Drejprduv objem - HPM

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Drejprduv objem - HPM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Tady mě už překvapí jen dvě věci.
1) kliky na bradlech s 50kg
2) shybující drejpr

ještě je třetí možnost

3) dřepující Drejpr

EDIT: jo a málem bych zapoměl... to jsem se chtěl zeptat.. Ty narážky na BG gym atd maj znamenat že cvičíš s podváženejma kotoučema nebo co? Takže je to všechno fejk jak prase?!

Naposledy upravil Tom.K. dne út prosinec 04, 2012 9:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc tu neprovokujte, drejpr se zmínil o možný změně tréninku, tak aby z něj nebyl crossfiťák
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Moc tu neprovokujte, drejpr se zmínil o možný změně tréninku, tak aby z něj nebyl crossfiťák

:D drejpr půjde na soutěž v kulturistice, nebo trojboji dřív, než aby dělal crossfit

Vy dva si dejte tréning, však i od toho je forum. Znáte se, chce si zatrénovat, tak se už domluvte a půjde to. Zustaň tady o víkendu a zajdi prostě ráno do Ústřice a zatrénujete si.
Judson

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych se pridal, pokud se pujde do SPC.
Grimley

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Grimley napsal:

:D drejpr půjde na soutěž v kulturistice, nebo trojboji dřív, než aby dělal crossfit

Vy dva si dejte tréning, však i od toho je forum. Znáte se, chce si zatrénovat, tak se už domluvte a půjde to. Zustaň tady o víkendu a zajdi prostě ráno do Ústřice a zatrénujete si.

Kurva na tom něco bude my dva nejsme totiž s to se domluvit , hlavně že si mě přidal na fejsbůk a nenapsal ani jedno "ahoj", hulvát jeden
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:

EDIT: jo a málem bych zapoměl... to jsem se chtěl zeptat.. Ty narážky na BG gym atd maj znamenat že cvičíš s podváženejma kotoučema nebo co? Takže je to všechno fejk jak prase?!

Ale hovno fejk, to se jen vymlouvaji ty trosky, co cvici v SPC gymu a zavidi .

Arnie_one napsal:

Jinak zdravím pane Drejp, koukam, že koukám

ad mrtvola, jednou si to zvednout by nebylo pro me špatný :)

Zdar,
konecne se taky ozves :)
A k te mrtvole....ty jsi to same cislo zvednul na BP a to myslim je o neco hodnotnejsi vykon
Arnie_one

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to Drejp:
Leda velký kulový. takovej Kulíšek by ti napsala, že bench je pro holčičky
Taky bych zašel cvičit, nebo já spiš jen podívat :) klidně VelMez.
Třeba nohy máme na stejný úrovni, akorát s tím rozdílem, že ty je necvičíš a já jo :)

ad ten MT co tady řešíte, Dušín, kdysi dávno před 100 lety léta páně 1247 (dobrej ročník) v 19, bo 21 na juniorech v trojboji zátahl při cca93kg 275kg, tuším Zbýšov, to jen taková nepodstatná vsuvka :)
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5/12 VOLNO
-aerobka

-pred hodinou me rozbolela repa a nenasel jsem tu ani blbej paralen
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6/12 PRSA, BICEPS

bench press
95kg x 5
100kg x 4
100kg x 3
100kg x 3
100kg x 3
100kg x 3
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
80kg x 10
-tezky jak prase navic s debilni tlustou tezkou olympijskou osou. U 8 z 10 serii jsem myslel, ze budu rolovat cinku, ale vzdy jsem to nejak dotlacil. Fuj fuj bench, asi je nejvyssi cas se na nej zase na par treninku vy*rat :) , i kdyz jeste mu asi priste sanci dam, treba ty tezky 3ky dnes neco udelaly.

protismerky
25kg x 20
30kg x 15
30kg x 15
30kg x 16
30kg x 16
32,5kg x 15
35kg x 15 + 27,5kg x 15 + 25kg x 15 + 22,5kg x 20

tlaky JR hlavou nahoru
35kg x 6
35kg x 6
35kg x 6
35kg x 6
35kg x 6 + 25kg x 10 + 17,5kg x 16
-tenhle cvik me ted hodne bavi a krasne z nej citim prsa, jen jsem nekolikrat kvuli pravacce pri poslednim opakovani malem prisel o zuby :)

rozpazky
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 13
-technikou jsem se inspiroval jednim videem, nohy nahore na lavicce, negativni faze pomaly pohyb, dole vterinu pockat a nahoru explozivne a pekne ty kozy zmacknout. Masakr, asi zvazim techniku i u dalsich cviku :D

tlaky na stroji v sede
70kg x 12
75kg x 10
75kg x 10
75kg x 10
80kg x 8 + 60kg x 10 + 45g x 16 + 35kg x 25
65kg x 11

bicepsovy zdvih VC
40kg x 12
50kg x 10
50kg x 10
55kg x 8
55kg x 8
55kg x 8
60kg x 10 + 40kg x 15 + 30kg x 15 + 20kg x 25
50kg x 12
-posledni dobou citim bicaky a slachy na rukou trochu unavene, tak jsem chtel jen lehce nejaky pumping, ale slo to az moc dobre

bicepsovy zdvih JR
20kg x 10
20kg x 10
25kg x 8
25kg x 8
25kg x 8
27,5kg x 6 + 20kg x 10 + 15kg x 12 + 12,5kg x 12 + 10kg x 12

bicepsovy zdvih na kladce
45kg x 15
50kg x 15
55kg x 15
60kg x 12
60kg x 12
65kg x 11 + 45kg x 15 + 30kg x 21

stretching (12 minut)

-super
Grimley

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na benči ses pěkně rozjel a konečně ty kozy maj chlapský váhy :)) ... za hoďku vyrážím do BG, tak odufám, že tam nebude zas plná prdel lidí .... dneska asi podseknu trochu MT a zaměřím se víc na techniku .... asi natočím další video, jestli došlo ke zlepšení, ta doufám, že se staneš kritikem :D
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Na benči ses pěkně rozjel a konečně ty kozy maj chlapský váhy :)) ... za hoďku vyrážím do BG, tak odufám, že tam nebude zas plná prdel lidí .... dneska asi podseknu trochu MT a zaměřím se víc na techniku .... asi natočím další video, jestli došlo ke zlepšení, ta doufám, že se staneš kritikem :D

Jo natoc!! Jeste par doporuceni, vyser se na haky, nejezdi to s 25kg kotoucema nebo si alespon dej gumu i pod nohy, at to pak nejsou dotahy , pasek taky podle me zbytecnej a natoc to z lepsiho uhlu (treba jak tady ten borec na videu akorat teda ne nakrivo )
papaya

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
konečně ty kozy maj chlapský váhy :))

Říká někdo, kdo neumí dřep
Grimley

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Grimley napsal:

Jo natoc!! Jeste par doporuceni, vyser se na haky, nejezdi to s 25kg kotoucema nebo si alespon dej gumu i pod nohy, at to pak nejsou dotahy , pasek taky podle me zbytecnej a natoc to z lepsiho uhlu (treba jak tady ten borec na videu akorat teda ne nakrivo )

Co to je za borce? Jinak nemám to jak natočit nejspíš takhle, chodím sám a říkat cizím lidem ať mě natočej je pro mě , nesmělýho cudnýho klučíka, moc velká akce ... nehledě na to, že bych pak nerad byl "ten co se natačí a pak si u toho určitě honí" 25ky vynechám (i když půosběj tak krásně hampulácky).... háky nepoužívám a opasek nechám u obsluhy :)) díkec za rady
Foresten

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere nechtel bys sem hodit jidelnicek ? Urcite mas nejake nove kulinarske finty
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Foresten napsal:
Drapere nechtel bys sem hodit jidelnicek ? Urcite mas nejake nove kulinarske finty

Nechtel

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Drejprduv objem - HPM Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: