|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie_one

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 8:00 am Předmět: |
|
|
To video MT na soutezi me dostalo. Si rikam co tam nabehne za zrudu, on tam vyjde nastvanej manažer ČEZu v brejlích, opravdu doktor :)
Nestačím se divit těm váhám (MT/Nohy), no aspoň si to můžu přečíst
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 8:56 am Předmět: |
|
|
Ja davam plank na zaciatku treningu (pred drepom alebo pred mrtvolou) vo forme 1-2 kratkych serii - tzn ked sa zacnem triast tak to skoncim. Mam pocit ze potom lepsie dokazem udrzat pevny stred tela (nieco ako aktivacia).
Potom na konci treningu dam 1-3 serie do maximalnej vydrze s tym, ze prenasam vahu tela medzi pravou a lavou rukou, alebo dvihnem jednu nohu a drzim ju vo vzduchu (par cm nad zemou) pripadne s nou idem do strany. Uplne inak to potom zabera.
Inac gratulujem k tej mrtvole, buduci rok 350? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 9:17 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | Ja davam plank na zaciatku treningu (pred drepom alebo pred mrtvolou) vo forme 1-2 kratkych serii - tzn ked sa zacnem triast tak to skoncim. Mam pocit ze potom lepsie dokazem udrzat pevny stred tela (nieco ako aktivacia).
Potom na konci treningu dam 1-3 serie do maximalnej vydrze s tym, ze prenasam vahu tela medzi pravou a lavou rukou, alebo dvihnem jednu nohu a drzim ju vo vzduchu (par cm nad zemou) pripadne s nou idem do strany. Uplne inak to potom zabera.
Inac gratulujem k tej mrtvole, buduci rok 350? |
U mne je problem, ze ja se tresu hned od zacatku, prestoze techniku dokazu podrzet celou dobu az do odpadnuti.
Hmm, to prenaseni ozkousim. Zkousel jsem delat plank i na boku, coz taky neni spatny.
Jestli to tedy chapu dobre, tak delas plank uplne kazdy trenink? Delat to na zacatku pro mne neni asi realny. Mam z toho tak odvareny bricho, ze bych si pak na drepech nebo mrtvole asi ublizil.
350kg nehrozi, ale pokud bych byl OK, mohlo by byt realnych 340kg. Problem je, ze jsem sliboval doma a v posilovne, ze kdyz dam 340kg, skoncim s liftem
Naposledy upravil drlift_ dne čt červenec 26, 2012 9:25 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 9:19 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | drlift_ napsal: | | vsichni na rozdil ode mne tvrdi, ze citi hlavne zada |
je to komplexni cvik, nejen na procviceni bricha, ale celyho "core".. nicmene casta chyba je prohybani se v bedrech na ukor maximalni delky provedeni cviku, pak jeho cviceni ale naprosto ztraci vyznam.. takze kdyz uz nebudes schopnej udrzet 100% techniku, tak rychle pryc
| drlift_ napsal: |
Mate nekdo zkusenosti, jak casto a kolik serii je idealni delat (s podobnym statickym cvikem, nemam absolutne zadne zkusenosti)? Momentalne se pokousim 1-2x tydne o 2 serie po minute a mam toho tak akorat :) |
1-2x tydne je imho dostatecny, ale stridal bych ten co delas ted s https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=29818&highlight=agility (posledni prispevek) |
Diky, za tipy.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | drlift_ napsal: |
350kg nehrozi, ale pokud bych byl OK, mohlo by byt realnych 340kg. Problem je, ze jsem sliboval doma a v posilovne, ze kdyz dam 340kg, skoncim s liftem |
To neřeš, stejně to nikdo nebere vážně |
Dam 342,5 a jsem z toho venku
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 26, 2012 10:26 am Předmět: |
|
|
nemusis to robit kazdy trening, 2x do tyzdna podla mna bohato staci
a ked sa ti bude zdat plank nudny tak mozes skusit toto:
http://youtu.be/_I-SfUyOkoI _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po říjen 29, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
Prehodnotil jsem cile a realne zhodnotil vyhlidky do budoucna ohledne meho zvedani cinek (v benci jsem v haji a lepsi uz to asi nebude, ve drepech citim, ze to uz take nejde. Jen v mrtvole mam pocit, ze muzu dat jste vic).
Usoudil jsem, ze moc casu co se tyce soutezeni uz nemam a tak bych si chtel jeste udelat radost nejakym peknym mrtvym tahem. Po treninkove vsuvce s klasikou jsem opet shodil vahy, prepnul se na sumo, otocil uchop na muj letity a zacinam na novo. Soustredit se chci tedy hlavne na mrtvolu.
Nejdriv bych chtel dostat do slusnych vah mrtvolu z nizkych bloku (uz ani nevim, jestli maji 8 nebo 10 cm), proto budu v tomhle cviku pridavat rychleji. V mem souteznim stylu budu pridavat jen pomalu. Trenink nebude, zadna veda, budu jednoduse pridavat dokud to pujde :)
24.10.2012
----------------------------------------
tahy sumo 170x3x3s
uzky bench 90x8x5s
upazovani vstoji 8x3s
biceps 8x4s
plank 2x1minuta
-----------------------------------------
26.10.2012
-----------------------------------------
tahy z boxu 200x3x3s
benc 110x8x5s
veslovani 6x3s
biceps 6x4s
rehabilitace rameno
plank 1 minuta
------------------------------------------
Dal jsem si zavazek, ze po mesici zase zacnu drepovat. Moc se mi, do toho ale nechci, protoze predstava te brutalni svalovky mne trosku desi....
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út říjen 30, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: |
No tjenéje, konečně z tebe vypadlo něco rozumnýho! Tak koukej makat, aby tě náhodou nějakej invalida z Domažlic brzo nedohnal! |
no to se mozna v benci (tam uz mne 100% mas) a ve drepu stane :)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út říjen 30, 2012 10:33 am Předmět: |
|
|
29.10.2012 pondeli
------------------------------
bench 110x8. 120x4x5
shyby na kladce 8x4
bench 100x5x5 stopky
rehabilitace rameno
-----------------------------
Benc mne doslova sokoval. Prijde mi, ze pred cca 2 tydny, kdy jsem jeste vubec nebencoval to bylo lehci. Tohle bylo siileny trapeni.
Planovane drepy jsem bohuzel nestihnul, protoze jsem v posilovne psal treninkovy plan synovi (zapomnel jsem mu to doma). Docela mne to stve, zkusil jsem na nem jednu silovku (silovku jeste nikdy nejel) stazenou z netu a on se po ni zhorsil. Skoda 2,5 mesice : ( Od ted mu tedy budu opet treninky smolit sam, tam aspon bude jisty, ze se nekam posune (byt treba jen o 2,5 kg).
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 7:28 am Předmět: |
|
|
31.10.2012 streda
--------------------------------
tahy 180x3x3
pritahy na kladce podhmatem 8x4
upazovani 10x4
triceps 8x5
--------------------------------
Citil jsem se dost rozbitej po pondelnich bencich, takze jsem vynechal uzky benc. Prisel dalsi sok, protoze nejen, ze jsem totalne v haji s bencema, ale jak se ukazalo, tahy jsou na tom podobne. Prislo mi to silne tezky, dostat se zase zpatky do vah bude narocny : (
Abych nebyl tak pesimistickej tak musim rict, ze o co hur se mi cvicilo o to lip se mi kecalo, takze trenink hodnotim jako mimoradne vyvedenej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: čt listopad 01, 2012 8:11 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: |
Planovane drepy jsem bohuzel nestihnul, protoze jsem v posilovne psal treninkovy plan synovi (zapomnel jsem mu to doma). Docela mne to stve, zkusil jsem na nem jednu silovku (silovku jeste nikdy nejel) stazenou z netu a on se po ni zhorsil. Skoda 2,5 mesice : ( Od ted mu tedy budu opet treninky smolit sam, tam aspon bude jisty, ze se nekam posune (byt treba jen o 2,5 kg). |
ahoj, co jste zkoušeli, ať vim co nemam dělat ? :)
jinak ty koukej makat, abysme příště neměli stejný základy, to by pak byl bordel: "činka připravena pro Urbana, připraví se Urban:)) " _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 11:37 am Předmět: |
|
|
| Conan napsal: |
ahoj, co jste zkoušeli, ať vim co nemam dělat ? :)
jinak ty koukej makat, abysme příště neměli stejný základy, to by pak byl bordel: "činka připravena pro Urbana, připraví se Urban:)) " |
Byl to tenhle trenink: http://www.joeskopec.com/edcoanbench.html. Je mozny, ze nekomu pokroclejsimu ten trenink slape, ale jemu spis svedci delat vic opakovani.
Mne tahle shoda jmen parkrat docela rozhodila na narodni lize :D
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: so listopad 03, 2012 7:48 am Předmět: |
|
|
2.11.2012 patek
----------------------------
mrtvy tah z boxu 170x3, 220x3, 270x1. 270x2
bench 90x8, 100x6x5 vse stopky
veslovani 8x4
kecani 60 minut/stredni intenzita :)
----------------------------
Moc se mi nechtelo cvicit, nejspis mne ceka delsi pauza (cca mesic). Na mrtvy tah jsem to dost prepalil, na takovouhle vahu zatim nejsem pripravenej a navic jsem bojoval s novejma trhackama, s kteryma jsem se jeste neszil.
Naposledy upravil drlift_ dne st listopad 07, 2012 6:54 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|