u OHS sem byl presvedcenej, ze sem jel minule 4x6, tak sem zhruba pocital s tim, ze bych mohl jet treba 8 opakovani, nebo prihodit.. no ale po prvnim opakovani sem si uvedomil, ze to nebylo 4x6, ale 4x2 a tezkejch jak prase takze sem prihodil jenom 1 op. v prvni serii a byl rad, ze sem rad HSPU jakoby lehce (i kdyz jednicky, ale bez knih)), jinak forma uz vypada trochu lip, nepripadam si jak uplnej blatak
amino1 + creatin by svalovafarma cca 30min. pred treninkem a sem uz tak pumplej, ze bych asi ani nemusel cvicit ne ale je to fakt zajimavy v podstate nezvedam nic tezkyho (krome sebe)) a forma mi ted pride nejaka podezrele dobra a to ted paleo nahradila prasostrava
Naposledy upravil Luster dne po listopad 26, 2012 5:45 pm, celkově upraveno 1 krát
proc bych neco menil, kdyz mi to zatim vyhovuje je to jednoduchy, cilem je zlepsit HSPU (resp. tlakovou silu ramen) a shyby, mesic se tomu budu venovat a pak uvidim, jak sem uspel (nebo neuspel), zaroven dalsi cviky sou spis v rehab duchu, coz se mi vic nez hodi a pekne to zapada do myho planu.. timhle stylem budu cvicit zhruba do vanoc, nebo do konce roku a pak bude zase vetsi zmena ..a komu se to nelibi, tomu na barbell seminari dam highkick
Vyzývám tě na fun-HSPU-challenge , kdo zvládne víc striktních HSPU, termín: do konce roku .
Já se na ně nebudu zaměřovat, prostě je pojedu tak, jako doteď (tzn. každý trénink jich několik udělám), ty si to jeď jak chceš. Souhlas?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Vyzývám tě na fun-HSPU-challenge , kdo zvládne víc striktních HSPU, termín: do konce roku .
Já se na ně nebudu zaměřovat, prostě je pojedu tak, jako doteď (tzn. každý trénink jich několik udělám), ty si to jeď jak chceš. Souhlas?
samozrejme souhlas! to je pro me dobra motivace, + vysledek zverejnime na videu, abys nemohl lhat
Joo poď, já jsem na HSPU slabej jak moucha takže je to pro mě taky motivace, před měsícem jsem neudělal ani 1.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Ok. Takže dotek hlavou země, ruce na šířku cca ramen (ať se vyvarujeme těch HSPU v rozsahu 10cm viz některá videa), bez pomoci nohou, do propnutých rukou. Už se těším .
Ok. Takže dotek hlavou země, ruce na šířku cca ramen (ať se vyvarujeme těch HSPU v rozsahu 10cm viz některá videa), bez pomoci nohou, do propnutých rukou. Už se těším .
ok, ..prdel by byla, kdybych udelal za mesic max treba dva to bych si nechal smazat log a uz bych se tady neukazal
daymoon: hm to si me nepotesil, ale tak budiz no, at je teda jeste vetsi motivace
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru