|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
8Shade

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | V logu pokračovat zatím nebudu. |
Škoda, na tvůj log jsem se vždycky těšil, taky jsem s tebou trochu závodil jednu dobu (než mi imunita podrazila obě nohy). Rozhodně jsi mi dodával motivaci, ale naštěstí jsem s ní nikdy u cvičení problém neměl. Třeba tě i dojedu vahou a silou, než se zase vrátíš cvičit pořádně. Věřim, že tě to tahání jednou bude chybět a zase to tu rozjedeš :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Neomezuje mě to v mých jiných aktivitách.. | a jaky sou ty jiny aktivity, nejakej sport, nebo neco uplne jinyho? kazdopadne, kdyz uz do toho nemas takovy zapaleni, tak te plne chapu.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Reiben napsal: | | Neomezuje mě to v mých jiných aktivitách.. | a jaky sou ty jiny aktivity, nejakej sport, nebo neco uplne jinyho? kazdopadne, kdyz uz do toho nemas takovy zapaleni, tak te plne chapu.. |
Čo asi?, ženy, chlast a tráva _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
Turakam: to by bylo rozumny, ale na to Reibena netipuju _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
tak snad jsi fakt spokojenej, ale... no to je jedno. Vážně ti to přeju, tvůj článek/příběh na webu považuju za jeden z nejlepších a bylo vidět, že si to hodně vytáhnul.
Jestli do toho zas znovu jednou půjdeš, tak už snad i s posilkou a kvalitní stravou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so červenec 13, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
Zdarec,
tak po delší době se opět hlásím. Doteď jsem cvičil jak kdybych necvičil. Celkově tak 1-2x týdně podle času, nálady a zdrav. stavu. Teď už mám volno, takže se pokusím dávat tréninky alespoň 2x (ideálně 3x týdně), do toho nějaká aerobka nalačno.
Cvičím jen s vlastní vahou. Na činku jsem nesáhl ani nepamatuju a vyhovuje mi to tak. Váha cca 75 kg.
S novým rozjezdem jsem se rozhodl zkusit i paleo (včetně mléčných výrobků). Bude to celkem změna, protože v poslední době jsem se ládoval všema různýma sra*kama, takže jsem zvědav na změnu.
Tréninky sem psát nebudu, ale budu postovat aspoň jídelníčky. Dnes:
Snídaně: 0,5 l polotučného mléka, banán, hrst mandlí
Oběd: tuňák rio mare (s mexickou zeleninou) v oleji
Svačina: 100-150 g. grilované vepřové kýty
Večeře: míchaná vejce (3 ks), 100 g. grilované vepřové kýty, zelenina, meloun _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so červenec 13, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
Na jidle bych pritlacil a to hodne
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
cocman: jj, nebylo toho moc, ale hlad jsem ani nějak neměl, takže to neřeším¨
dnes:
Snídaně: 500 g. selského bílého jogurtu, 2 hrsti malin, hrst slunečnicových semínek, 1 velká lžíce arašídového másla
Oběd: cca 200g. vepřového, trocha fazolí, zelenina
Svačina: 2 banány, velká hrst ořechů
Večeře: 4 míchaná vejce na oliv oleji + trocha strouhané goudy, 3x kyselá okurka, lžíce arašídového másla
Zatím pohoda, ani mi nepřijde, že bych byl na nějaké "dietě". Víceméně jím, to co mi chutná, ale jen bez pečiva, těstovin, rýže atd. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
Tohle se mi hodně líbí. Po obědě jsi tam taky mohl nějaký ten tuk šoupnout.. Ale tohle je super :)
A nemíval jsi před 80kg?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne červenec 14, 2013 8:12 pm Předmět: |
|
|
Nejvíc jsem měl cca 82 kg. Pak jsem začal ojebávat trénink a stravu, takže jsem spadl na těch 75 kg. Ani mě to nějak netíží. Už se nehoním za nějakým objemem. Teď počítám, že to ještě půjde dolů, ale to je jedině dobře. Klidně na těch 70 kg a budu spokojen. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
Snídaně: omeleta (3 vejce + cca 40 g. šunky od kosti), pomeranč, lžíce arašídového másla
Oběd: cca 200 g. kuřecího masa, zelenina, polévka se zeleninou a hovězím masem
Svačina: 2 banány, velká hrst ořechů
Večeře: tuňák rio mare (se zeleninou) v oleji, lžíce arašídového másla, 0,5 l mléka
Na večeři už se mi nechtělo moc vařit, protože jsem přijel utahanej z Prahy, takže aspoň takto. Zítra budu zase celý den pryč, takže ten jídelníček taky nebude ideální, ale musím si na to zvykat, že ne vždycky bude možnost si v klidu navařit a najíst se. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
to jidlo ti stačí???
mě to přijde hroooozně málo když to čtu ten posledni den...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
Tvl Reibene co to je? to i Merrao praktikovala proti tobe velkovykrm (i kdyz na seminkach)
Diky bohu za muj aktualne nastaveny metabolizmu, kdyz denne bez vyjmky sezeru okolo 1000ky sachru a nejakych minimalne 130g (i vice) tuku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po červenec 15, 2013 9:03 pm Předmět: |
|
|
Tak vy jste taky jiná váhová kategorie  , já mám 75 kg i s postelí. Hlad nemám, takže neřeším množství toho jídla, co s ním, ale něco více bych přidat mohl. Každopádně v paleu to není zase tak jednoduchý do sebe dostat tolik kalorií. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|