13.11
Dopoledne
300 svihadlo
10 Squat 140kg
300 svihadlo
15 Front Squat 100kg
300 svihadlo
20 OHS 60kg
ČAS: 16:21
Trápení se svihadlem...už abych mel crossfitacke a mohl jet DU...jinak těch OHS bylo 22 a svihadla take o.neco vic...zamotal jsem se.do.počítání a tak.jsem raději přidal, kdyz.jsem.si.nebyl jistý
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Kluci, nebolej vás z těch supermanů záda? Mě jako kráva, tak je raději ani nedělám. Připomíná mi to totiž přesně ten pohyb, jako když se cvičí hyperextenze úplně nahoru co to jde a odborníci nedoporučujou právě ten pohyb nad paralel, protože to stresuje spodek zad. Takže hyperextenze by správně měly být jen extenze do přímky, žádný luky a kolíbky.
Anebo jsem na některý věci už moc starej a shnilej
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru