se radeji obloukem vyhnout

https://www.zonetraininglog.com
venca.v

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sice to neni osobak, ale kam to jinam dat zejo :D , konecne se mi povedly tyhle napul shyby pri vaze 80kg, je to soucast cviceni armwrestlingu, delal to treba Voevoda, pro ty co napisou ze je to strasne lehky kdyz nedelam normalni shyby az dolu, at si to nejdriv vyzkousi
venca.v

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sice to neni osobak, ale kam to jinam dat zejo :D , konecne se mi povedly tyhle napul shyby pri vaze 80kg, je to soucast cviceni armwrestlingu, delal to treba Voevoda, pro ty co napisou ze je to strasne lehky kdyz nedelam normalni shyby az dolu, at si to nejdriv vyzkousi
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venco, vždycky jsem byl (i v tvých krušných začátcích zde ) tvým fandou a tvoje výkony, co jsem měl možnost si kde poslední dobou přečíst jsou pro mě opravdu . Máš v plánu nějaké větší soutěžení v páce nebo tak?
venca.v

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Venco, vždycky jsem byl (i v tvých krušných začátcích zde ) tvým fandou a tvoje výkony, co jsem měl možnost si kde poslední dobou přečíst jsou pro mě opravdu . Máš v plánu nějaké větší soutěžení v páce nebo tak?

Tak plany by byly, ale sem z jiznich cech, a nejblizsi souteze jsou v praze pokud vim, coz je docela daleko, ani nemam s kym trenovat, a sparing je prej nejdulezitejsi. Na soutezi sem nikdy nebyl, tak ani nevim jak na tom sem, silově si myslim ze to neni uplne nejhorsi, ale urcite mam co zlepsovat hlavne u predlokti. Do pul roku bych chtel nakou soutez zkusit no
Judson

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Tom.K. napsal:

Tak plany by byly, ale sem z jiznich cech, a nejblizsi souteze jsou v praze pokud vim, coz je docela daleko, ani nemam s kym trenovat, a sparing je prej nejdulezitejsi. Na soutezi sem nikdy nebyl, tak ani nevim jak na tom sem, silově si myslim ze to neni uplne nejhorsi, ale urcite mam co zlepsovat hlavne u predlokti. Do pul roku bych chtel nakou soutez zkusit no

Co ja vim, tak v pace platit toto, pekne poporade od nejdulezitejsiho.
1. Technika/taktika
2. Rychlost
3. Sila
Turakam

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venco sparing je na armwrest základ, fakt si niekoho nájdi, inak na videu vyzeráš perfektne nabitý
venca.v

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
venca.v napsal:
Tom.K. napsal:

Co ja vim, tak v pace platit toto, pekne poporade od nejdulezitejsiho.
1. Technika/taktika
2. Rychlost
3. Sila

coz to nejde takhle rict, dulezity je vsechno, kombinace tehle tri, ale bez sily jsou ostatni veci na nic
magion

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

venca.v napsal:
Tak plany by byly, ale sem z jiznich cech, a nejblizsi souteze jsou v praze pokud vim, coz je docela daleko , ani nemam s kym trenovat, a sparing je prej nejdulezitejsi. Na soutezi sem nikdy nebyl, tak ani nevim jak na tom sem, silově si myslim ze to neni uplne nejhorsi, ale urcite mam co zlepsovat hlavne u predlokti. Do pul roku bych chtel nakou soutez zkusit no

no jezis, si predstav co kdyby byla ta soutez v Brne, to uz by bylo pomalu na pujceni si soukromyho aeroplanu.. pokud vim, tak ty tvoje plany realizujes uz asi 3. rokem.. Co takle sebrat odvahu a jit si zazavodit? Silu mas slusnou ale koule asi ne :))
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred Vanoci bude stopro soutez v Klatovech. To by pro tebe nemuselo byt daleko. ;-) Kdyztak zjistim podrobnosti.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 496, 497, 498 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: