Hypertenzia: pursuing the perfection

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hypertenzia: pursuing the perfection  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Hypertenzia: pursuing the perfection
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hypertenzia

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 1:45 pm    Předmět: posilovna Odpovědět s citátem

Naposledy upravil hypertenzia dne út březen 29, 2022 11:38 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hypertenzia

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil hypertenzia dne pá březen 10, 2017 12:59 am, celkově upraveno 4 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hypertenzia napsal:
Octopuss napsal:
Ten chlast to je fakt peklo. To snad ani nemá smysl cokoli dělat, takhle nezhubneš i kdyby ses posral...

Prestal som, dnes je uz treti den, co nepijem alkohol. Predtym som tiez prestal a nepil som 5 mesiacov! Pocas toho obdobia som dosiahol najlepsie vysledky v behu aj v chudnuti. Viem ze musim prestat a urcite to dokazem.
No a ak by som predsa zlyhal, tento log uzavriem a zacnem sa liecit.
Vytvorim si novy log niekde na nejakej stranke AA a budem tam pisat ake boli jednotlive terapie.

Do kazdeho log entry si teraz budem pisat aj chlast.

--------------------------------
pocet dni bez alkoholu: 3

držím palce, já už jsem na to po zralé úvaze podložené dlouholetými zkušenostmi rezignoval a snažím se to pouze omezovat... jde to ztuha, jde to pomalu, ale jde to, fakt se při tom nedá shazovat a to je zatím slušná motivace.
hypertenzia

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 5:57 pm    Předmět: beh c. 81. Odpovědět s citátem

Povodne som chcel ist behat okolo obeda, ked svietilo slnko a bolo este relativne teplo ale nakoniec som isiel az podvecer, ked uz sa stmievalo a bolo len 10 stupnov.
Zvolil som dlhsi okruh, celkovo 5,2 km, ale bolo to neskutocne tazke. Neviem ci kvoli aktualnej forme (neforme), alebo kvoli zime. Z kazdeho nieco, skratka behanie na jesen a v lete sa neda porovnat.

5,24 km za 27 min. 32 sekund
priemerna rychlost 11,4 km/h
celkovo 378,2 km

Naposledy upravil hypertenzia dne po listopad 12, 2012 12:34 pm, celkově upraveno 1 krát
hypertenzia

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 11:52 am    Předmět: beh c. 82. Odpovědět s citátem

dnes to bolo dobre, aj ked bola zima, celkom som vladal.

5,41 km za 29 min. 55 sekund
priemerna rychlost 10,85 km/h
celkovo 383 km

vaha po behu 102,5 kg
hypertenzia

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2012 7:51 pm    Předmět: beh c. 83. Odpovědět s citátem

3,69 km za 19 min. 36 sekund
priemerna rychlost 11,31 km/h
celkovo 386,7 km
hypertenzia

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2012 2:03 pm    Předmět: beh c. 84. Odpovědět s citátem

Zázračne sa mi podarilo ísť behať namiesto obeda.
Pekné počasie, ale nejak cítim hrdlo akoby ma chytala nejaká angína.
Svietilo slnko, 13 stupňov, 1/3 trasy bola cez les.
Ukrutne tažko to išlo dnes, asi si stále nemôžem zvyknúť že behám taký naobliekaný.
Pred koncom to už vyzeralo že zdochnem, fakt som bol úplne na konci so silami.
Ale napriek všetkému:

5,24 km za 27 min. 21 sekúnd
priemerná rýchlosť 11,5 km/h
celkovo 391,9 km

103,4 kg po treningu

400 km padne, už to nie je ďaleko :) :)
hypertenzia

PříspěvekZaslal: čt listopad 15, 2012 9:02 pm    Předmět: posilovna Odpovědět s citátem

Naposledy upravil hypertenzia dne út březen 29, 2022 11:38 am, celkově upraveno 1 krát
hypertenzia

PříspěvekZaslal: pá listopad 16, 2012 8:16 pm    Předmět: beh c. 85. Odpovědět s citátem

Zima a tma.
Po vcerajsej posilovni som citil nohy a preto som rad ze som zabehol aspon par metrov.

3,26 km za 18 min. 37 sekund
priemerna rychlost 10,5 km/h
celkovo 395,1 km
hypertenzia

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 3:42 pm    Předmět: beh c. 86. Odpovědět s citátem

nepredstavitelne ukrutne sialene tazko sa mi dnes behalo,
nechapem preco, skarede pocasie, 12 stupnov, chcel som spravit aspon 5 km,
ale dnes to bolo nad moje sily. Zaverecny kilometer sa mi zdalo ze neprezijem.
Neviem preco to ide tak strasne tazko teraz.

4,63 km za 26 minut 19 sekund
priemerna rychlost 10,55 km/h (fuuu)

celkovo 399,7 km

ja idiot, keby som si to lepsie spocital tak tych 300 metrov by som sa este aj roztrhal
a mal by som pokoj a 400 km prekonanych :)

no tak az nabuduce.

vaha po behu 103,5 kg
hypertenzia

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:42 am    Předmět: aerobny dymanicky trening #1 Odpovědět s citátem

Dnes som namiesto behu zaradil do programu badminton.
Hral som po dlhej prestavke, netusil som ako sa mi bude hrat,
nakoniec som sa dostal do slusneho tempa a priblizne 40 minut
som hral v maximalnom nasadeni, do uplneho vycerpania :)
Vynikajuci trening, celkom ina vec ako beh, uz sa tesim ked pojdem nabuduce.

vcera som este cvicil s 12 kg kettlebellom, 4x10 snatch

malo to byt nieco ako toto http://youtu.be/3Snkg1KUFKw

potom este aj swing 4x10 opakovani, celkom som sa zapotil heh.

Naposledy upravil hypertenzia dne st březen 13, 2013 10:22 am, celkově upraveno 1 krát
Luster

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

snatch je pomerne pokrocilej cvik, zkus se nejdriv nejakej cas zamerit jenom na swing, idealne ho cvic v intervalech, treba 20s work | 20s rest po 10 kol a casem muzes pridavat kola nebo zkracovat rest podle svejch schopnosti
hypertenzia

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 10:08 am    Předmět: swing Odpovědět s citátem

Luster napsal:
snatch je pomerne pokrocilej cvik, zkus se nejdriv nejakej cas zamerit jenom na swing, idealne ho cvic v intervalech, treba 20s work | 20s rest po 10 kol a casem muzes pridavat kola nebo zkracovat rest podle svejch schopnosti

dakujem, kazda rada dobra, pravda je ze som sa snazil cvicit len podla videa, neviem ci ten snatch robim spravne. Skusim ten swing, ale chcelo by to asi nejaky system, takto je to len pokus/omyl. Ak je swing zakladny cvik, budem ho preferovat pri cviceni a k tomu skusim nejaky iny cvik, len neviem aky...
Luster

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlepsi by byl TGU, ale to bude trochu problem se dobre naucit jenom z videii..
zatim bych to resil tak, ze bych si udelal treba 2x tejdne trenink s vlastni vahou, takze kliky, drepy (klidne ciste formou prace na mobilite, bez zateze - goblet squat, wall squat, apod.) a pritahy - shyby asi zatim nedavas, takze neco z lehu ve stylu TRX rows (youtube)
no a na konci treninku bys zaradil prave intervalove swingy, praci a pauzy si prizpusobis.. celkove trenink i se strecinkem do 45min.
do toho treba 2x fitko a nejaky behani a za chvili budes mit formu jako buh
hypertenzia

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 8:08 pm    Předmět: beh c. 87. Odpovědět s citátem

Zima, 10 stupnov, bezvetrie, beh som zacal poobede, pred 15:00 a na pocudovanie, bezalo sa mi lahko a dobre, az do konca.

5,32 km za 28 min. 45 sekund
priemerna rychlost 11,1 km/h

celkovo 405 km!!!

Tak je to neuveritelne, ale prekonal som 400 km.
Zacal som behat koncom marca 2012 a mal som jednu 4-tyzdnovu prestavku, kvoli bolavemu kolenu.

vaha pred behom 104,8 kg
vaha po behu 103,9 kg

Naposledy upravil hypertenzia dne pá listopad 23, 2012 8:13 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hypertenzia: pursuing the perfection Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: