New steps to the future

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 127, 128, 129  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - New steps to the future  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> New steps to the future
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
shooter

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže zhodnocení tréninku těžko lehký split. Tenhle trénink mě hrozně moc baví, sice jsem přibral skoro 0,5 kg, ale to není důležitý. Krásně jse si propracoval (zkvalitnil svaly). Tohle je pro mě nejlepší trénink. Při tom mě skoro vůbec neboleli záda, jen občas když jsem to přetáhl. Vždycky po dřepu následovala další den mrtvola a to byl celekm problém s bolavýma nohama a prdelí jet mrtvoly, ale zvládl jsem to, vždy jsem na daší dny nemohl ani chodit Do konce týdne si hodím pauzu a od pondělka nasadím GVT na 4 týdny (1 fázi) pak 3 týdny fulbody a další 4 týdny druhou fázi GVT.

Tak a zde slibované video Dřep-140kg, Bench-120kg, Mtvola-140kg Na to že mám rozjebaný záda tak si myslím že paráda
Myslím si že dělám vše dobře, jak tak na to koukám držím krásně rovně záda při každým opáčku na dřepech i při mrtvole to jde krásně vidět jak jsou společně nohy a záda. Nebo se pletu? Chci vaše vyjádření ke každýmu cviku protože je to pro mě hlavní. Přidal jsem tam na konec nějaký pózy :-D Myslím si že mám kvalitní objem, ale problém vidím v prsou které nejsou velké oproti ostatním svalům. Jo a kdyby někdo reagoval na strie ty mám velký a škaredý Konec keců jde se na video:

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,tak co jsem koukal výkony pěkný,ALE ...ten dřep neni teda moc hlubokej. Jinak co se týče těch koz,je možný že ten benč dost taháš tricákem, kterej máš teda dost rozvinutej. Šlo to vidět jak jsi se otáčel zády. Možná bych benč vyměnil za jednoručky,nebo u benče snížil váhu,změnil úchop a soustředil se na ty kozy. A kozy i dost vylezou když to víc rýsneš,seš dost zalitej tak to může být i tim. Tak ať se dál daří
švadla

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, tak jsem kouknul na celý video. Dřep mi přijde poměrně mělký a s přibývající váhou se to ještě zhoršovalo. A u mrtvoly ti jde nahoru nejdřív prdel. Takže to taháš přes záda. S tím jsem taky hodně bojoval... Chce to hodně posílit hamstringy a prdel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak pisou nademnou, drep by mohl byt o neco malo hlubsi, ale neni to tak strasne, co se tyka benche, sice nejsem zadnej expert na tenhle cvik, ale mozna bys mohl mit trochu lepsi set up, trochu se zpevnit, nebyt na te lavicce tak rozkydlej, zatlacit lopatky vice k sobe a nebyt u toho takovej rozevlatej a u mrtvoly tam v jedne fazi delas takovy divny pohyb, prislo mne to jak nejaka tanecni kreace :), premyslel jsem, kde je chyba a je to jak pise Svadla, prvne ti vylitne prdel nahoru. Ale jinak celkove to provedeni cviku neni imho nijak strasne, jen zapracovat na par drobnostech.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem se podívat co že se tady děje zajímavého a zase prd.

poslední dobou se mi to stává dost často. By mě zajímalo, kde soudruzi z NDR udělali chybu.
shooter

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc za zhodnocení mých cviků, hlavně od Drejpra
Že táhnu na benči tricákama to bude asi pravda, ty mám obrovským ale další den cítím jen kozy takže to bude 50/50. dřív jsem kozy jezdíval jen s jednoručkama a že by tam byl rozdíl jsem si nevšiml. Musím více zapojovat kozy. Dřep se pokusím jez více do hloubky, uvidíme jak moc se do toho zapojí záda a jak moc budou bolet. A styl mrtvoly ještě dopiluju zatím ji jedu cca 3 měsíce.

tom.k to se mě ještě nestalo, to vidím poprvé.

Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:

tom.k to se mě ještě nestalo, to vidím poprvé.

asi u mrtvoly hekáš v nesouladu s německým právním systémem

Draper

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam na ten bench znovu a trochu beru zpet, nejsi tam nejak moc rozevlatej, jak jsem psal, jen bych ale zatlacil ty lopatky vic k sobe, respektive ramena dozadu a udelal takovej mini mostik, ono to neco prida. I kdyz jak rikam, ja jsem jeden z poslednich, kdo by tu mel koho poucovat o benchu
shooter

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Koukam na ten bench znovu a trochu beru zpet, nejsi tam nejak moc rozevlatej, jak jsem psal, jen bych ale zatlacil ty lopatky vic k sobe, respektive ramena dozadu a udelal takovej mini mostik, ono to neco prida. I kdyz jak rikam, ja jsem jeden z poslednich, kdo by tu mel koho poucovat o benchu

No právě na to furt koukám kde vlaju a hned jsem se tě chtěl zeptat

shooter

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tákžé další v plánu je Brutální trénink GVT
celá série mi vyjde na cca 1 minutu a odpočinek mezi sérkama 1-2 minuty. Takže celej trenál na 60minut.
Pojedu to 2+1, 1+1, 2+1 a to následovně s menší úpravou

A. Prsa, záda
- Tlaky jednoručkami s polosupinací (úchop dlaněmi k sobě) hlavou dolů - 10x10
- Přítahy VČ v ředklonu- 10x10
- Rozpažky jednoručkami hlavou nahoru - 3x10
- Stahování vrchní kladky - 3x10
- Zdvihy nohou ve visu - 3x15-20
B. Nohy, doplňky
- Dřep - 10x10
- Zakopávání ve stoje - 10x10
- Výpony vsedě - 3x15-20
C. Ruce, ramena
- Kliky na bradlech - 10x10
- Kladivové zdvihy jednoruček vsedě na šikmé lavici - 10x10
- Ramena - rozpažky vsedě - 3x10
- Ramena - rozpažky v předklonu - 3x10
- Zdvihy nohou ve visu - 3x15-20

Naposledy upravil shooter dne út listopad 27, 2012 9:29 am, celkově upraveno 1 krát
shooter

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ráno: Vitamín C500mg, vit. B
Před tréninkem: 15g combatu, 30g malty, 34g assaultu, 14g BCAA aminox, 5g creatinu
Po tréninku: 15g combatu, 50g malty, 14g BCAA aminox, 5g creatinu

Po: Prsa, záda
Tlaky jednoručkami s polosupinací (úchop dlaněmi k sobě) hlavou dolů:
1x10..24kg Zezačátku to vypadalo že jsem váhu hodně podcenil sice je to mých 50% ale
1x10..24kg
1x10..24kg třetí jsem skoro nedával
1x10..24kg
1x10..24kg pátá už šla
1x10..24kg
1x10..24kg a teď to začalo brutálně bolet
1x10..24kg tady jsem si řekl že už jsem skoro ukonce a nevzdám too
1x10..24kg vystřelovala mi šlacha po celé ruce
1x10..24kg pořádné řvaní, což nedělám
Přítahy VČ v ředklonu:
1x10..30kg
1x10..30kg
1x10..30kg
1x10..30kg
1x10..30kg
1x10..30kg Pálení jak nikdá
1x10..30kg
1x10..30kg
1x10..30kg
1x10..30kg
Rozpažky jednoručkami hlavou nahoru: tenhle cvik byl v pohodě i váha
1x10..14kg
1x10..14kg
1x10..14kg
Stahování vrchní kladky: tenhle cvik byl v pohodě i váha
1x10..40kg
1x10..40kg
1x10..40kg
Zdvihy nohou ve visu -- ty jsem nestihl nebyl čas

Potom v práci jsem byl napumpovanej až do večera, sice ruce se celkem třepali ale dalo se to. dneska jsem moc nestíhal s jídelníčkem.
A bolí mš spodní páteř, myslím si že to je tím šikmým benchem protože jsem si lehal se 48kg. A to není dobrý. Snad to na zířejší dřepy bude dobrý

Ricky1

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U tech drepu ti kolena sjizdi k sobe: tlac je od sebe a rozsir postoj, i na dead liftu.
shooter

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ráno: Vitamín C500mg, vit. B
Před tréninkem: 34g assaultu, 14g BCAA aminox, 5g creatinu
Po tréninku: 15g combatu, 40g malty, 14g BCAA aminox, 5g creatinu

Út: Nohy, doplňky:
Dřep: měl jsem v plánu 70kg ale po včerejších 50% na šikmým benchi jsem si to rozmyslel. Jel jsem jen se 43% a myslím že jsem udělal dobře. Celé dřepy byli v pohodě.
1x10..60kg
1x10..60kg
1x10..60kg
1x10..60kg
1x10..60kg
1x10..60kg
1x10..60kg
1x10..60kg
1x10..60kg
1x10..60kg

Zakopávání ve stoje (jednonož):
1x10..15kg
1x10..15kg
1x10..15kg
1x10..15kg
1x10..15kg
1x10..15kg
1x10..15kg
1x10..15kg
1x10..15kg
1x10..15kg

Výpony vsedě:
1x14..50kg
1x14..50kg ouu to byla bolest, každej na mě hleděl co jsem dělal za grimasy
1x14..50kg
1x14..50kg

Oddo

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus, dřepy slušný, benche parádní, ale ta technika MT je divná, hrozně rychle propínáš kolena a vůbec si nepomáháš nohama, vystřelíš nahoru zadkem a pak to táhneš zbytečně od zad všechno, myslím si, že když poladíš techniku tak síla je tam minimálně na takových 170kg

edit: teď koukám, že si měl nějaký úraz zad, tak to potom jo, jestli ti to takto sedí tak je to v pořádku

edit2: koukám na ten trénink, nepodseknul si ty přítahy v předklonu zbytečně moc? přece jen jet na prsa 24 v každé ruce a na záda 30 celkem je dost nepoměr :) to není nějaké rejpání, jen mě to zajímá, držim pěsti ať to šlape
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
shooter

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Čus, dřepy slušný, benche parádní, ale ta technika MT je divná, hrozně rychle propínáš kolena a vůbec si nepomáháš nohama, vystřelíš nahoru zadkem a pak to táhneš zbytečně od zad všechno, myslím si, že když poladíš techniku tak síla je tam minimálně na takových 170kg

edit: teď koukám, že si měl nějaký úraz zad, tak to potom jo, jestli ti to takto sedí tak je to v pořádku

edit2: koukám na ten trénink, nepodseknul si ty přítahy v předklonu zbytečně moc? přece jen jet na prsa 24 v každé ruce a na záda 30 celkem je dost nepoměr :) to není nějaké rejpání, jen mě to zajímá, držim pěsti ať to šlape

Díky moc za zhodnocení. Techniku u mrtvoly musím zlepšit, jedu ji cca 3 měsíce. Vždy při každým tahu mě bolí záda, prostě taková chronická bolest na kterou jsem si už zvykl.
Jo dříve byla mrtvola 160kg ještě před posranýma zádama. A to jsem jel jen zádama.

Právě že přítahy mě taky moc nejdou maximálně jsem jezdíval 2x10x60kg a maximálku sjem u tohoto cviku nezkoušel protože je tu velký nápor na spodní záda.
Myslím si, že jsem tu váhu moc nepodsekl, protože když jedeš tak pomalu 2sec nahoru a 4 dolů tak to se nedá skoro vydržet. Takže asi tak k tomu. Prostě dávám bacha na ty záda, už se to nesmí stát. Mám velký plány na příští rok.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - New steps to the future Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 127, 128, 129  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: