KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
e-witch

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2012 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... ad. glukopur - dík za info ... vyštrachala jsem ještě nějaký maltodextrin, fruktózu si narvu do buchet :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
x46x

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Zakoupil jsem monohydrat a chci se zeptat na davkování, každý říká něco jiného..

Ráno snídám 100g Ovesných vloček (do kterých přidávám nějaké oříšky) s 200 ml mléka a 30g gaineru - můžu do toho přidat kreatin - jsou tam jak cukry (všeho typu) tak mléko jak tu někdo psal. Nebo je to úplný nesmysl?

Po treninku bych ho pak chtěl přidávat do gaineru.

Chtěl bych znát Váš názor - nebo zda mi doporučíte dávkovat spíš jinak. Děkuji
shooter

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2012 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:
Ahoj. Zakoupil jsem monohydrat a chci se zeptat na davkování, každý říká něco jiného..

Ráno snídám 100g Ovesných vloček (do kterých přidávám nějaké oříšky) s 200 ml mléka a 30g gaineru - můžu do toho přidat kreatin - jsou tam jak cukry (všeho typu) tak mléko jak tu někdo psal. Nebo je to úplný nesmysl?

Dávkování je podle mě jedno. Bud si vyber nasycovací fázi nebo normální 5g před 5g po.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Sajc

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

--
potřetí:) smazáno, viz pravidla fóra, uživatel zabanován
MuMy

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, nechci zakladat novy topic tak to hodim sem.

Jak kdy kolik atd kreatinu uzivat mam jasno. Chci se ale zeptat když zadrzuje vodu ve svalovych tkanich, neztrati pak telo na "vyrysovanosti" a tvaru? Nebude vypadat spis jako beztvary valec když pribude ve svalech voda místo svaloviny (neberte to doslovne a nechytejte se slova, je jsne jak kreatin pusobi, ale snad chapete jak to myslim).

+ jestli se kreatin nejak nepere s glutaminem, zamýšlím brát oboje.

Děkuju moc
x46x

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
x46x napsal:

Dávkování je podle mě jedno. Bud si vyber nasycovací fázi nebo normální 5g před 5g po.

Jaký je rozdíl mezi fázemi?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt prosinec 06, 2012 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nwm kam to mám dát,ale prodávám Creapure kreatin od Smartlabs ...vzal jsme z toho pár lžiček,vážil jsem to a i s pixlou to má cca 550g takže kreatinu tam bude tak 450g ... cena 400,- + poštovný popř. osobní odběr v Ústí nad Labem
MuMy

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak nemůžu přijít na to jestli je lepší koupit klasický monohydrát, nebo v kapslích/pilulkách. Má to nějaké výhody/neváhody atd? Ceny se totiž někdy dost liší jen proto že je to v pilulkách
shooter

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

x46x napsal:
shooter napsal:
x46x napsal:

Jaký je rozdíl mezi fázemi?

Nasycovací fáze trvá v průměru 5 až 7 dní a dle odborných studií se množství kreatinu pohybuje celkově 20 až 30 gramů denně. Toto množství se rozdělí minimálně do čtyř dávek, a to ideálně ráno, před tréninkem, po tréninku a večer. Ovšem těchto dávek může být i více, protože některé odborné názory doporučuji množství odvodit v poměru k tělesné váze, a to 0,3 gramů kreatinu na 1 kg tělesné váhy (pro 80 kg kulturistu to znamená cca 24 gramů celkově).

Udržovací fáze , která bezprostředně následuje po období několika týdnů, si vystačí se zlomkovým množstvím kreatinu ve výši 3 až 5 gramů (někdy se uvádí jedna desetina množství nasycovací fáze). Po ukončení suplementace kreatinem by mělo následovat přerušení na dobu 3 až 5 týdnů.

--
edit, viz pravidla fora --- pardoon zapomněl jsem

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Miuri

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžete mi prosím doporučit nějaký osvědčený kreatin monohydrát? V dnešní době je těch výrobků tolik, že bych nerad koupil nějaký reklamou předražený zbytečný shit.
grogy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 12:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Miuri napsal:
Můžete mi prosím doporučit nějaký osvědčený kreatin monohydrát? V dnešní době je těch výrobků tolik, že bych nerad koupil nějaký reklamou předražený zbytečný shit.

Kupuj produkty se značkou Creapure® a neuděláš chybu.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Turakam

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 3:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Miuri napsal:

úprimne, oveľa lepšie som cítil kreatíny od FA či still massu, ktoré su svojou konzistenciou, rozpustnosťou a hlavne učínkou ďaleko oproti tým skvelým creapure záležitostiam od reflexu či weidera a pod, tie sú stále mikrozrnité, kdežto Fa či stillmass má konzistenciu ako obláčik:)
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
grogy napsal:
Miuri napsal:

úprimne, oveľa lepšie som cítil kreatíny od FA či still massu, ktoré su svojou konzistenciou, rozpustnosťou a hlavne učínkou ďaleko oproti tým skvelým creapure záležitostiam od reflexu či weidera a pod, tie sú stále mikrozrnité, kdežto Fa či stillmass má konzistenciu ako obláčik:)

na pul jen souhlasím, mněl jsem tu možnost a stále mám jak s FA tak reflex ,
obě fungují skvěle, když to ještě mixneš jak píši a doplníš tak budeš i překvapen,
Doporučuji obě jak FA tak Reflex .
Miuri

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem objednal ten Creapure od Reflexu. Uvidíme, jaký bude a kdyžtak časem zkusím ten od FA. Každopádně díky.
honza94

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý den četl jsem že není vhodné pít kofein, či brát kofeinové tablety, když beru kreatin monohydrát je pravda? Případně důvod proč je tomu tak.
Děkuji
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: