1.2.2013 se bude znovu otevírat legendární Czechgamers, tak kdo chce, přiďte si zahrát
Lineage 2 Interlude , nebo řekněte známým, já to půjdu zkusit čistě z nostalgie.... :-)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Black Adder: Dik za typ, u Planescape jsem vydrzel 10 minut Jsem strasne rozezrany s grafiky No, ale z tech starsich her mam treba nejradsi adventuru Posel Smrti.
Black Adder: Dik za typ, u Planescape jsem vydrzel 10 minut Jsem strasne rozezrany s grafiky No, ale z tech starsich her mam treba nejradsi adventuru Posel Smrti.
A hrál jsi Planescape s Widescreen modem? To bez toho skoro nejde :-D
Kdyžtak to nainstaluj podle tohoto thunderpeel2001.blogspot.cz/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html
Pak to můžeš hrát na jakýmkoliv rozlišení a má ta krásnou malovanou grafiku...widescreen mod doporučuju na všechny hry, co jsem zmínil, bez nich to je hnus :D[/url]
tak jsem si zrovna objednal GTX 550 Ti 1GB, kterou nahradím svoji stařičkou HD3870.. už se nemůžu dočkat, až se to pořádně rozpaří!
Nevím co tě vedlo k tomuto výběru ale jsi asi první koho vidím se radovat nad tím, že mu příjde 550Ti..kupoval si novou nebo bazarovku? Respektive měl jsi nějaký důvod konkrétně pro tenhle model? Ptám se protože je to dost nezvyklý výběr na dnešním trhu..
Nevím co tě vedlo k tomuto výběru ale jsi asi první koho vidím se radovat nad tím, že mu příjde 550Ti..kupoval si novou nebo bazarovku? Respektive měl jsi nějaký důvod konkrétně pro tenhle model? Ptám se protože je to dost nezvyklý výběr na dnešním trhu..
novou, ale za lidovou cenu 1 999,-.. hledal jsem kartu, která má PCI Express x16 2.0, protože vyšší moje základní deska nepodporuje.. a oproti mé současné kartě, to bude skok dopředu. Poměr cena/výkon je podle mě dost v pohodě. Ještě bych chtěl zmínit, že na mém monitoru 1440x900 očekávám od této karty "velké věci"
novou, ale za lidovou cenu 1 999,-.. hledal jsem kartu, která má PCI Express x16 2.0, protože vyšší moje základní deska nepodporuje.. a oproti mé současné kartě, to bude skok dopředu. Poměr cena/výkon je podle mě dost v pohodě. Ještě bych chtěl zmínit, že na mém monitoru 1440x900 očekávám od této karty "velké věci"
Ta cena je bezvadná v tomhle případě..vzhledem k okolnostem celá ta koupě nejspíš ok. Jinak ale 3870ka je ještě celkem výkoné železo nebo? Vím, že cca 4 roky zpět jí kupoval přítelkyně bratr a chrochtal blahem..
jako nové hry ještě zvládá, sice už ne na full detaily (některé ano), ale už přichází ten čas, trošku zainvestovat do pc, vzhledem k tomu, že na nový rok mají vycházet hry jako GTA V
1.2.2013 se bude znovu otevírat legendární Czechgamers, tak kdo chce, přiďte si zahrát
Lineage 2 Interlude , nebo řekněte známým, já to půjdu zkusit čistě z nostalgie.... :-)
Mysh: Eve jsem chvíli zkoušel, ale neměl jsem s kým a samotný nic moc. Taky mi dost vadila ta obrovská výhoda lidí, co začali hrát dříve a prostě měli o hodně víc naskillováno. Jinak EVE je hodně dobré mmo. Jinak obrovské fighty a machinace a ekonomika je hodně velké lákadlo,které se nikde v takovém rozsahu nenajde. Škoda že ty fighty jsou taky na principu označ a střílej a ne něco ve stylu freelancera. Takový mix freelancera a EVE bych bral...
Nevyhoda naskillovani je pravdou, ale uz po 3 mesicich se da slusne litat mensi lode nebo delat jinou profesi. Mam 4 ucty a na kazdym jedu neco jinyho, muj nejstarsi ma neco malo pres 21milionu skill pointu (takze porad lama) a i kdyz me to driv vadilo, tak ted me vlastne i bavi cekat, nez se neco naskilluje a konecne to budu moct litat.
Fighty proti NPC jsou nuda, to je fakt .. ale pvp, to je uz neco jinyho. Nikdy nevis co tam maj na lodich za vybaveni a prekvapeni obcas boli :)) plus nikdy nevis kolik jich je v okoli, co udelaj .. sice me osobne pvp zase az tolik nebere, ale driv nebo pozdejs kazdy k tomu pvp prejde. Bez nej je to nuda :)
A ty neuveritelny moznosti, co ta hra nabizi .. ani po 2 letech nemuzu rict, ze jsem si uz vyzkousel vsechno. Vrele vsem doporucuju .. jen plati opravdu podminka, ze na tuhle hru musi clovek dospet a nemuze se na to vyprdnout hned. Ono to chvili trva nez to chytne
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru