Zrovna dneska jsem se na to dival, verim, ze mi to vyjde. Usti a HK co bylo jsem musel zrusit kvuli penez, ale ted uz budu dopredu setrit :-), jen cekam az se objevi vice informaci, zatim jsem videl jen to co bylo v tom videu.
E: A jeste doufam, ze mi tam skola nenapere same zapocty a zkousky, kvuli toho bych to nerad rusil
Jo, ale ja uz jsem vetsinou kolem 5.-10.1. hotovy , cpu to vsechno co nejdrive, ale hlavne jsme se ted delili na obory a uz nas neni tak moc a v par predmetech nam oznamili, ze uz bude povinny prvni termin behem prosince.
Kde: tělocvična Střední Školy Uměleckoprůmyslové Ústí Nad Orlicí
Kdy: 16.12.2012
Registrace: pošli registrační email na david.egydy@czechbeast.cz, kde uveď svoje celé jméno, věk, odkud pocházíš a v jaké kategorii soutěžíš. Zároveň pošli startovné 450,- korun na účet 2107590804/2700 a uveď jako variabilní symbol svoje rodné číslo a do poznámky svoje jméno. Jedině tak bude tvoje registrace přijata. Konec registrace je 30.11. Svoji účast potvrdíš v den závodu od 7:30 do 8:30 přímo na místě. Důležitá věc je, že každý musí přinést jeden dárek, který bude pěkně zabalený tak, aby nebylo poznat, co to je. Bez dárku nebudeš vpuštěn do závodu a startovné ti bude vráceno. Dárky se nakonec hromadně a náhodně rozdají, takže to bude váš CrossFit Ježíšek. Systém přines dárek, odnes dárek.
Kategorie: jednotlivci - muži, ženy, týmy
masters nad 45 let - muži, ženy
minimální počet pro otevření kategorie je 10
Workouty: jednotlivci a týmy 3+1 finálový, začátečníci a masters 2+1 finálový. První workout bude vyhlášen 1.12., druhý a třetí 3 dny před závodem a finále v den závodu. Postupový klíč bude upřesněn po ukončení registrace.
Vybavení sebou: jump rope, dárek pro kamaráda, vzpěračské boty výhodou.
Co se smí a nesmí: Smí se chovat slušně a usmívat na všechny okolo, zpívat koledy a seznamovat se s novými kamarády, užívat si a fandit na plný pecky. Nesmí se pouštět vzpěračské osy ani jiné náčiní na zem za žádných okolností, budeme to trestat trestnými body a případně i vyloučením ze závodu. Každý zodpovídá za škodu, kterou způsobí. Nesmí se hulákat či nadávat na rozhodčí, i to vás může stát vyloučení.
Sakra, co je to za závody, když se nesmí hulákat a nadávat na rozhodčí Vždyť já hrál fotbalovej okresní přebor a tam jsem se i popral s pomezním. Takže nejedu.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Konecne mam, kde delat zadni drepy, viz video dole, tak po nekolika letech necviceni zadnich drepu test 3RM maxima. Pred 2mi lety tam bylo 100 kg x 20, ted jen 3x, no nic, nekde se zacit musi
Crossfit #228
Svihadlo
10 minut - max 146 na jeden zatah, je na case se naucit DU
Back Squat
80 kg x 3
85 kg x 3
90 kg x 3
95 kg x 3
100 kg x 3
105 kg x 2
Diky daymoonovi za napad, musel jsem to hned dnes vyzkouset (kruhy tam mam z toho duvodu, ze nez to vyvlecu z popruhu a nahodim zpatky, tak bych ztratil zbytecne 5 minut zivota, navic tam ty kruhy nezavazi a mozna se tam hodi i vic nez ciste popruhy)
Silne pod vlivem, na narozeninach kamaradky, holt jsem se s jednim kamosem hecl , on na to, ze nechodi ani do posilovny nechodi, jen chodi na hory a jezdi na kole, tak mel 2:48, takze jsem docela cumel :-), no a ja mam z toho PR. Pak nam oboum bylo dalsi 2 hodiny blbe
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru