|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 5:50 am Předmět: |
|
|
:D skvělý, kolik lidí se teď ukázalo jako největší pokrytci... Mě to nevadí. Já se směju úplně každýmu, když dělá něco dementního - včetně sebe a že ty věci dělám taky. Hlavní je, že to jsou pořád hlouposti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 8:17 am Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Slaboduchej je celej tenhle topic.... |
On je slaboduchej celej lidskej smysl pro humor. Většina humoru vychází z toho že se směješ někomu, ne situaci. A když se směješ někomu, není to kvůli tomu jak zazáří v pozitivním slova smyslu.
|
|
| nahoru |
|
 |
nebuzardar

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 9:52 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | kid napsal: | Slaboduchej je celej tenhle topic.... |
On je slaboduchej celej lidskej smysl pro humor. Většina humoru vychází z toho že se směješ někomu, ne situaci. A když se směješ někomu, není to kvůli tomu jak zazáří v pozitivním slova smyslu. |
Tohle je o něčem jiném - podívej se jak často tu přispívají ti, co něco o cvičení vědí a ti ostatní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 10:04 am Předmět: |
|
|
Ono se to hlavně nezdá, ale aby člověk v posilovně fakt nedělal hlouposti, tak to je na trenérský kurz, protože těch věcí kolem je fakt hodně. Plus informací je na netu opravdu spousta a člověk si většinou musí vybírat co je správný a co ne, jelikož přístupy ke cvičení se hodně liší _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 10:55 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D skvělý, kolik lidí se teď ukázalo jako největší pokrytci... Mě to nevadí. Já se směju úplně každýmu, když dělá něco dementního - včetně sebe a že ty věci dělám taky. Hlavní je, že to jsou pořád hlouposti. |
jojo, někomu nepřijde směšnej začátečnickej blbě položenej dotaz a hned je to pokrytec, tak už to chodí
ta zvýrazněná část je dobrá prasečina - jeden příklad za všechny - tvůj oblíbenec Jason. až si něco urve/zlomí/dokurví, taky se mu budeš smát protože si to přivodil vlastní blbostí a dobře mu tak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
Zase to dovadite ad absurdum. Mail co dostal guruhonza je k pobaveni urcite, to, ze me pobavil snad neznamena, ze se tomu naivnimu klukovi vysmivam... Stejne tak kdyz se me zepta nekdo na neco zcela zakladniho a jeste podobnym stylem, proste to pobavi.... Ono i kdyz si nekdo precte na netu, ze se rozcvici tim, ze bude pet minut skakat a delat u toho Hugačaga, taky vas to pobavi ... Bez humoru a smichu by byl ten zivot hodne blbej, tak se tu nedohadujte kdo se komu smeje a kdo ma uz odcviceno tolik, ze se muze nekomu smat a kdo ne.... ostatne, to me taky pobavilo tohle kastovani :D Take it easy and be happy ;) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
Já se Jasonovi rozhodně smát budu :P
Na druhou stranu Guru by se mohl vysrat na tu svojí fejsbukake poradnu, když mu pořád píšou nějací dementi. A pokud nedělá poradnu, mohl by promazat těch (zřejmě) 496 přátel, aby mu pořád nechodily debilní dotazy. edit: Aha on to rozjel i po mailu...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
Když se teda dělíme na ty co se zasmáli a co ne, ne že bych neměl humor rád, ale tady na tom mi nepřišlo opravdu nic vtipného, kluk tě informuje, že jsou závody a pak se zeptá jestli mu neporadíš s cvičením.
Jinak vy co se smějete jak napsal něco o kýblech nebo tak, si vzpomeňte na sebe, když jste začínali a mysleli si, že to jsou steroidy, nebo že tam jsou ukryté svaly, ale když vidím co dneska kupují lidí a mají už něco odcvičeno, tak bych řekl, že tomu věří do dnes. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 09, 2012 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: |
Kid má na mysli lidi... |
a nebo mozna ja jsem specialni kategorie "Drejpr" :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: st listopad 14, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
Vážně se snažím nedívat se kolem sebe, protože bych měl tik f oku. Ale koutkem jsem včera zachytil zajímavou dělbu práce, aneb jak využít jeden stroj na dva cviky pro dva cvičence současně:
na přítahy kladky v sedě úzkým úchopem si cvičenec sedne a nastaví si váhu, kterou sám neutáhne. Mezi něj a svislý řetěz kladky si stoupne druhý cvičenec (č.2) zády ke cvičenci č.1. Cvičenec č.1 se jme vší silou (vši mají ukrutnou sílu) táhnout; cvičenec č.2 mu úchopem za řetěz pomáhá závaží utáhnout, a zároveň chytře cvičí tricepsy.
(Cvičenec č.1 je střevo, které si s příchodem do fitka nasadí opasek a s odchodem jej sundá, cvičenec č.2 ještě mladší střevo, jež svého guru oddaně následuje. Jinak fajn kluci.)
Trochu mě včera bolely oči, když do fitka nakráčel vyžraný borec v silonové adidas thleplákofce. Že tam namachrovaně procházel fitko, že jediné co dělal byly bicepsy na stroji a podobné kraviny je mi fuk. Ale měl tam cca 8-10 letou, stejně spokojeně vykrmenou dceru, kterou "trénoval" tak, že ji posadil na lavici na břicho s nohama nahoře a nutil dělat sedlehy; pak pás, maximální náklon a zase kecy "makej" (děcko slzy v očích); zakopávání v leže; pak jakési mávání činkama.. tlusté arogantní hovado nesmyslně mentorující své tlusté dítě.
Měl jsem tisíc chutí mu něco říct, pak jsem se na to vykašlal. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 11:10 am Předmět: |
|
|
normalne by to mohlo byt na socialku, ale tak daleko/vyspeli jeste nejsme ... v tomto state socialku nezajima ani to, ze rodice umyslne zanedbavaji deti tak, ze nezvladnou v 7mi letech ucivo prvni tridy a umyslne je nabadaji k trestne cinnosti .... takze nejaky neprimerereny fitko, se bude resit tak cca za 165 let, az lide v CR budou mit o neco vic rozumu ...
ja osobne jsem jednou rodici rekl co si myslim o jeho chovani k diteti a ... nevim ... zapadni kultura si mysli, ze ta vychodni je takova a onaká a ani to zase vidi jinak ... ja nevim kde je to "spravne" ... zatim ma kazdej pravo na zivot, ma pravo mit 120 deti o ktere se nikdy nestara a ktere nikdy nebude zivit (viz. ta pani co ma 12 deti a je znovu tehotna - kazdy s jinym, proste kdo ji koupi pivo...), slovo sterilizace je v dnesni dobe brano jako nadavka/zakazane slovo, pritom napr. dlouhodobe zavysle na drogach bych sterilizoval automaticky atd. ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|