Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je tu nejaky wowkar (ne free) ?!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.2.2013 se bude znovu otevírat legendární Czechgamers, tak kdo chce, přiďte si zahrát
Lineage 2 Interlude , nebo řekněte známým, já to půjdu zkusit čistě z nostalgie.... :-)

www.czechgamers.net
Foresten

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Adder: Dik za typ, u Planescape jsem vydrzel 10 minut Jsem strasne rozezrany s grafiky No, ale z tech starsich her mam treba nejradsi adventuru Posel Smrti.
Smile04

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

far cry 3 a planenomet

....jinak se vracim neustale ke skyrim: dawnguard to je dobra gamesa

...to by bylo doma single...

s kamošema sme pařili po lanu CnC GEnerals ZH a shockwave mod, tedka parime supreme comander:forged alliance :) to je fajne

do toho sem rozjel celkem krutě webovku goodgame empire (budování hradů a boje) ěnco jak travian ale lepší řekl bych

semo tamo zkusim novy hry ale vetsinou to dealji na konzole takže je to totalně zkurveny

jinak sem docela arma freak dřiv semt o hral pořad...nejlepši gamesa ever :D

snad vyjde trojka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Black Adder

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Foresten napsal:
Black Adder: Dik za typ, u Planescape jsem vydrzel 10 minut Jsem strasne rozezrany s grafiky No, ale z tech starsich her mam treba nejradsi adventuru Posel Smrti.

A hrál jsi Planescape s Widescreen modem? To bez toho skoro nejde :-D
Kdyžtak to nainstaluj podle tohoto thunderpeel2001.blogspot.cz/2009/01/planescape-torment-fully-modded.html
Pak to můžeš hrát na jakýmkoliv rozlišení a má ta krásnou malovanou grafiku...widescreen mod doporučuju na všechny hry, co jsem zmínil, bez nich to je hnus :D[/url]
Insano41

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem si zrovna objednal GTX 550 Ti 1GB, kterou nahradím svoji stařičkou HD3870.. už se nemůžu dočkat, až se to pořádně rozpaří!
krosař

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
tak jsem si zrovna objednal GTX 550 Ti 1GB, kterou nahradím svoji stařičkou HD3870.. už se nemůžu dočkat, až se to pořádně rozpaří!

Nevím co tě vedlo k tomuto výběru ale jsi asi první koho vidím se radovat nad tím, že mu příjde 550Ti..kupoval si novou nebo bazarovku? Respektive měl jsi nějaký důvod konkrétně pro tenhle model? Ptám se protože je to dost nezvyklý výběr na dnešním trhu..
Insano41

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

krosař napsal:

Nevím co tě vedlo k tomuto výběru ale jsi asi první koho vidím se radovat nad tím, že mu příjde 550Ti..kupoval si novou nebo bazarovku? Respektive měl jsi nějaký důvod konkrétně pro tenhle model? Ptám se protože je to dost nezvyklý výběr na dnešním trhu..

novou, ale za lidovou cenu 1 999,-.. hledal jsem kartu, která má PCI Express x16 2.0, protože vyšší moje základní deska nepodporuje.. a oproti mé současné kartě, to bude skok dopředu. Poměr cena/výkon je podle mě dost v pohodě. Ještě bych chtěl zmínit, že na mém monitoru 1440x900 očekávám od této karty "velké věci"
krosař

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
krosař napsal:

novou, ale za lidovou cenu 1 999,-.. hledal jsem kartu, která má PCI Express x16 2.0, protože vyšší moje základní deska nepodporuje.. a oproti mé současné kartě, to bude skok dopředu. Poměr cena/výkon je podle mě dost v pohodě. Ještě bych chtěl zmínit, že na mém monitoru 1440x900 očekávám od této karty "velké věci"

Ta cena je bezvadná v tomhle případě..vzhledem k okolnostem celá ta koupě nejspíš ok. Jinak ale 3870ka je ještě celkem výkoné železo nebo? Vím, že cca 4 roky zpět jí kupoval přítelkyně bratr a chrochtal blahem..
Insano41

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jako nové hry ještě zvládá, sice už ne na full detaily (některé ano), ale už přichází ten čas, trošku zainvestovat do pc, vzhledem k tomu, že na nový rok mají vycházet hry jako GTA V
mysH

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hraje nekdo jedinou fakt supr MMO ? :) ne nedarmo to hrajou vetsinou 20+ vek hraci, spis jeste starsi

coder

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
1.2.2013 se bude znovu otevírat legendární Czechgamers, tak kdo chce, přiďte si zahrát
Lineage 2 Interlude , nebo řekněte známým, já to půjdu zkusit čistě z nostalgie.... :-)

www.czechgamers.net
netusis zhruba jaka komunita se tam chysta?docela me to laka ale lineage je strasnej zrout casu takze jestli tam bude hrat 200 lidi tak to nema cenu
laponec1

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eve jsem zkousel hrat, ale bylo to tehdy pro me tak strasne slozity (ani jsem si neumel koupit kanon na lod), ze jsem to za chvilku vzdal
Gohan

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mysh: Eve jsem chvíli zkoušel, ale neměl jsem s kým a samotný nic moc. Taky mi dost vadila ta obrovská výhoda lidí, co začali hrát dříve a prostě měli o hodně víc naskillováno. Jinak EVE je hodně dobré mmo. Jinak obrovské fighty a machinace a ekonomika je hodně velké lákadlo,které se nikde v takovém rozsahu nenajde. Škoda že ty fighty jsou taky na principu označ a střílej a ne něco ve stylu freelancera. Takový mix freelancera a EVE bych bral...
mysH

PříspěvekZaslal: út prosinec 11, 2012 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevyhoda naskillovani je pravdou, ale uz po 3 mesicich se da slusne litat mensi lode nebo delat jinou profesi. Mam 4 ucty a na kazdym jedu neco jinyho, muj nejstarsi ma neco malo pres 21milionu skill pointu (takze porad lama) a i kdyz me to driv vadilo, tak ted me vlastne i bavi cekat, nez se neco naskilluje a konecne to budu moct litat.
Fighty proti NPC jsou nuda, to je fakt .. ale pvp, to je uz neco jinyho. Nikdy nevis co tam maj na lodich za vybaveni a prekvapeni obcas boli :)) plus nikdy nevis kolik jich je v okoli, co udelaj .. sice me osobne pvp zase az tolik nebere, ale driv nebo pozdejs kazdy k tomu pvp prejde. Bez nej je to nuda :)
A ty neuveritelny moznosti, co ta hra nabizi .. ani po 2 letech nemuzu rict, ze jsem si uz vyzkousel vsechno. Vrele vsem doporucuju .. jen plati opravdu podminka, ze na tuhle hru musi clovek dospet a nemuze se na to vyprdnout hned. Ono to chvili trva nez to chytne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: