|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Rostislaw

|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
Nejlepší kreatin dělá sama příroda a to ve formě hovězího masa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 10:51 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | CEE je len reklamny tah ako ine typi kreatinov, kreatin ako taky zavodnovat musi... Ester ma zabranovat rychlemu rozpadu kreatinu v kyslom prostredi, na druhu stranu testy potvrdili ze to tak nieje a cisty creapure si zachova vacsie % kreatinu v tomto prostredi = je efektivnejsi! Zaver si moze sprvit kazdy sam... |
Tohle je prakticky to, co říkají všichni odborníci na téma kreatinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
přátelé, kamarádi, poraďte mi prosím jaký kreatin pořídit cítím že již je čas, bude to můj první, proto bych chtěl něco zaručeného/vyzkoušeného, na čem uvidím zřetelný účinek a nebudu zklamán - pokud i na takovém doplňku účinek neuvidím, budu muset hledat problém jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | přátelé, kamarádi, poraďte mi prosím jaký kreatin pořídit cítím že již je čas, bude to můj první, proto bych chtěl něco zaručeného/vyzkoušeného, na čem uvidím zřetelný účinek a nebudu zklamán - pokud i na takovém doplňku účinek neuvidím, budu muset hledat problém jinde. |
Creatin monohydrat s ochr. znamkou Creapure, vyrobeny od nemecke AlzChem Trostberg GmbH. Napriklad prodavany Smartlabs - da se sehnat za 365 Kc za 500g.
Ale zretelny ucinek a nezklamani ti nezaruci (ani s kreatinem) nikdo, to bys musel rovnou sahnout jinam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
honza94
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 12:59 pm Předmět: |
|
|
Měl bych otázku nepoškozuje creatin ledviny?
A jaké množství tekutin by měl člověk přijmout v období použivívání creatinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sajc
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 4:31 pm Předmět: Dávkování Kreatinu |
|
|
Zdravím. Chtěl bych se zeptat kdy je vhodnější brát kreatin. Pokud jedu objem a beru jen 5g denně tak to mám brát před tréninkem nebo po tréninku? Mám kreatin od Aminostar. A pokud bych bral 10 g na den tak jak? (Ale těch 10g bude asi zbytečných, protože se to prý vyloučí močí) Co myslíte?  Předem díky za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
Neřekl bych, že u kreatinu nějak moc záleží, kdy si ho vezmeš, to je prostě něco, co si v sobě udržuješ. Jen by to mělo být mezi jídly, abys zlepšil stravitelnost. Také osvědčené dávkování je po nasycující fázi 5g za den. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: ne listopad 11, 2012 8:11 pm Předmět: Re: Dávkování Kreatinu |
|
|
| Sajc napsal: | Zdravím. Chtěl bych se zeptat kdy je vhodnější brát kreatin. Pokud jedu objem a beru jen 5g denně tak to mám brát před tréninkem nebo po tréninku? Mám kreatin od Aminostar. A pokud bych bral 10 g na den tak jak? (Ale těch 10g bude asi zbytečných, protože se to prý vyloučí močí) Co myslíte? Předem díky za odpovědi |
Existuje cele rada zpusobu jak kreatin brat. Nekdo doporucuje brat spolu se sacharidy, jinej zase nalacno s vodou, nekdo praktikuje nasycovaci fazi, jiny jede konstantni davky. Nekdo zapiji minimalne 300ml tekutiny, jiny mene atd. atd. .... proste to ber jak uznas za vhodne a nezapomen na dostatecny prijem tekutin behem dne a zbytecne to neprehanej s kofeinem/alkoholem. Ja beru 1g kreatinu /20 kg TH v PTN a v netreninkove dny kdyz si vzpomenu. Spise se (nejen) v objemu zamer na dostatecny a pravidelny prisun kvalitniho jidla.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
... vážení, je pro použití s kreatinem vhodný i fruktopur, nebo si mám raději koupit hroznový pur
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... vážení, je pro použití s kreatinem vhodný i fruktopur, nebo si mám raději koupit hroznový pur |
kup si radsej glukopur
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
Také bych volil raději glukosu. Fruktosa má mnohem menší glykemický index, protože se musí nejprve metabolizovat v játrech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
Studuju na LF a ve fyziologii jsme se ucili, ze potrava bohata na sacharidy zpomaluje vyprazdnovani zaludku, takze by teoreticky bylo lepsi uzivat kreatin samotny. Ma na to nekdo ze zkusenejsich nejaky rozumny nazor?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: pá listopad 16, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Nespletl jsi to s tuky? |
Prave ze ne, taky
Sorry, jasne ze mas pravdu. Sacharidy urychluji vyprazdnovani.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|