Arašídové máslo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arašídové máslo  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Arašídové máslo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jirdano

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem včera poprvé ochutnal arašídové máslo. Narazil jsem v Tescu na C&M (340g/66Kč). Řek jsem si, že si trochu ochutnám na lžičku..no blackout a když jsem se probral tak byla celá pixla pryč Tak jsem se dneska vypravil pro další..v Kaufu neměli tak zas pro to drahý do Tesca. Zkrátka mám novou závislost..
Morwinyon

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera jsme se ženou dělali domácí másla... naprosto jednoduché a rychle...
250g oříšků ( podle druhu másla)
1 čajová lžička kokosového tuku
postup: oříšky mírně orpažíme v troubě na plechu, hodíme do misky, přidíme lžičku kokosového tuku a rozmixujeme mixérem ( takovým tím s nožem! )...mixijeme dokud směs nevytvoří tekutou formu...dochucení dle libosti ( sůl, kakao, chilli :-D )
výsledek uxusní a cena se rovná cenně oříšků ( kokosový tuk nezapočítávám, 250g pixla ho stojí v biokrámku asi 200kč, ale vystačí na X kilo másla)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morwinyon: ja podobne delal mandlovy maslo, akorat sem mel problem, ze se mi to nikdy nepodarilo vymixovat uplne do hladka.. nejspis to bylo slabym mixerem, protoze casu sem u toho stravil fakt dost, jinak chutove to bylo super
Seva98

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to mi se zas burakove povedlo udelat, ale mandlove ani nahodou, furt z toho byla takova divna mouka, takze to orestovani tomu teda pomuze jo? Mixer si prave myslim, ze mame az moc dobry, ale to mandlove jsem tam nakonec mel i nekolik minut na plno a furt nic.

https://www.zonetraininglog.com
Morwinyon

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

my jsme s tím neměli problém, ještě to chci zkusit bez toho kokosového tuku ( né že bych ho tam nechtěl přidávat, ba naopak, je perfektně to dochutí) ale zajímá mě, zda se to spojí i bez něj ;-) opražil jsi je?
Seva98

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave ze ne, jen jsem nasypal loupane mandle do mixeru, postupne rozmixoval co nejvic to slo a pak jsem zacal postupne prilivat olivovy olej, ale at ho tam bylo kolik chtelo tak to chytnout nechtelo.

U arasidu to prave nebyl zadny problem a povedle se tak jak ma.

Morwinyon

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Tak to mi se zas burakove povedlo udelat, ale mandlove ani nahodou, furt z toho byla takova divna mouka, takze to orestovani tomu teda pomuze jo? Mixer si prave myslim, ze mame az moc dobry, ale to mandlove jsem tam nakonec mel i nekolik minut na plno a furt nic.

nevím, snad ano, jako nám se z toho taky nejdřív vytvořila mouka, ale po delším mixování se to spojilo a je z toho parádní kašička ;-) ale třeba to bude i tím tukem, kdo ví
Seva98

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, koupim kokosovy (uz jen kvuli chuti), oprazim nejake orisky a otestuju :-), asi jsem to mel tehdy asi nechat jeste chvili mixovat

Morwinyon

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejspíš jo, páč já když jsme viděl tu mouku co se z toho původně utvořila, říkal jsem si že z toho nemůže být nikdy tekuté máslo :-D
e-pod

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád mi nejde do hlavy, proč to mají někteří kulturisti jako část "post-workout mealu" společně s cottagem atd... (O dobré stravitelnosti bílkovin v arašídech vím, ale co ty tuky?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-pod napsal:
Pořád mi nejde do hlavy, proč to mají někteří kulturisti jako část "post-workout mealu" společně s cottagem atd... (O dobré stravitelnosti bílkovin v arašídech vím, ale co ty tuky?

kdo třeba?
e-pod

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
e-pod napsal:

kdo třeba?

Dával to na svou oficiální stránku Lazar Angelov (není to teda kulturista, ale Fitness model).
Už je to pár měsíců zpět, co jsem to viděl, ale strašně mě to zarazilo a až teď sem si na to vzpomněl.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha. A někdo známej? Psal jsi o kulturistech.
e-pod

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Aha. A někdo známej? Psal jsi o kulturistech.

Netuším, já se špatně vyjádřil, četl jsem to jenom u toho Lazara, ale teď sem se díval do diskuzí a je na toto téma poměrně hodně topiců... (na Livestrong atd..)
JoanL

PříspěvekZaslal: ne listopad 04, 2012 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem včera to arašídové máslo od Marks & Spencer zakoupil a dneska ho ochutnal. To je žráádlo Mnohem lepší než American Way co jsem měl původně, takže doporučuji. Ale na nic jiného než na toast bych to už asi nemazal, není to pak tak dobré Možná by nebylo od věci na to zkusit namazat i džem, ale netroufám si, páč jsem ještě posledních pár dní v dietě

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arašídové máslo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: