E: Tez jsem mohl jak nekteri co se nove registrujou tady, napsat strict shoulder press s BW 72.5 kg, nehodit video a veskere konverzaci se radeji obloukem vyhnout
sice to neni osobak, ale kam to jinam dat zejo :D , konecne se mi povedly tyhle napul shyby pri vaze 80kg, je to soucast cviceni armwrestlingu, delal to treba Voevoda, pro ty co napisou ze je to strasne lehky kdyz nedelam normalni shyby az dolu, at si to nejdriv vyzkousi
sice to neni osobak, ale kam to jinam dat zejo :D , konecne se mi povedly tyhle napul shyby pri vaze 80kg, je to soucast cviceni armwrestlingu, delal to treba Voevoda, pro ty co napisou ze je to strasne lehky kdyz nedelam normalni shyby az dolu, at si to nejdriv vyzkousi
Venco, vždycky jsem byl (i v tvých krušných začátcích zde ) tvým fandou a tvoje výkony, co jsem měl možnost si kde poslední dobou přečíst jsou pro mě opravdu . Máš v plánu nějaké větší soutěžení v páce nebo tak?
Venco, vždycky jsem byl (i v tvých krušných začátcích zde ) tvým fandou a tvoje výkony, co jsem měl možnost si kde poslední dobou přečíst jsou pro mě opravdu . Máš v plánu nějaké větší soutěžení v páce nebo tak?
Tak plany by byly, ale sem z jiznich cech, a nejblizsi souteze jsou v praze pokud vim, coz je docela daleko, ani nemam s kym trenovat, a sparing je prej nejdulezitejsi. Na soutezi sem nikdy nebyl, tak ani nevim jak na tom sem, silově si myslim ze to neni uplne nejhorsi, ale urcite mam co zlepsovat hlavne u predlokti. Do pul roku bych chtel nakou soutez zkusit no
Tak plany by byly, ale sem z jiznich cech, a nejblizsi souteze jsou v praze pokud vim, coz je docela daleko, ani nemam s kym trenovat, a sparing je prej nejdulezitejsi. Na soutezi sem nikdy nebyl, tak ani nevim jak na tom sem, silově si myslim ze to neni uplne nejhorsi, ale urcite mam co zlepsovat hlavne u predlokti. Do pul roku bych chtel nakou soutez zkusit no
Co ja vim, tak v pace platit toto, pekne poporade od nejdulezitejsiho.
1. Technika/taktika
2. Rychlost
3. Sila
Venco sparing je na armwrest základ, fakt si niekoho nájdi, inak na videu vyzeráš perfektne nabitý
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Co ja vim, tak v pace platit toto, pekne poporade od nejdulezitejsiho.
1. Technika/taktika
2. Rychlost
3. Sila
coz to nejde takhle rict, dulezity je vsechno, kombinace tehle tri, ale bez sily jsou ostatni veci na nic
Tak plany by byly, ale sem z jiznich cech, a nejblizsi souteze jsou v praze pokud vim, coz je docela daleko , ani nemam s kym trenovat, a sparing je prej nejdulezitejsi. Na soutezi sem nikdy nebyl, tak ani nevim jak na tom sem, silově si myslim ze to neni uplne nejhorsi, ale urcite mam co zlepsovat hlavne u predlokti. Do pul roku bych chtel nakou soutez zkusit no
no jezis, si predstav co kdyby byla ta soutez v Brne, to uz by bylo pomalu na pujceni si soukromyho aeroplanu.. pokud vim, tak ty tvoje plany realizujes uz asi 3. rokem.. Co takle sebrat odvahu a jit si zazavodit? Silu mas slusnou ale koule asi ne :))
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru