... a dnes jsem se dozvěděla, že mé zvýšené pracovní úsilí v minulých dnech přineslo aspoň částečný profesní úspěch, což mi budiž lehkou satisfakcí
... konečně se snad najím a vyspim :)
přemístění do polo + výraz
15x2+1, 20x2+1, 22,5x2+1
nadhoz technický
25,30,35, 3x 37,5
břicho
zkracovačky regenerační
5x25
lehký protahovací ...
doufám, že jednou budu mít natrénováno tolik, aby se mi to v hlavě trochu zautomatizovalo,... zatím prostě nestíhám uhlídat všechny věci, co bych při tom hlídat měla a vždycky něco zblbnu ... a tak hezky jednoduše to přitom vypadá :)
... je milé, že ti to připomíná techniku :), ( i když jo, lepší se to, pomalu ale jistě)
v trhu nemám zatím vůbec žádnou jistotu, to video bylo jediné na kterém "nevytírám podlahu" :D ... ne, že bych vás chtěla ušetřit té legrace, ale trenér mi je odmítl vydat, aby mě psychicky nezdevastoval
mám benčařský absťák, nemůžu se dočkat až si v pondělí zas trochu zatlačím :) ... jsem zvědavá, jak se 14ti denní pauza projeví ... jdu si aspoň párkrát zvednout dítě
mám benčařský absťák, nemůžu se dočkat až si v pondělí zas trochu zatlačím :) ... jsem zvědavá, jak se 14ti denní pauza projeví ... jdu si aspoň párkrát zvednout dítě
jenom bacha, kam budes tlacit
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
první blbý vtip přišel už při nástupu, kdy mě představili jako „juniorku ze zlína“ (osoba za mikrofonem má prý u mne panáka) ... a v duchu blbého vtipu se nesly i následující události … nevím jestli jsem to začala brát tak vážně, že mě přepadla tréma, nebo jestli mi nesedl nevyzkoušený nakopávač, ale po pár jakš takš koordinovaných pohybech v rozcvičovně mi ztěžkly nohy a hlava naopak začala stoupat jak dým, ... z čehož se vyvinul sice celkem zajímavý trip, ale na vzpírání to moc nebylo … takže po základu v trhu (30- díky Bohu za něj), už ani ťuk (prý jsem to nedotáhla, ale já v obou případech zcela jasně viděla, jak do mě žduchl Jack Nicholsona se zlatou helmou na hlavě) … nadhoz po druhém zkaženém začal vypadat na obdobný průběh, tak jsem se na třetí pokus připotácela utkvělou myšlenkou, že to musím dát hlava nehlava … což doslova nastalo a z transu mě naráz probral praskavý zvuk, jak jsem při výrazu zavadila osou o bradu a přestože část kinetické energie tedy schytala má lebka, nahoru to nějak dojelo … dík efektnímu provedení to i u rozhodčích nějak prošlo (45)
BW 54,8, výkon horší jak minule … ale show must go on, no
ps: … pokud tady nějaký dobrák prohlásí, že je to vzhledem k mé hmotnosti, zkušenostem, věku či duševním schopnostem slušný výkon, urvu mu koule
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru