|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 6:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html
- cokolada do vlocek OK - ale kupovat ho uz nebudu neb pokud si dam cca 50g pred a po treninku, tak me dosti nadyma - vic nez hodne - do vecera nemuzu s nikym sdilet jednu mistnost ... ale mozna je ten problem pouze u me ..:)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 11:32 am Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html
- cokolada do vlocek OK - ale kupovat ho uz nebudu neb pokud si dam cca 50g pred a po treninku, tak me dosti nadyma - vic nez hodne - do vecera nemuzu s nikym sdilet jednu mistnost ... ale mozna je ten problem pouze u me ..:) |
čokoláda super, sice to práší a špiní jako prase, ale chuť a vše okolo dobrý. Vanilka obecně žádný zázrak.
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
Není v těch 1. dvou zbytečně moc bílkovin (20g)? Když dávám ještě proteinový nápoj - také 20g bílkovin a večeři což je zhruba také 20g bílkovin, to je během hodiny 60g bílkovin. Není to spíš na škodu přijmout tolik bílkovin v tak krátké době?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 12:09 pm Předmět: |
|
|
Není spíš nesmysl k těm gainerům přidávat ještě proteinový nápoj? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
Přečetl jsem spoustu článků o tom že po tréninku si tělo žádá sacharidy a až s odstupem času bílkoviny proto mi přijde nesmysl dát mu hned po tréninku jak to i to. Ale rád se nechám poučit - to myslím vážně a bez ironie..
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 1:56 pm Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Přečetl jsem spoustu článků o tom že po tréninku si tělo žádá sacharidy a až s odstupem času bílkoviny proto mi přijde nesmysl dát mu hned po tréninku jak to i to. Ale rád se nechám poučit - to myslím vážně a bez ironie.. |
Bohuzel nic neni tak jednoduche, jak se muze zdat. Ektomorf drtici tezke cvicky az na doraz svych sil bude mit jine naroky na PTN nez napr. endomorf pred zrcadlem do nekonecna drtici hlavne bicaky.
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 9:27 am Předmět: |
|
|
Jsem určitě ektomorf - opravdu špatně nabírající.. Jedu P90X - což je něco jako kruhový trénink. Proto se snažím držet všech pravidel co jsem kdy přečetl a proto se taky ptám na ten časový rozdíl pro bílkoviny a sacharidy po treninku. Momentalně jsem daval sacharidak ihned po treninku a asi 40 minut po, proteiňák a 20 minut po něm večeři. Pokud je tedy podle vás lepší mít to v jedné dávce hned po treninku, klidně se tím budu řídit
|
|
| nahoru |
|
 |
TONIIIK
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 9:49 am Předmět: |
|
|
ja jsem taky ektomorf a pri nabirani jsem daval hned po treninku odmerku gaineru + pul odmerky proteinu, zajed to bananem, pak za hodku cca vecere, za dalsi cca hodku a pul tvaroh a pred spanim zase odmerku ganeru + pul odmerky proteinu...to mi sedelo asi nejlip
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na Mutant Mass? Láká mě na něm cena/balení,když tak poraďte jiný gainer díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
Je to asi trosku mimo, ale chci se zeptat zda jsou sacharidy z džusů plnohodnotné? Denně vypiju 1,5l džusu (150g sachrů) v průběhu 5 hodin.....nebo je tohle k ničemu?
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 4:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
No, nebyl sem si jisty zda sachry prijate touhle formou nejsou proste horsi, kazdopadne ti dekuju:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
webster

|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
Hoši, tak si říkám, co kdyby jste si pročetli, nějaké ty základy od problematiky plnohodnotných bílkovin, sacharidů až po to jak vybrat protein, gainer a pak teprve, až něčemu nebudete rozumět psát sem kvůli dovysvětlení??? Stránky vám radit nebudu, máte vyhledávač. Nejsem mistr světa, ale tak sám musíš chtít něco si o tom přečíst, dovědět se ne? Pak tu nebudou lítat otázky, zda-li jsou sachry-cukry v džusu plnohodnotné
|
|
| nahoru |
|
 |
oulin
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 7:30 pm Předmět: |
|
|
Hoj, jaký bych si mel koupit?
gain mass
nebo Anabolic Iso Gainer 3000
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|