|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
19:38 (před 1 h)
komu: mně
Ahoj,
Honzo, mám pro Tebe zajímavou zprávu, 27.11. bude v Tylově divadle soutěž kulturistů, nechceš se přihlásit? :)
Víc info, kdyby jsi náhodou chtěl, tak získáš v Biosce.
A jeden drobný dotaz, já mám takovej sen, vypadat jednou jako kulturista. Myslíš, že by jsi mi k tomu mohl dopomoct? A pokud ano, co by to obnášelo? Ale mám jedinou podmínku, nechci do sebe hrnout kbelíky, který by mi k tomu dopomohly, chci to dělat přírodně, bez žádnejch podpůrnejch látek atd. Co myslíš? :) |
:D tenhle mail jsem před hodinou dostal
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 10:05 pm Předmět: |
|
|
Fakt nevím, co je na tom k smíchu. Příjde mi, že ti napsal v pohodě upřímný mail a ty si z něj takhle děláš prdel. Kromě toho nejspíš nečekal, že budeš privátní konverzaci takhle někde zveřejňovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Fakt nevím, co je na tom k smíchu. Příjde mi, že ti napsal v pohodě upřímný mail a ty si z něj takhle děláš prdel. Kromě toho nejspíš nečekal, že budeš privátní konverzaci takhle někde zveřejňovat. |
Souhlasím, sedí tu výraz demence a nemyslím tím nemoc.
|
|
| nahoru |
|
 |
jirka44

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 11:25 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | citace: |
19:38 (před 1 h)
komu: mně
Ahoj,
Honzo, mám pro Tebe zajímavou zprávu, 27.11. bude v Tylově divadle soutěž kulturistů, nechceš se přihlásit? :)
Víc info, kdyby jsi náhodou chtěl, tak získáš v Biosce.
A jeden drobný dotaz, já mám takovej sen, vypadat jednou jako kulturista. Myslíš, že by jsi mi k tomu mohl dopomoct? A pokud ano, co by to obnášelo? Ale mám jedinou podmínku, nechci do sebe hrnout kbelíky, který by mi k tomu dopomohly, chci to dělat přírodně, bez žádnejch podpůrnejch látek atd. Co myslíš? :) |
:D tenhle mail jsem před hodinou dostal |
to vypadá na naivního 15ti letýho začátečníka, já se teda docela pobavil :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 11:35 pm Předmět: |
|
|
No jo. Ty ses vlastně narodil 90kg vysekaný na kost a nikdy ses nikoho na nic nemusel ptát, protože jsi všechno uměl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Mattto

|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt listopad 08, 2012 11:56 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | No jo. Ty ses vlastně narodil 90kg vysekaný na kost a nikdy ses nikoho na nic nemusel ptát, protože jsi všechno uměl. |
Nejde o to, co řekl, ale jak to řekl... Já sám rád začátečníkům pomáham, ale řeč o kbelíkách apod je k pousmání :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 1:34 am Předmět: |
|
|
No jo tady si nekdo po pul roce cviceni odjede korteho, pribere po nem 1 kilo a myslis si, ze sezral salamounovo hovno a pak jim zcela normalni zacatecnicke dotazy prijdou smesne. Ja se smeju, kdyz nejaky exot, co cvici uz delsi dobu, dela v posiovne psi kusy nebo tvrdi veci typu ze cvicit nohy je k nicemu a podobne .... ale nevim, proc se smat zacatecnickym dotazum, i kdyz se zdaji treba smesne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 2:12 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | No jo tady si nekdo po pul roce cviceni odjede korteho, pribere po nem 1 kilo a myslis si, ze sezral salamounovo hovno a pak jim zcela normalni zacatecnicke dotazy prijdou smesne. Ja se smeju, kdyz nejaky exot, co cvici uz delsi dobu, dela v posiovne psi kusy nebo tvrdi veci typu ze cvicit nohy je k nicemu a podobne .... ale nevim, proc se smat zacatecnickym dotazum, i kdyz se zdaji treba smesne. |
Souhlas. Bohužel tenhle syndrom se zde vyskytuje ve většině topiců. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|