Screwed and chopped training by Luster

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Screwed and chopped training by Luster  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Screwed and chopped training by Luster
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
už si tu měl i lepší formy vánoční anarchisto
vyckej casu, na novej rok zacnu zase s nejakym smysluplnejsim treninkem, tak to pude zase snad nahoru.. ted ale jeste musim vydrzet u toho HSPU utrpeni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych měl začít trénovat sakra. Už jsem si dvakrát vylepšil maxko na military, ale zatim jsem hspu neudělal ani jeden

Na novej rok budu očekávat nápor nových poznatků a tréninkových tipů
Luster

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.12.

kb TGU - 5x24kg

kb 1a 1l deadlift 24kg + HSPU (2 knihy support)
5x
5x
5x + 4x
5x + 3x
5x + 3x
5x + 3x

kb floor press + kb lunge
10x24kg + 6x 20+24kg
5x32kg + 6x 20+24kg
5x32kg + 6x 20+24kg
5x32kg + 6x 20+24kg

db kladiva - 3x10 22,5kg

10x
40s shadow boxing + 20s kb swing 24kg
Luster

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.12.

kb TGU - 5x32kg

shadow boxing - 20 min.

opet nemam nic na srdecku
Luster

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2012 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.12.

kb windmill - up to 4x32kg

kb military press - 2x4 28kg

push up - 25x

10x
40s shadow boxing + 20s kb swing 32kg

shadow boxing - 5 min.

pozorny ctenar by se mohl divit, kde sou HSPU po windmillu samozrejme prisly na radu, ocekaval sem MINIMALNE par dvojek do zacatku, ale proste to zkurvene vubec neslo.. humus, nasranost, pocit vyhoreni, deprese jakej debil vubec vymyslel HSPU? proc bych proboha mel klikovat hlavou dolu (navic nakoplej stimulantem))? kde to vyuziju? je to totalni nesmysl, nepirozena vec a komu to de je mutant

a ted vazne, sere me to, ze v tom nemam skoro zadnej progres, driv sem mezi svoje slaby cviky radil hlavne shyby a pistole, ale s tim sem dokazal pomerne rychle hnout na nejaky prumerny a u pistoli rekneme lehce nadprumerny cisla (az do zraneni)), ale tenhle crapcvik proste ne a ne zlepsit chyba je urcite v jidle, jak sem psal, tak mam ted pomerne dost malo bilkovin, ale ze yb to takhle extremne ovlivnilo vykon? no nevim. asi jo, protoze v postaveni treninku nevidim zadnej problem..

kazdopadne to jidlo ted vylepsim, uz mam nakoupeny nejaky zasoby a budu se zase stravovat jak clovek ohledne treninku si nejsem jistej, nejspis ho zmenim, protoze tohle me vazne uz nebavi.. urcite ale necham shyby, ktery poctive delam dopoledne a byl (je) to vlastne hlavni cvik, kterej sem chtel posunout na vyssi level..

takze varianta 1 - vydrzet, varianta 2 - zmenit trenink, HSPU dat jenom doplnkove, prip. behem dne

konec slohu
Loudy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2012 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
ohledne treninku si nejsem jistej, nejspis ho zmenim, protoze tohle me vazne uz nebavi..

Změň ho, chce to čas od času změnu a dost velkou. V tvym případě dvojnásobnou

Kdybys měl v úterý čas, stav se na trénink ve fitku. Apoň bys poznal pořádnýho dříče
Moocha

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2012 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, tak je zkus na chvíli vyřadit. Já je jedu obden a včera jsem na nich taky absolutně vyhořel, přitom jsem myslel, že den na regeneraci bude stačit. Nebo je občas dávej s kippingem. Snad to pomůže. Jo a je to fakt dementní cvik u kterýho akorát praskaj žilky na ksichtu
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2012 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám to podobně, před pár dny jsem měl problém dát 2, přitom PR mám 3 - vůbec nevidím u HSPU progress, což mě taky sere přitom je cvičím při každém warmupu, fuck that shit! ..... ale musím je zlepšit, máme přece soutěž!!
Luster

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2012 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy: ja vim, ze toho v treninku mam jakoby malo, ale takhle by to melo fungovat, soustredis se skoro vyhradne na vec co chces zlepsit a tu jedes 3-5x tejdne v ruzny "intezite", v tomhle proste nemuze bejt chyba

Moocha: kipping ne

Frozz: realne sem odhadoval, ze tech 5 HSPU do konce roku musim dat s prstem v nose kazdopadne uplne se jich vzdat urcite neplanuju a do souteze video dam, i kdybych dal jenom jedno opakovani..
magion

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam pro vas odpoved.

Greasing the groove

Teorie je takova ze kazdy silovy cvik je o skillu. A cim castejc ten motoricky pohyb budes opakovat tim rychlej se v tom zdokonalis. Centralni soustava si to zapamatuje a bude se ti zvedat cim dal tim lehcejc.
kazdej den 4-6x denne jedna serie s 50-80% maxima opakovani. Tudiz kdyz da nekdo 10 opakovani a pak se dostavi selhani. Tak nekolikrat denne, kazdej den da vzdy 5-8 opakovani, podminka je nikdy nejet do selhani, vzdy si nechat 2 opakovani v rezerve. Takle to jet az do silvestra. Jednou ze 7 dnu v tydnu si dat treba pauzu. Vazne funguje to, ja se dostal takle behem 2 tydnu z 1 na 6. Lustere ty zkousej nekolikrat denne, mimo normalni trenink se oprit o zed a vymacknou aspon 1 opakovani. Neboj pretrenovani se nedostavi, pokud se nikdy nepriblizis selhani. Hlavni je cetnost a pravidelnost.
Luster

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2012 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj vim o co de a taky sem o tom premejslel akorat se mi to prave nezda moc vhodny na moje HSPU, spis je to imho idelani pro nekoho, kdo da aspon 6-8 opakovani

ps: btw na tomhle principu funguje treba i program 40days (zminovanej zeleznou kouli:), na kterej se nekdy do budoucna chystam, to pak budu hodne ctivej log
magion

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2012 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Divej se, ja sem se dostal tryznive na 3 opakovani, a praktikoval sem to s 1 opakovanim. Casem z toho byly 2, pak 3, pak 4. Fakt to den ode dne bylo lehci. Samozrejme to treba nekdy ztezklo a dal sem min. Ale tim se nesmis nechat rozhodit, a dat min. De o to natrenovat ten pohyb, ne silu. Ta prijde s tim.
Luster

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2012 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fungovat by to asi mohlo i s tim jednim opakovanim, ale vem si, ze mimo trenink uz mam 3-4x tejdne shyby (zebriky), takze by to byl dalsi cvik "mimo" samotnej trenink, kde uz takhle musim omezit horni tahovy cviky a s timhle by bylo urcite vhodny minimalizovat i horni tlakovy, to uz by mi toho do "normalniho" treninku moc nezbylo a proste uz by to bylo zbytecne prekombinovany a vysledky obojiho dost nejisty..

druha vec proti je, ze s ohledem na to zraneni zad se pred treninkem radsi poradne rozhejbu, mam diky tomu vetsi jistotu, ze vsechno probehne ok a zada sou ready.. to by pri GTG metode na HSPU nebylo dost dobre mozny, nebo extremne otravny se rozstrecovavat kuli jednomu opakovani nekolikrat denne.. nechci to vubec podcenovat, i kdyz by se zdalo, ze v tomhle pripade to neni potreba
EddieCz

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele a napadlo Te nekdy, ze bys ty HSPU proste nedelal ?
Luster

PříspěvekZaslal: pá prosinec 07, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ze zacatku to byla jenom vhodna nahrada military pressu, predevsim z duvodu mensiho zatezovani spodnich zad.. dal sem od toho cekal treba i nejaky mensi zlepseni v celkovy (horni) tlakovy sile, ale i zlepseni v samotnym cviku (myslim, ze by kazdej mel bejt schopnej urcitejch "vykonu" s bw)
no a pak prisel hec s frozzem a nasledne se na to nabalilo x lidi a tim se to hodne zkomplikovalo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Screwed and chopped training by Luster Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: