|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JoanL

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | JoanL napsal: | | zkusit namazat i džem* |
Jo, v USA je to velmi oblíbené jídlo, říká se tomu PB&J (peanut butter and jelly sandwich), já to ještě ale taky nezkoušel.
|
Tak to vypadá naprosto luxusně. Je jedno jaký džem se na to dává ? To v průběhu příštích pár dnů musím zkusit
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne listopad 04, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
Je to fuk, cukry jako cukry _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
Tak na to jsem se těšil
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
Já už na to čekám snad půl roku, KONEČNĚ!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DevillHP
|
|
| nahoru |
|
 |
Paťo22
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | Já kupuju Skippyho Crunchy, mají ho v Tescu za 65Kč cca teď ve slevě, chuťově je skvělé, podílem arašídů taky. Vždycky se těším na tu jednu lžičku k obědu. |
Nebo ho maj taky v albertu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
:D konečně něco, čeho můžu nakoupit pár kg do zásoby... Kenedy!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
u nas maj v Albertovi Skippy asi za 90-95kc  v pomeru cena/kvalita/chut je pro me zatim jasne nejslepsi volba M&S, ale American way sem jeste nemel, tak ted bude konecne moznost ho vyzkouset _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | u nas maj v Albertovi Skippy asi za 90-95kc v pomeru cena/kvalita/chut je pro me zatim jasne nejslepsi volba M&S, ale American way sem jeste nemel, tak ted bude konecne moznost ho vyzkouset |
M&S maj gramy/cena jak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Paťo22 napsal: | a kde v tescu ?? ja som tam minule blúdil 1 hodinu a nenašiel som to |
Tam, jak jsou Nutelly, džemy, medy...
Luster - tak tak, taky koupím v Lídlu to americké a porovnám s favoritem M&S :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|